- 3 Ekim 2013
- 8.390
- 880
- 248
- 34
Ben onceki tedavin gibi olacağını zannetmiyorum.bi cok sey kullandın mutlaka sana katkısı olmuştur onların cnm.
İnşallah öyle olur canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onceki tedavin gibi olacağını zannetmiyorum.bi cok sey kullandın mutlaka sana katkısı olmuştur onların cnm.
Kizlar baktirdim tahlil şükürler olsun yüselmis pazar günü 353 tu. Bu gün 840.8 olmus dün kanamam olunca cok korkmustum darisj keseyi görmeye ins.dr muayeneye kadar artik bisey yapma dedi... önemli olan usg de keseyi görmek dedi.
Şükürler olsun canım çok sevindim senin adına
Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır topikte yoktum, bu süre içinde zor bir süreç geçirdim son tedavimden sonra toplanmam zor oldu eşimle ailesiyle bircok sorun yaşadık psikologtu tedaviydi derken çok şükür bu dönemi atlattık ve şimdi herşey yolunda...
4. tedavime başlamak icin doktorum beni histeroskopi için bu ayki adetim bitince cagırmıştı ve adetim bugün bitti ama gitmiycem cünkü bir süre erteledik, sadece görüşmek için gidicem doktoruma ben histeroskopi haricinde ne gerekiosa yapılmasını istiycem tahliller fln. Size sorum başka ne tahlili yapılıyor genetik test kanda pıhtılaşma vs. Bunlarin haricinde?
Sagol allah razi olsun nasil rahatladim. Darisi bütün arkadaslarim basina.![]()
herkese günaydın hep güzel haberlerle geçsin günlerimizz
Günaydın. Amin inşallah.
cnm bence de olabilir sen 2 ay dene derim belli olmaz bebiş size süpriz yapabilir
Hayırlısı bakalım. Etrafımdaki herkes hamile onlara yetişmeyi istiyorum sanırım. Sinirleniyorum kendime![]()
Kizlar baktirdim tahlil şükürler olsun yüselmis pazar günü 353 tu. Bu gün 840.8 olmus dün kanamam olunca cok korkmustum darisj keseyi görmeye ins.dr muayeneye kadar artik bisey yapma dedi... önemli olan usg de keseyi görmek dedi.
İns canim benim her vakit dualarimdasiniz rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder ins.iyi canim benimm cokk sevimdimm darisi bize insallah kat kat bizimde yukselir Allahim kucagimiza almayi nasip etsin nazar nazarr 🙏🙏🐞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İns canim benim her vakit dualarimdasiniz rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder ins.
Kanda pıhtılaşma sonucum çıktı bilen var mı yazayım?
Olabilir aslinda ben ilk gün düsük ciktiginda benim gibi cikan varmi diye hep aradim int.
hım nasıl acaba olması gereken deger aralkları yazmıyo mu canm
ahh egunal olsaydııııı![]()
Evet yazıyor canım sorun yok gibi bence, doktoruma mail attım. O bana cevap atar artık.
cevap verır cnm merak etme..
benım bılgım yok malesefff olsa sana yardımcı olmak isterdim