2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Başarılar canım, Allah zihin açıklığı versin. Bu arada sen ne okuyorsun?

akşam rüyamda idrar testi yapıyomusum çift çizgi çıkıyomus sevinçle kocama gösteriyodum fln sabah bi uyandım kırmızılar gelmiş ama ama amaaa

Ayyyy canım benim, bir gün inşallah rüyaların gerçek olacak. Aslında o gördüğün başka sevinçler içindi, eşinin sağlığı içindi.

egunal yok amaya yok ne oluyor böyle offf yaaa

kızlar test günüm 1 mayıs ama ben dayanamadım kan bıraktım
bugün 10.günüm betahcg değerim 13.19
doktora gösterdim sonucumu var gibide yok gibi de dedi
2 gün sonra tekrarla dedi, iki gün sonra sonucun ikiye katlanması lazım dedi
zaten iki gün sonrada 1 mayıs yani esas test günüm
çok stresliiiiiii:18::18::18::18:

maalesef o ki günü zor bekleyeceksin ama inşallah değerin yükselecek, bize güzel haberler vereceksin

Hadi insalllah cnm degerlerin katlanır insallah bizede güzel haberler verirsin mubarek günde...üc ayların başlangıcı çarşamba günü..

Baya baya başlıyorsun artık.rabbim bu defa yüzünü güldürsün..muckkk:))

Harbiden ya baya baya başlıyorum bende değil mi, ayları sayıyordum şimdi tedaviye başlamama üç dört gün var. Aslında Haziran düşünüyordum ama başkan yard. kalp krizi geçirdi ameliyatı çıktı işte yok, müdürüm emekli oldu. Yani şuan başımda büyükler yok izin almam kolaylaştı diye bir ay öne çektim.

En guzelini yapmişsın o zaman kafanda rahat olurr.tedavinde insallah su gibi akıp geçer veeee pozitifle gelirsin bize...:))

En guzelini yapmişsın o zaman kafanda rahat olurr.tedavinde insallah su gibi akıp geçer veeee pozitifle gelirsin bize...:))

Ya pozitifi düşünmüyorum da ben acaba döllenme olur mu diye düşünüyorum, aynı şey başıma gelecek diye çok korkuyorum.

Kizlar baktirdim tahlil şükürler olsun yüselmis pazar günü 353 tu. Bu gün 840.8 olmus dün kanamam olunca cok korkmustum darisj keseyi görmeye ins.dr muayeneye kadar artik bisey yapma dedi... önemli olan usg de keseyi görmek dedi.

Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır topikte yoktum, bu süre içinde zor bir süreç geçirdim son tedavimden sonra toplanmam zor oldu eşimle ailesiyle bircok sorun yaşadık psikologtu tedaviydi derken çok şükür bu dönemi atlattık ve şimdi herşey yolunda...
4. tedavime başlamak icin doktorum beni histeroskopi için bu ayki adetim bitince cagırmıştı ve adetim bugün bitti ama gitmiycem cünkü bir süre erteledik, sadece görüşmek için gidicem doktoruma ben histeroskopi haricinde ne gerekiosa yapılmasını istiycem tahliller fln. Size sorum başka ne tahlili yapılıyor genetik test kanda pıhtılaşma vs. Bunlarin haricinde?

Ya pozitifi düşünmüyorum da ben acaba döllenme olur mu diye düşünüyorum, aynı şey başıma gelecek diye çok korkuyorum.

Ben onceki tedavin gibi olacağını zannetmiyorum.bi cok sey kullandın mutlaka sana katkısı olmuştur onların cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…