2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Dün dr a sordum kaliteyi arttırmak için vereceğiniz bi ilac varmı dedim olsa zaten hiç bi sıkıntı yasamazdik hastalara alin için derdik.diye moral verdi;((((
Sana dr mu tavsiye etti güzelim.benim 5 yumurta toplanmıştı 3 olgun çıkmış 2 si dollenmisti

herkese günaydın hep güzel haberlerle geçsin günlerimizz

cnm bence de olabilir sen 2 ay dene derim belli olmaz bebiş size süpriz yapabilir
cnm ne zormuş haileliğe bile sevinememişsin inşlh değerlerin kat kat artar:26:

amin canımm sanada gunaydınnn🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın arkadaşlarım
Bu günde kanda pıhtılaşma için kan verdim inşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla

Günaydın arkadaşlarım
Bu günde kanda pıhtılaşma için kan verdim inşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla
günaydın cnm hadi inşlh iyi çıkar testin sonucu
kaç gün sonra çıkarmış sonuç

Son düzenleme:
akşam rüyamda idrar testi yapıyomusum çift çizgi çıkıyomus sevinçle kocama gösteriyodum fln sabah bi uyandım kırmızılar gelmiş ama ama amaaa

akşam rüyamda idrar testi yapıyomusum çift çizgi çıkıyomus sevinçle kocama gösteriyodum fln sabah bi uyandım kırmızılar gelmiş ama ama amaaa
rüyanın tersi çıkmış olsunnnn
o kırmızılar da durur nasılsa belki de öbür ay kırmızılar gelmicek

sonucun için uzgunum..ama doktorun da cok moral vermiş gerçekten sağ olsun...ne demek ya 6tup bebek d eyapsak tutmaz..pöhhh sinir oldum..benim arkadasım en iyi prof.tan git tüp bebekle uğrasma menopoza giriyorsun lafını duyud 28yasında...zaten tek yumurtalık alınmıştı ve tupun biir d ekapalıydı ne mi oldu hamile kaldı hem d etek tuple tek yumurtayla rezerv 0a yakınken kızı var cook guzel bi şey yani doktorlar ne dese boş sonsöz allahın hiç canını sıkma denemeye devam son gucune kadar canım...sonrası allahtan zaten..

degişik bir merkeze git ama ii olsun bekle biraz dinlen ama git mutlaka farkl ortam iyi gelir inş.olacak bi gun..daha gençsin bence..

rüyanın tersi çıkmış olsunnnn
o kırmızılar da durur nasılsa belki de öbür ay kırmızılar gelmicek

aynen ya tam tersi çıktı daha rüyanın keyfini süremeden kırmızılar gözüme gözüme çarptı

kızlar ben çıkıyorum yemek yapıp ardından okula gidicem öğrenci olmak kolay değil
sınavım var dua edin iyi not alayım çünki puanıma yansıyacak bu sonucun ortalaması:18:
akşam kısmetse görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…