yapma ya. bak nasip işte görüyomusun.opuya gidiyorum demek yetmez bakalım opu olacakmıgöğşen beyi çok üzmüştüm ben perişan ettim adamceğizi..
opuma girdi öncesinde yaklaşık 20 tane yumim vardı opudan bir çıktım bir saat geçmişnoluyooo dedim sadece 1 tane toplayabildik dediler biraz dinlen seni yine opu ya alcaz dediler tekrar opu ya aldı beni yine nerdeyse 1 saat opuda kalmışım bu kez 2 tane toplanabilmiş 20 yumiden sadece 3 tane yumim toplanmıştı berbat bir gündü meğersem yumiler çatlamamış iğneye rağmen milyonda bir olur dedi bana benim başıma gelmiş
canım özlemişim seni..
paşa yaşına gelmiş nerdeyse maşallahhh
eski kızların çoğu gebe kaldı doğurdular hatta ikincilere gebe kalanlar var aralarında doğal yolla hemde...
eski topiğimiz her zaman duracak canım orası başka orayada yazıyorum gel mutlaka...
dua et bizlere bol bol artık gelsin bebişlerimiz...
Arkadaşlar inofolic kullanan var mı içinizde
Arkadaşlar inofolic kullanan var mı içinizde
inofolic içindeki inozitol diye bi madde var.bu madde normalde vücuttan salgılanıyor
ama insülin direnci ve diyabet hastalarında vücuttan fazlasıyla atıldığı için dışardan takviye almak gerekiyor
bu maddede hücre yenilenmesinde kullanıldığı için embriyo gelişimine direk etkisi söz konusu.
ben normalde glifor 1000 2 tane içiyordum doktorum inofolic başlayınca gliforu 1 e düşürmüştü
bende sen gıbı kullandım cnm doktorum ahmet bey benımkınıde1 dusurmustu ılk tup denemem negatıf sonuclanınca sımdı ınofolıc ara verdık mıden dınlensın transfer ıle bırlıkte tekrar baslıcaz dedı suanda glıfor 1000 mg gunde 2 tane alıyorum ve kılo verdım ınofolıc ıle
bende sen gıbı kullandım cnm doktorum ahmet bey benımkınıde1 dusurmustu ılk tup denemem negatıf sonuclanınca sımdı ınofolıc ara verdık mıden dınlensın transfer ıle bırlıkte tekrar baslıcaz dedı suanda glıfor 1000 mg gunde 2 tane alıyorum ve kılo verdım ınofolıc ıle
kilo verdiren inofolic mi glifor mu bilmiyorum ama bende zayıfladım 1.5 ayda 7-8 kilo verdim.zaten tombiş bi hatunum
gliforu 2 aydır hayatımda hiç bu kadar düzenli içmemiştim
kilo verdiren inofolic mi glifor mu bilmiyorum ama bende zayıfladım 1.5 ayda 7-8 kilo verdim.zaten tombiş bi hatunum
gliforu 2 aydır hayatımda hiç bu kadar düzenli içmemiştim
tekrar denemeni ne zaman yapmayı planlıyosun peki.bende ahmet beye adet görünce gitmek istiyorum
bakalım ne dicek o bana seksenlere in diyodu ben 70 lere geldim bakalım şok olucak görünce.
tedaviyide planlayacağız kısmetse ocak mı olur şubat mı bilmiyorum
ben 90 kıloydum((((( suanda 82 kıloyum 1-2 kg daha dıyo ınsallah onuda verırırm benım bu ay adet olunca adetın bıtımınde hıstereskopı yapılcak hemen bırsonrakı ay da transfer yapılcak cnım dondurulmusum var orda 6 tane hıstereskopıden sonra beklemek ıstemıyor ahmet bey sansımız artıyo cunku dedı hemen arkdasından yapıcaz ınsallah senınde 2. denemenmı olcak?
vaayyyy arkadaş ben boş yere üzülme siyerekten şeyettiydim ama kıymetim bilinmiyooo nerelere gidem a dostlar offff of
dürüst olmak iyi bişi tebrik ediyorum ikiyüzlü seniiiiiii
TSK ederim canım moral oldun Rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsinmerak etme cnm düsük rezervli olup 2-3 yumurtası toplanıp ikiz doğuran arkadaşımız var . senin daha 3 günde 5 tane iyi gidiyo merak etme .Az yumutta olsun kaliteli olsun önemli olan o.
slmmm sana da:)
aslında 3.deneme olacak
birinci smyrna artta oldu
ikincide e2 aşırı yükseldiği için transfer iptal oldu.
sonra dondurulmuş embriyolarım transfer edildi.
inofolic iyi bişi için kızlar bende içicem eğer etraftaki eczanelerde bulabilirsem ismini deyince tuhaf tuhaf bakıyorlar o da ne folik asitmi diyolar bende hadi leennnnn bi de eczacı olcan bilmiyon diyorum ama içimdeniçses edepsiz benim dış sesimlede sanırım yeni ondan bilmiyorsunuz diyorum sonuç olarak yakın eczanelerde bulamadım neymiş efenim hastanelere yakın eczanelerde olurmuş e bende hastaneye uzakım düş şimdi inofolicin peşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?