2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ayni anda ben sormussum sen cevabini yazmissin:KK53: hersey gonlunce olur kuzum insaalllah...
aynen canm ya sen sorarken ben cevaplams bulunmusum insallah canm ya hepmz içn hayrlı tedaviler olsun:KK68:

Ben telefondan giriyorum, sonrasında çıkış yapmadan sayfayı kapatınca hep online görünüyorum sanırım. :KK23:
Hanımlar nasılsınız? Arada fırsat buldukça bakıyorum inşallah pozitif haberler görürüm diye. Gördükçe de cook mutlu oluyorumm. :KK68:
Allah nasip ederse kızım olacak teyzeleri. Ara kanamalarım oldu. Çok korkarak geçiriyorum hamileligimi. Insaallah sorunsuz tamamlayabilirim. :)
Allah tez zaman da sizlere de yaşatsın annelik duygusunu ve sağlıkla kucaginiza almanızı nasip etsin evlatlarınızı.:KK36::KK37:

Ben telefondan giriyorum, sonrasında çıkış yapmadan sayfayı kapatınca hep online görünüyorum sanırım. :KK23:
Hanımlar nasılsınız? Arada fırsat buldukça bakıyorum inşallah pozitif haberler görürüm diye. Gördükçe de cook mutlu oluyorumm. :KK68:
Allah nasip ederse kızım olacak teyzeleri. Ara kanamalarım oldu. Çok korkarak geçiriyorum hamileligimi. Insaallah sorunsuz tamamlayabilirim. :)
Allah tez zaman da sizlere de yaşatsın annelik duygusunu ve sağlıkla kucaginiza almanızı nasip etsin evlatlarınızı.:KK36::KK37:
ay topik ogluslarmzın yanna kızceler de geliyo hayrlı olsun tatlm:nazar::KK46:

herkese iyi akşamlar;moralim bozuk arkadaşlar bugün transferin 10.günü ve ben test yaptım,karşıma kocaman kıpkırmızı o iğrenç tek çizgi çıktı,diğer transferimde de yapmıştım çıkmamıştı ve sonra kanda da çıkmamıştı sanırım yine durum aynı,göbeğime iğne yapmaktan morardı her yerim ama sonuç yine aynı...:KK61::KK61:

Back
X