2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Gulden evet 2.gun embriyosu ama donmus degil. Persembe yine yaptircam. Insallah yukselir deger. Ctsi hafif kan gelmisti kahverengi lekeyle sonra durdu. Kahve akinti oldu sadece ara ara. Sanirim o tutunmaydi. Su an sonra uzulurum diye sevinemiyorum bile :KK43:

canım değerin düşük sende farkındasın ama 2.gün embriyosu olduğundan ben olumlu düşünüyorum bunu sana umut vermek için söylemiyorum gebeliğinin devam edeceğini düşünüyorum Allah yanıltmasın beni.Amin.

Bir düzeltme yapmak istiyorum.
Bugün ki eski diziler muhabbetimizde vermiş olduğum bir isim yanlıştı şimdi hatırladım :KK48::KK48:
Mükremin ve Feriştah demiştim feriştah değildi o züleyha idi hani saldıray abinin sevgilisi:KK48::KK48:
Bak şimdide saldırayın replikleri geldi aklıma hatırlayan ileri yaşlılar var mı aramızda:KK48::KK48:
bennnnn... :KK48: ikiz yatak ve sevişmişliklerrrr:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

canım gayet net :) maşallah maşallah :)kan test sonucununda da görürürüz bebişimizi inşallah :)

canııııım inşallah kat kat artar :) persembe güzel haberini alırız inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhh :)
Sagol tatlimmm.. insallah.. senin pasan mi geliyor :) allahim saglikli sihhatli mutlu sansli ve uzun bir ömur nasip etsin.. nazar ikonu yapamadim tabetletten sen yaptim kabul et ;) hamisliginde hep böyle su gibi rahat akip gecsin..

maşallah sayfalar uçmuş eski günler gelmiş

inşlh hamile haberini yazarsın cnm..

maşallah paşan sağlıkla gelsin...

ayy inanmıyorum süper bi haber bu ya ne güzel çizgilerde belirgin çıkmış:KK68::KK68:

cnm gözünaydın bak değerin az gibi dursada o bebiş inşlh seninle olacak:KK66:

bi paşa daha he hayırlı olsun güzelim:KK66:
Cemrem insallah kuzum.. persembe gelmek bilmez simdi bana :)

Bir düzeltme yapmak istiyorum.
Bugün ki eski diziler muhabbetimizde vermiş olduğum bir isim yanlıştı şimdi hatırladım :KK48::KK48:
Mükremin ve Feriştah demiştim feriştah değildi o züleyha idi hani saldıray abinin sevgilisi:KK48::KK48:
Bak şimdide saldırayın replikleri geldi aklıma hatırlayan ileri yaşlılar var mı aramızda:KK48::KK48:
Ortaya bi yatak atacaksin hic biseyin kalmaz diyor susuyorum ben :) :)

canım değerin düşük sende farkındasın ama 2.gün embriyosu olduğundan ben olumlu düşünüyorum bunu sana umut vermek için söylemiyorum gebeliğinin devam edeceğini düşünüyorum Allah yanıltmasın beni.Amin.
Sagol Guldenim dalim balim... hayirlisi artik. Persembe görucez. Moralimi yuksek tutup pozitif enerji göndermeye calisiyorum velete :) ;)

yerim ben senin erkekini...

teyzesiiiiii darısı sana :) biraz daha semirteyim çocuğu o zaman yersin :)

bennnnn... :KK48: ikiz yatak ve sevişmişliklerrrr:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

sen yazınca hatırladım :) eğlenceli idi :)
Sagol tatlimmm.. insallah.. senin pasan mi geliyor :) allahim saglikli sihhatli mutlu sansli ve uzun bir ömur nasip etsin.. nazar ikonu yapamadim tabetletten sen yaptim kabul et :KK66: hamisliginde hep böyle su gibi rahat akip gecsin..
amin canım :) inşallah persembe senin bebişten de güzel haberler alırız ve kuzumun burada bir sürü kardeşi olur :)

teyzesiiiiii darısı sana :) biraz daha semirteyim çocuğu o zaman yersin :)

sen yazınca hatırladım :) eğlenceli idi :)

amin canım :) inşallah persembe senin bebişten de güzel haberler alırız ve kuzumun burada bir sürü kardeşi olur :)
doğmamış çocuu yedim dimi azcık erken oldu tabii..
neyse sen bi doğsun 3 aylık yap onu ben o zaman yerim:KK46::nazar:

Ahahahahaha :))) valla hatirlattin iyi oldu ama bu diziyi salak salak guluyorum kendi kendime diziyi dusunup. Stres falan kalmadi gevsedim bile :) :KK66:
çok severdim bende sonra bi de avrupa yakasına çok gülmüşümdür..
dilber hala,burhan altintop,şahika Türkçemi bozmuşlardı resmen:KK48::KK48:

Back
X