2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Şükürler olsun canım çok sevindim senin adına

Rezerv azlığı demek tatlım az yumurta üretimi demek az oluncada şans azalıyor embriyo kaliteside düşüyor benim son tedavimde 2 yumurta toplandı sadece1 döllendi sadece 2 güne giderildi transfer oldu tabikide koca bir negatif [/QUOTE]

Anladım canım. Benimde kistimden dolayı toplanan yumurta az oluyor ama seninkiyle kıyaslanamaz bile arkadaşım. Allah sabırlar versin süreçler çok sıkıntılı. İnşallah bir sonraki tedavinde bolbol yumurta toplanır canım.

Son düzenleme:

Genetik testlerin o kadar çok çeşidi var ki bunu hastanede sana isimlerini verirler. zaten doktorla konuşacakmışsın en iyisi ona sor tatlım hangisi gerekliyse o sana söyler sende yaptırırsın.

Herkese günaydın arkadaşlar. Kanaltürkte çoğul gebelikle ilgili bir doktor konuşuyor. İlgilenenlere duyurulur.

iyi canim benimm cokk sevimdimm darisi bize insallah kat kat bizimde yukselir Allahim kucagimiza almayi nasip etsin nazar nazarr 🙏🙏🐞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi canim benimm cokk sevimdimm darisi bize insallah kat kat bizimde yukselir Allahim kucagimiza almayi nasip etsin nazar nazarr 🙏🙏🐞

İns canim benim her vakit dualarimdasiniz rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder ins.

Kanda pıhtılaşma sonucum çıktı bilen var mı yazayım?

İns canim benim her vakit dualarimdasiniz rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder ins.

insallah canim benimm rabb dualarimizi kabul etsinn ua bu arada bi pozitifi gorup degeri yukselmesini bekleyenler vs falan gibi bir topik acsakmi ??

hım nasıl acaba olması gereken deger aralkları yazmıyo mu canm
ahh egunal olsaydııııı

Evet yazıyor canım sorun yok gibi bence, doktoruma mail attım. O bana cevap atar artık.

rabbım kucağına almayı nasıp etsın cnm

Slm kızlar ben geldim dün geldim eve köyden nasılsınz ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…