Dhea içiyorum canim günde 2 tane reglinin 2.başlayıp bal tarçın çörek otu karışımı içiyorum 12 gun boyunca ayrıca balık yağı ve elevit içiyorum bol bol da kuru incir yiyorum inşallah şifa olur
Rezerv azlığı demek tatlım az yumurta üretimi demek az oluncada şans azalıyor embriyo kaliteside düşüyor benim son tedavimde 2 yumurta toplandı sadece1 döllendi sadece 2 güne giderildi transfer oldu tabikide koca bir negatif
cnm bence de olabilir sen 2 ay dene derim belli olmaz bebiş size süpriz yapabilirKızlar iki ay dinlenme kararı almıştım ama sanırım duramıyacam iki ay bekleyemiyeceğim. Gerçi doktorum kullandığım ilaçların 6ay boyunca etkisini sürdüreceğini ve bu şekilde doğal yolla hamile kalabileceğimi söyledi ama bilmiyorum. Hiç bu şekilde hamile kalabilen duydunuz mu?
cnm ne zormuş haileliğe bile sevinememişsin inşlh değerlerin kat kat artar:26:Adetin 6.günü hcg ; 191
4 gün sonra hcg;636 progesteron; 9.38
3 gün sonra hcg; 1655; progesteron; 6.38
4gün sonra hcg; 2400; progesteron; 19 ( bunlar bugunkı degerlerım ve kese gorundu vajınal ultrasonda 5 haftalık bır kese ve ıcınde sıvı gorunmuyor dedı.ve rısk devam edıyor dedı. sıvının gorunmesı ne anlama gelıyorkı.
Durum kotuyemı gıdıyor.dr um hıc guzel seyler soylemıyor.bu arada progesteron ve folıkasıt kullanıyorum.
herkese günaydın hep güzel haberlerle geçsin günlerimizz
cnm bence de olabilir sen 2 ay dene derim belli olmaz bebiş size süpriz yapabilir
cnm ne zormuş haileliğe bile sevinememişsin inşlh değerlerin kat kat artar:26:
Günaydın arkadaşlarım
Bu günde kanda pıhtılaşma için kan verdim inşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla
herkese günaydın hep güzel haberlerle geçsin günlerimizz
Günaydın arkadaşlarım
Bu günde kanda pıhtılaşma için kan verdim inşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla
Herkese kocaman gunaydınnn..
günaydın cnm hadi inşlh iyi çıkar testin sonucuGünaydın arkadaşlarım
rüyanın tersi çıkmış olsunnnnakşam rüyamda idrar testi yapıyomusum çift çizgi çıkıyomus sevinçle kocama gösteriyodum fln sabah bi uyandım kırmızılar gelmiş ama ama amaaa
Toplanan yumurta zaten az,yapılan araştırmalar senin gibi hastalara 6 defa tüp bebekde yapsak tutma ihtimalinin düşük olduğunu söylüyor.bir tupum hafif sis onu alacak sanırım ama onu da alsam vucudun yaşlı sona kalan yumurtaların kalitesiz embriyolarin iyi değil bir sürü bişey ....
Ne morali güzelim ya eve geldim hıçkıra hıçkıra agladim.yaşım 33 Amh değerim 1.1 yumurtalarının kalitesizliği,embriyoalrin kalitesizliği bundan sonrakiler nasıl bilinmez,bilmem araştırma yapılmış benim gibilerin hamile kalması sormuş felan filan başım ağrıdı vallahi..belki de doğruları duymak zir geliyor insana
günaaydııın canmm
rüyanın tersi çıkmış olsunnnn
o kırmızılar da durur nasılsa belki de öbür ay kırmızılar gelmicek
Seninde gunlerin aydınnn olsun eşinle sağlık sıhhatle cnmmm.
sende günü gelince kırmızıların gözüne gözüne çarparsın şekerimaynen ya tam tersi çıktı daha rüyanın keyfini süremeden kırmızılar gözüme gözüme çarptı
sende günü gelince kırmızıların gözüne gözüne çarparsın şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?