Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canm ya sen sorarken ben cevaplams bulunmusum insallah canm ya hepmz içn hayrlı tedaviler olsunAyni anda ben sormussum sen cevabini yazmissinhersey gonlunce olur kuzum insaalllah...
Du bakalım Allahtan ümit kesilmez ya tutarsa...Yok beee nerde, işlem Full tamam da sonuç çıkmaz bu işte
Aynen incir kürü![]()
ypma ya hç belli olmuyo![]()
Huhu kimler var![]()
Biliyorum kibenm de iki hafta kadar ki![]()
Ha Ha haa melindam kızıyor sen ona bu listeyi hep ver
Amin bu arada 24gundur meryem suresi okuyorum ve bu topikteki herkes ICin dua ediyorumaynen canm ya sen sorarken ben cevaplams bulunmusum insallah canm ya hepmz içn hayrlı tedaviler olsun![]()
bak ya dovuyo beni ama ben hamis kalıp sizi de pesmden cekp gotrcemBiliyorum ki![]()
bende yarn baslcam insallah canm Allah kabl etsnAmin bu arada 24gundur meryem suresi okuyorum ve bu topikteki herkes ICin dua ediyorumRabbim kabul eder insallah..
Ben telefondan giriyorum, sonrasında çıkış yapmadan sayfayı kapatınca hep online görünüyorum sanırım.
ay topik ogluslarmzın yanna kızceler de geliyo hayrlı olsun tatlmBen telefondan giriyorum, sonrasında çıkış yapmadan sayfayı kapatınca hep online görünüyorum sanırım.
Hanımlar nasılsınız? Arada fırsat buldukça bakıyorum inşallah pozitif haberler görürüm diye. Gördükçe de cook mutlu oluyorumm.
Allah nasip ederse kızım olacak teyzeleri. Ara kanamalarım oldu. Çok korkarak geçiriyorum hamileligimi. Insaallah sorunsuz tamamlayabilirim. :)
Allah tez zaman da sizlere de yaşatsın annelik duygusunu ve sağlıkla kucaginiza almanızı nasip etsin evlatlarınızı.![]()
ay topik ogluslarmzın yanna kızceler de geliyo hayrlı olsun tatlm![]()
Teşekkür ederim kuzum tam yazacaktım sarjim bitti
Benim icin Güzel fikirHa Ha haa melindam kızıyor sen ona bu listeyi hep ver
ben bensen nerdesn bakm
![]()