Geldim canım bende buyrdayımm aynen beraber bekleyelim test gününüüüü :))
cnm nasıslınnn 2014 hepimize hayırlısıyla meleklerimizi gönderir inşlhhhhhhh
istanbulda pamuklara sarılmış ya
ooooo burda senlik varmis :) napiyosunyz kuzlarrr ne var ne yok ?
Çok teşekkür ederim arkadaşım... Tek embriyo verdiler, iki tane olsa diye rica ettim ama 35 yaş altı olduğum ve 2 başarısız denemem olmadığı için bunu yapamayacaklarını net olarak söylediler. Yasal değil, çok büyük cezası var, her şeyin kaydı kuydu var böyle bir şey yapmamız imkansız dediler. Olsun canım napalım bir tanesine de razıyız... :) Öpüyorum canım.
inşallahhhhhhhhhhhh
tamam be bişi demiyom turşusunu kur
biri yanlışmı dedi:26:
genelde 3.gün embriyosu 8 ya da 10 hücreli oluyor ama 6 olanlarda var transfer tabiki yapılıyor gebe kalanlarda oldu bölünme hızı yavaş olabilir ama tutunmaz demek değil transfer yapılır yani..bir transferimde yandaki yatakta hatuna 6 hücreli 2 embriyo konmuştu resminede bakmıştım...
gerçeğe dönme ihtimali olan şeyleri hayal et yoksa acıyorsun ezikliyorsun kendini bi zaman sonra neden hep ben demeler başlıyor hep elem hep keder yeterrrrrr deme diye diyom
rahat rahat bi hayalde kurdurmadım dimi
bu kadarda olmaz ama yaaa
sen bizi birbirimizemi düşürcen ara bozucu kişi seni
bilgilerini yaz listemize ekliyim olarmı
napeem seker ikili oynuyorum arkadaşlarım arasındaasen bizi birbirimizemi düşürcen ara bozucu kişi seni
iyidir seker sen nasılsın asıl..gördğnğzmğ keseyiooooo burda senlik varmis :) napiyosunyz kuzlarrr ne var ne yok ?
evet sekeriiiimmmaynen yaniii hayalimi mahvettin sabah sabah tüstüm men sana şurda accık anne olmadığım gerçeğini unutup kara bakıp hayal kuracaktım onada sen izin vermedin
dimi ama nafişim
inşallahhhhhhhhhhhhhh .... hepiniz birer birer kalın inşallah gebe kalmayan kalmasın.seni ve diğer kızları öteki topikte gebe bıraktım gözüme yeni hatunları kestirdim sizinle değil onlarla gebe kalcam ben işte hıııhhhhh
nereye bu havadda?haydi ben kaçanze
gorduk nafişim çok şükür haftaya kalp atısına gıtcm.napeem seker ikili oynuyorum arkadaşlarım arasındaa
iyidir seker sen nasılsın asıl..gördğnğzmğ keseyi
evet sekeriiiimmm
canım benm onuda hayırlısıyla görürsünüz inşallahinşallahhhhhhhhhhhhhh .... hepiniz birer birer kalın inşallah gebe kalmayan kalmasın.
nereye bu havadda?
gorduk nafişim çok şükür haftaya kalp atısına gıtcm.
canım isim meliten yaş 33, sebebsiz, ilk tüp bebek deneme, tedavi merkezi kıbırs ada tüp bebek, sonuc tahlil günü bekliyor:)))
gelinlik giymeyi bebege yorumlarlar :) hayır olsun ınsallah9 ay NERDESİN canım GENART ACIBADEM BENİMDE aynıyız nolur cvp yaz
bu arada arkadaşlar akşam rüyamda eşimle tekrar evleniodum
gelinlikleri giymişim oda takımları çekmiş ayy nasıl telaşlıyız ama bembeyaz gelinlik çok şıkız falan hayır olsun evlilik yuldönümümüzdede tedavi başlıo hayır olsun enteresan
inşallah tatlım.nafiş senin kürtaj niye olmuştu cnm?canım benm onuda hayırlısıyla görürsünüz inşallah
gelinlik giymeyi bebege yorumlarlar :) hayır olsun ınsallah
CANIM İNŞALLAH RABBİM ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN
amin canım inşallahhhhgelinlik giymeyi bebege yorumlarlar :) hayır olsun ınsallah
CANIM İNŞALLAH RABBİM ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN
Âmin canım benim inş hepimiz hamiş olalımhoşgeldin tatlım...
tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunsun ama gitmesin hiç biyerlere
hangi iğneyi kaç doz vuruyorsun
canim senin de hayirli olsun transferin insallah test sonucun pozitif gelir bebisin tutunur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?