2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
yapma ya. bak nasip işte görüyomusun.opuya gidiyorum demek yetmez bakalım opu olacakmı neyse yenisinde bol şanslar inşallah hayırlısıyla gebe kalırsın

Rabbim nasip etsin insallah hayirlisiyla sen ve diger tum arkadaslarimizi bebeklerinden bahsederken gormek istiorum,hatta ikiz olsun biktirsinlar sizi ,saka saka bir tanesi bile cok zormus,kardes olumu olmazmi Rabbim bilir,ama olmayanlara versin Allah,herkes yasasin anneligi tek olsun bizim olsun demkizlara selam soyle oraya da yazarim gene cnm,bende seni senle konusmayi ozlemisim,hey gidi gunler isim gucum yoktu,surekli kkdeydim,simdi okul islerimi yapmaya firsatim olmuo,sizlerinde basinizi kasiycak vaktiniz olmasin insallah bebekleriniz yuzunden buarada cok guzelmissin guldenim,foto iyi olmus,optm tatlim,gorusuruz..

Valla laboratuvarda ki görevlinin bile yok artık dediği testlerdi:) tüm hormon testleri fsh, amh, prolaktin, e2, LH, TSH, troid ile ilgililer, HIV'ler, çift taraflı genetik, kan pıhtılaşması için olanlar, toxoplasma 2 çeşit, CMV 2 çeşit, rubella 2 çeşit valla bunlar hatırladıklarım, muhtemelen hatırlamadıklarım da vardır. İlk merkezim sadece tam kan sayımı, sarılık ve fsh istemişti. Ben de yaptırdım tümünü.

inofolic içindeki inozitol diye bi madde var.bu madde normalde vücuttan salgılanıyor
ama insülin direnci ve diyabet hastalarında vücuttan fazlasıyla atıldığı için dışardan takviye almak gerekiyor
bu maddede hücre yenilenmesinde kullanıldığı için embriyo gelişimine direk etkisi söz konusu.
ben normalde glifor 1000 2 tane içiyordum doktorum inofolic başlayınca gliforu 1 e düşürmüştü

bende sen gıbı kullandım cnm doktorum ahmet bey benımkınıde1 dusurmustu ılk tup denemem negatıf sonuclanınca sımdı ınofolıc ara verdık mıden dınlensın transfer ıle bırlıkte tekrar baslıcaz dedı suanda glıfor 1000 mg gunde 2 tane alıyorum ve kılo verdım ınofolıc ıle

kilo verdiren inofolic mi glifor mu bilmiyorum ama bende zayıfladım 1.5 ayda 7-8 kilo verdim.zaten tombiş bi hatunum
gliforu 2 aydır hayatımda hiç bu kadar düzenli içmemiştim

tekrar denemeni ne zaman yapmayı planlıyosun peki.bende ahmet beye adet görünce gitmek istiyorum
bakalım ne dicek o bana seksenlere in diyodu ben 70 lere geldim bakalım şok olucak görünce.
tedaviyide planlayacağız kısmetse ocak mı olur şubat mı bilmiyorum

kilo verdiren inofolic mi glifor mu bilmiyorum ama bende zayıfladım 1.5 ayda 7-8 kilo verdim.zaten tombiş bi hatunum
gliforu 2 aydır hayatımda hiç bu kadar düzenli içmemiştim

ben glıforu 4 yıldır kullanıyorum cnım ılk basta glıfor cok guzel kılo verdırdı bana sonra duzensız ıcmeye basladım kılo vermekte durdu tabı :) tup olaylarına gırıncede duzenlı almaya devam edıyorum cnım ınofolıc kalıtelı yumurta olusmasını sagladıgını soylemıstı doktorum ınsulın dırencın ıcınde gereklı demıstı bende 2 ayda 8 kılo vermıstım ınsallah dahada verırım buay hıstereskopım var onumuzdekı ayda dondurulmus transferım olcak ınsallah baska aksılık cıkmassa ozamana kadar 2-3 kg daha gıtse super olcak :)

ben 90 kıloydum ((((( suanda 82 kıloyum 1-2 kg daha dıyo ınsallah onuda verırırm benım bu ay adet olunca adetın bıtımınde hıstereskopı yapılcak hemen bırsonrakı ay da transfer yapılcak cnım dondurulmusum var orda 6 tane hıstereskopıden sonra beklemek ıstemıyor ahmet bey sansımız artıyo cunku dedı hemen arkdasından yapıcaz ınsallah senınde 2. denemenmı olcak?

aslında 3.deneme olacak
birinci smyrna artta oldu
ikincide e2 aşırı yükseldiği için transfer iptal oldu.
sonra dondurulmuş embriyolarım transfer edildi.

vaayyyy arkadaş ben boş yere üzülme siyerekten şeyettiydim ama kıymetim bilinmiyooo nerelere gidem a dostlar offff of

dürüst olmak iyi bişi tebrik ediyorum ikiyüzlü seniiiiiii

biliyorum üzülmemi istemediğini kuzum menim

merak etme cnm düsük rezervli olup 2-3 yumurtası toplanıp ikiz doğuran arkadaşımız var . senin daha 3 günde 5 tane iyi gidiyo merak etme .Az yumutta olsun kaliteli olsun önemli olan o.
slmmm sana da:)
TSK ederim canım moral oldun Rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin

aslında 3.deneme olacak
birinci smyrna artta oldu
ikincide e2 aşırı yükseldiği için transfer iptal oldu.
sonra dondurulmuş embriyolarım transfer edildi.

ınsallah bu sefer son olur emeklerının karsılıgını alırsın cnım bu transferın 5.gunu yapılan e2 ve progesteron bıraz ıpucu verıyomus doktorlara emrıyonun tutunup tutunmadıgı hakkında bılgın varmı:?

inofolic iyi bişi için kızlar bende içicem eğer etraftaki eczanelerde bulabilirsem ismini deyince tuhaf tuhaf bakıyorlar o da ne folik asitmi diyolar bende hadi leennnnn bi de eczacı olcan bilmiyon diyorum ama içimden içses edepsiz benim dış sesimlede sanırım yeni ondan bilmiyorsunuz diyorum sonuç olarak yakın eczanelerde bulamadım neymiş efenim hastanelere yakın eczanelerde olurmuş e bende hastaneye uzakım düş şimdi inofolicin peşine

ben içiyodum ama iki aydır içmiyorum niyeyse yarın sabah hatta b ugece başlayayım yine içmeye özellikle pko ya çok iyi geliyo bendede işe yaramaya başlamıştı ama üşengeçliğimden bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…