2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
merhabayıınn
hayırlı uğurlu ve bol bebişli olsun topiğin güldenim..
çifter çifter olsun bebişler inşallaahh..

Selam canım benide listeye eklermisin inşşş hepimizn son tedavileri olur tatlımm

32 ysındayım sorunum rezereve düşüklülügü 5 kere tüp denedim fakat 2 kere trsfer oldu

listede 33 kişi olucm sanırım tatlım yni 33 yaşımd ugurlu gelir inşAllah

Kısa zamanda nasip olursa tekrar başlmak istiyorum

İyi akşamlar kızlar...

Kızlar tüp bebek öncesi beslenmeyle ilgili nelere dikkat etmeliyiz ne yeyip içmeli yada yememeliyiz bilgilerimizi paylaşalım lütfen.
Benim tek bildiğim haftada 3 kere balık omega 3 tüketmek gerektiğimiz.

Kızlar evde değildim bütün gün şimdi eve geçiyorum ilk fırsatta gelmeye çalışiciimmmmm

Çok TSK ederim kuzum hepiniz moral oluyorsunuz iyiki varsınız Rabbim hepimize evlat nasip etsin inş Masalllahhh ikizlere Darısı bizlere

Kızlar tüp bebek öncesi beslenmeyle ilgili nelere dikkat etmeliyiz ne yeyip içmeli yada yememeliyiz bilgilerimizi paylaşalım lütfen.
Benim tek bildiğim haftada 3 kere balık omega 3 tüketmek gerektiğimiz.

canjm klasik oldu gerci ama ben bal tarcin corekotu karisimi ve incir kurune baslayacagim
erkeklere tup bebek merkezlerinde nar tavsiye ediyorlarmis tam da zamani ayrica arisutu polen de tavsiyeler aarasinda

İnş canım cumartesiyi iple çekiyorum yumuşlar ne durumdalar acaba :26r ne dicekkk offfff :18::18:

melindam meliten insalllah test sonuclari yuzunuz guldurur ilk annelerimizden olursunuz

canım öncelikle tedavin inşlh hayırla sonuçlanır, paylaşımın içinde tşk ederiz aslına herşey beyinde bitiyor önemli olan bence rahat olmak ama malesef ben olamıyorum

kızlar tedavi öncesi yaptığım kısaca yazmak istiyorum;
beslenmede yeşillik tüketmeye çalışıyorum,
- günlük meyve,
- bol su,
- k. kaysı
-k.incir
- kan üzümü tüketiyorum birde folbiol vitamin
ama asıl önemli olan psıkolojik nasıl rahatlarım onu beceremiyorum bilen varmı

İnşallah sonucun pozitif olur
Bol bol dua et 707 defa ya varis çek
Ve bebekleri.nle konuş
Stres olmak normal ama pozitif olmanı öneririm
Birazda yürüyüş yap canım
Ben yas varis çekerken yürüyordum
Yeni tedsavimde de yürüyecem evde
Birde çiçek aı bana arkadaşım getirmişti onunla çok konuştum

ben içiyodum ama iki aydır içmiyorum niyeyse yarın sabah hatta b ugece başlayayım yine içmeye özellikle pko ya çok iyi geliyo bendede işe yaramaya başlamıştı ama üşengeçliğimden bıraktım

hemen başla hemde hemen benim yerimede iç güldenin niyetine şifa olsun de hüplet gebe kalayım inşallah
ben bulamıyom ya içmek için

aynen canım herşeyi tam yapsakta önemli olan psikoloji rahat olmak o kadar iğne tedavi derken nasıl rahat olunabilir bilmiyorum bunun için merkezlerin terapileri oluyor destek almakmı lazım acaba:26:

saol canım inşlh Rabbim hepimizin emeklerini karşılığını versin.
Dua evet dua olmasa ne yapardık çok şükür dua ile rahatlıycam herhalde.. Tıransfer sonrası rapor almayı düşünüyorum evde dinlenerk vakit geçirmeyi düşünüyorum inşlh..

merhabayıınn
hayırlı uğurlu ve bol bebişli olsun topiğin güldenim..
çifter çifter olsun bebişler inşallaahh..

oyyyy kimler gelmiş fenerli kişi gelmiş
hep beraber olsun hayırlı hamişli inşallah...
senide bu topikte gebe bırakayım diyorum yeni topik yeni sinerji

aynen canım herşeyi tam yapsakta önemli olan psikoloji rahat olmak o kadar iğne tedavi derken nasıl rahat olunabilir bilmiyorum bunun için merkezlerin terapileri oluyor destek almakmı lazım acaba:26:

ah gülden ahh nasıl yenicez bu stersi valla bilmiyorum ((

hemen başla hemde hemen benim yerimede iç güldenin niyetine şifa olsun de hüplet gebe kalayım inşallah
ben bulamıyom ya içmek için

Ayy. Gülden bende pco yok ama kilo var
Yumurtamda hep bitanecik oluyo
Bende alayımmı
Ama ben doğum kont. Hapı kullanıyorum
Rahimi temizlemek i.çin tedaviye kadar kulan dedi
Sen nedersin infolic miydi onu kullanıyım mı dr hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…