günaaydınlaarr
günaydın canm inşallah güzel çıkar sonuçların
Gunaydın..
Insallah herşey yolunda hider cnm.
günaydın cnm hadi inşlh iyi çıkar testin sonucu
kaç gün sonra çıkarmış sonuç
kızlar ben çıkıyorum yemek yapıp ardından okula gidicem öğrenci olmak kolay değil
sınavım var dua edin iyi not alayım çünki puanıma yansıyacak bu sonucun ortalaması:18:
akşam kısmetse görüşmek üzere kendinize iyi bakın
akşam rüyamda idrar testi yapıyomusum çift çizgi çıkıyomus sevinçle kocama gösteriyodum fln sabah bi uyandım kırmızılar gelmiş ama ama amaaa
günaydınlarrrr kızlarrr
Ayyyy canım benim, bir gün inşallah rüyaların gerçek olacak. Aslında o gördüğün başka sevinçler içindi, eşinin sağlığı içindi.
kızlar test günüm 1 mayıs ama ben dayanamadım kan bıraktım
bugün 10.günüm betahcg değerim 13.19
doktora gösterdim sonucumu var gibide yok gibi de dedi
2 gün sonra tekrarla dedi, iki gün sonra sonucun ikiye katlanması lazım dedi
zaten iki gün sonrada 1 mayıs yani esas test günüm
çok stresliiiiiii:18::18::18::18:
Amin canım bu günde iğneleri mi alıyorum sipariş vermiştim gelecekti artık deli gibi kağıtlarını okurum
maalesef o ki günü zor bekleyeceksin ama inşallah değerin yükselecek, bize güzel haberler vereceksin
kızlar test günüm 1 mayıs ama ben dayanamadım kan bıraktım
bugün 10.günüm betahcg değerim 13.19
doktora gösterdim sonucumu var gibide yok gibi de dedi
2 gün sonra tekrarla dedi, iki gün sonra sonucun ikiye katlanması lazım dedi
zaten iki gün sonrada 1 mayıs yani esas test günüm
çok stresliiiiiii:18::18::18::18:
Baya baya başlıyorsun artık.rabbim bu defa yüzünü güldürsün..muckkk:))
allah razı olsun
umarım hepimiz yasarız sevinci
Hadi insalllah cnm degerlerin katlanır insallah bizede güzel haberler verirsin mubarek günde...üc ayların başlangıcı çarşamba günü..
Harbiden ya baya baya başlıyorum bende değil mi, ayları sayıyordum şimdi tedaviye başlamama üç dört gün var. Aslında Haziran düşünüyordum ama başkan yard. kalp krizi geçirdi ameliyatı çıktı işte yok, müdürüm emekli oldu. Yani şuan başımda büyükler yok izin almam kolaylaştı diye bir ay öne çektim.
En guzelini yapmişsın o zaman kafanda rahat olurr.tedavinde insallah su gibi akıp geçer veeee pozitifle gelirsin bize...:))
Ya pozitifi düşünmüyorum da ben acaba döllenme olur mu diye düşünüyorum, aynı şey başıma gelecek diye çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?