• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlar baktirdim tahlil şükürler olsun yüselmis pazar günü 353 tu. Bu gün 840.8 olmus dün kanamam olunca cok korkmustum darisj keseyi görmeye ins.dr muayeneye kadar artik bisey yapma dedi... önemli olan usg de keseyi görmek dedi.

Şükürler olsun canım çok sevindim senin adına

Rezerv azlığı demek tatlım az yumurta üretimi demek az oluncada şans azalıyor embriyo kaliteside düşüyor benim son tedavimde 2 yumurta toplandı sadece1 döllendi sadece 2 güne giderildi transfer oldu tabikide koca bir negatif :ssz::ssz:[/QUOTE]

Anladım canım. Benimde kistimden dolayı toplanan yumurta az oluyor ama seninkiyle kıyaslanamaz bile arkadaşım. Allah sabırlar versin süreçler çok sıkıntılı. İnşallah bir sonraki tedavinde bolbol yumurta toplanır canım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır topikte yoktum, bu süre içinde zor bir süreç geçirdim son tedavimden sonra toplanmam zor oldu eşimle ailesiyle bircok sorun yaşadık psikologtu tedaviydi derken çok şükür bu dönemi atlattık ve şimdi herşey yolunda...
4. tedavime başlamak icin doktorum beni histeroskopi için bu ayki adetim bitince cagırmıştı ve adetim bugün bitti ama gitmiycem cünkü bir süre erteledik, sadece görüşmek için gidicem doktoruma ben histeroskopi haricinde ne gerekiosa yapılmasını istiycem tahliller fln. Size sorum başka ne tahlili yapılıyor genetik test kanda pıhtılaşma vs. Bunlarin haricinde?

Genetik testlerin o kadar çok çeşidi var ki bunu hastanede sana isimlerini verirler. zaten doktorla konuşacakmışsın en iyisi ona sor tatlım hangisi gerekliyse o sana söyler sende yaptırırsın.

herkese günaydın hep güzel haberlerle geçsin günlerimizz

Günaydın. Amin inşallah.

cnm bence de olabilir sen 2 ay dene derim belli olmaz bebiş size süpriz yapabilir:52:

Hayırlısı bakalım. Etrafımdaki herkes hamile onlara yetişmeyi istiyorum sanırım. Sinirleniyorum kendime :(

Herkese günaydın arkadaşlar. Kanaltürkte çoğul gebelikle ilgili bir doktor konuşuyor. İlgilenenlere duyurulur.

Kizlar baktirdim tahlil şükürler olsun yüselmis pazar günü 353 tu. Bu gün 840.8 olmus dün kanamam olunca cok korkmustum darisj keseyi görmeye ins.dr muayeneye kadar artik bisey yapma dedi... önemli olan usg de keseyi görmek dedi.

iyi canim benimm cokk sevimdimm darisi bize insallah kat kat bizimde yukselir Allahim kucagimiza almayi nasip etsin nazar nazarr 🙏🙏🐞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi canim benimm cokk sevimdimm darisi bize insallah kat kat bizimde yukselir Allahim kucagimiza almayi nasip etsin nazar nazarr 🙏🙏🐞

İns canim benim her vakit dualarimdasiniz rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder ins.

Kanda pıhtılaşma sonucum çıktı bilen var mı yazayım?

İns canim benim her vakit dualarimdasiniz rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder ins.

insallah canim benimm rabb dualarimizi kabul etsinn ua bu arada bi pozitifi gorup degeri yukselmesini bekleyenler vs falan gibi bir topik acsakmi ??

hım nasıl acaba olması gereken deger aralkları yazmıyo mu canm
ahh egunal olsaydııııı:20::9:

Evet yazıyor canım sorun yok gibi bence, doktoruma mail attım. O bana cevap atar artık.

rabbım kucağına almayı nasıp etsın cnm

Slm kızlar ben geldim :3:dün geldim eve köyden nasılsınz ne var ne yok :40:

Back
X