Ben varımilk denememin ertesi ayı kendi geldi bebis keseyi gördük fakat kalp atışını duymadık kürtaj oldum ayrıca rezerv az diye aralık ocakta ara vermeden arka arkaya tedavi oldum suan dinlenme asamadindayim yazın tekrar 4.için başlayacağım
Valla bebegim kilometrelerce diyebiliriz bi 4- 5saat ayaktaydim baya bi gezdim...ben dedim tuttu bu saatten sonra bisi olmaz ama yavas yavas yürüdüm. Her firsatta oturdum.
İns canim yarin hayirlisiyla test sonucum yüksrlmis cikarda rahat bir nefes alirimSen onu diosun dun ben hiç dinlenmede okadargezdim kızıma alışverıs yaptım ama akşam belım ve kasıgım cok agfıdı cok takma yanı bende synıyım
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
Farklı arkadaşım o da başka bir illet ama çikolata kisti nedeniyle ameliyat olmak rezervi azaltabiliyor
Dhea içiyorum canim günde 2 tane reglinin 2.başlayıp bal tarçın çörek otu karışımı içiyorum 12 gun boyunca ayrıca balık yağı ve elevit içiyorum bol bol da kuru incir yiyorum inşallah şifa olurRezerv azlığı veya kaliteyi arttırmak için herhangi bişey kullanıyormusun
Ayyy canım geçmiş olsun. Ama yinede benim için iyi haber demek ki olabiliyor muş. Benim çikolata kistim var. Rezerv azlığı başka birşey değil mi?
hahhaah ayy canım benim ya çok güldürdün beniçok alemsin yaw
inşallah Rabbimde seni bebişinden sağlıklı güzel haberlerle sevindirir yüzünü güldürür canım
hem beni referans göstermene gerek yoktu ki tatlım burdaki herkes birbirini kucaklıyor
ama bişi farkettim sen asıl sorularını sormamışsın sanırsam dimi :26:
ben çogu zaman burdayım da hafta sonu dışardaydık o nedenle giremedim canım hemen atarlanma yani
Aminn mybabym amiiiinn Rabbim hepimizi bebişimizden güldürsün inş.
Evet asıl sorumu sormadım acıkcası cvb alabılırmıyım bılmıyorumda canım bı kac topikte yazdım durumu ama kimse tınlamadı beniiseni referans gosterım dedım bu yuzden :)
En yakın arkadaşım evlendi onunla beraber kosturduk hala daha yorgunum cumartesi günü de canakkalede var oraya gidicez keyifler iyi şükür seninde az kaldı kız tedavin başlayacak
Adetin 6.günü hcg ; 191
4 gün sonra hcg;636 progesteron; 9.38
3 gün sonra hcg; 1655; progesteron; 6.38
4gün sonra hcg; 2400; progesteron; 19 ( bunlar bugunkı degerlerım ve kese gorundu vajınal ultrasonda 5 haftalık bır kese ve ıcınde sıvı gorunmuyor dedı.ve rısk devam edıyor dedı. sıvının gorunmesı ne anlama gelıyorkı.
Durum kotuyemı gıdıyor.dr um hıc guzel seyler soylemıyor.bu arada progesteron ve folıkasıt kullanıyorum.
e tamam başlıyorsun yani,iyi haber bu.hadi hayırlısı inşallah canımm..
dr un daha ne istiyormuş anlamıyorum kiiiiiiii
keseyi gördü hcg artıyor progesteronda artıyo
eee daha ne anlamadım asyam yaa :44::44::44:
Kuzum en son kan testımı bugun yaptırdım bı oncekıyle arası 4 gun ee bu hcg denen meret 2 gunde 2ye katlaması gerekıyormus ya benımkı 4.gunde 2 ye bıle katlamamıs. progesteron ıcınde ılacı kullanmaya devam et dedi.kesenın ıcınde sıvı yok dıyor ne sıvısıdır kı o
sanırım bi süre sonra 2 kat artmıyormuş öle demişti nukracım ama hangi aşamadan sonra pek fikrim yok onu o daha iyi bilir
kesenin içinde sıvı olmaması ne anlama geliyor hiç fikrim yok
kuzum benim ya bi gönül rahatlıgıyla sevinemedin hamile olduguna :18:
maybeybiii
folikkkkknapıon adet olabildin mi ?
başladın mı yoksa tedaviye ?
ohhh ne güzelllyandan yandannnn
çanakkaleyede gidicen demek kığızzz ne kdr kalcan orada peki ?
ben gelcem izmire parsende gelince buluşcaktık ya fırsat olursa
kığızzzz ben geldim sen kaçtın yaamelindamla anlaşıp benden mi kaçtınız yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?