• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Dhea içiyorum canim günde 2 tane reglinin 2.başlayıp bal tarçın çörek otu karışımı içiyorum 12 gun boyunca ayrıca balık yağı ve elevit içiyorum bol bol da kuru incir yiyorum inşallah şifa olur

Rezerv azlığı demek tatlım az yumurta üretimi demek az oluncada şans azalıyor embriyo kaliteside düşüyor benim son tedavimde 2 yumurta toplandı sadece1 döllendi sadece 2 güne giderildi transfer oldu tabikide koca bir negatif :ssz::ssz:

Dün dr a sordum kaliteyi arttırmak için vereceğiniz bi ilac varmı dedim olsa zaten hiç bi sıkıntı yasamazdik hastalara alin için derdik.diye moral verdi;((((
Sana dr mu tavsiye etti güzelim.benim 5 yumurta toplanmıştı 3 olgun çıkmış 2 si dollenmisti

herkese günaydın hep güzel haberlerle geçsin günlerimizz

Kızlar iki ay dinlenme kararı almıştım ama sanırım duramıyacam iki ay bekleyemiyeceğim. Gerçi doktorum kullandığım ilaçların 6ay boyunca etkisini sürdüreceğini ve bu şekilde doğal yolla hamile kalabileceğimi söyledi ama bilmiyorum. Hiç bu şekilde hamile kalabilen duydunuz mu?
cnm bence de olabilir sen 2 ay dene derim belli olmaz bebiş size süpriz yapabilir:52:
Adetin 6.günü hcg ; 191
4 gün sonra hcg;636 progesteron; 9.38
3 gün sonra hcg; 1655; progesteron; 6.38
4gün sonra hcg; 2400; progesteron; 19 ( bunlar bugunkı degerlerım ve kese gorundu vajınal ultrasonda 5 haftalık bır kese ve ıcınde sıvı gorunmuyor dedı.ve rısk devam edıyor dedı. sıvının gorunmesı ne anlama gelıyorkı.

Durum kotuyemı gıdıyor.dr um hıc guzel seyler soylemıyor.bu arada progesteron ve folıkasıt kullanıyorum.
cnm ne zormuş haileliğe bile sevinememişsin inşlh değerlerin kat kat artar:26:

herkese günaydın hep güzel haberlerle geçsin günlerimizz

cnm bence de olabilir sen 2 ay dene derim belli olmaz bebiş size süpriz yapabilir:52:

cnm ne zormuş haileliğe bile sevinememişsin inşlh değerlerin kat kat artar:26:

amin canımm sanada gunaydınnn🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın arkadaşlarım
Bu günde kanda pıhtılaşma için kan verdim inşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla

Günaydın arkadaşlarım
Bu günde kanda pıhtılaşma için kan verdim inşallah bir sorun çıkmaz hayırlısıyla
günaydın cnm hadi inşlh iyi çıkar testin sonucu :34:
kaç gün sonra çıkarmış sonuç

Son düzenleme:
akşam rüyamda idrar testi yapıyomusum çift çizgi çıkıyomus sevinçle kocama gösteriyodum fln sabah bi uyandım kırmızılar gelmiş ama ama amaaa:14::14::14:

akşam rüyamda idrar testi yapıyomusum çift çizgi çıkıyomus sevinçle kocama gösteriyodum fln sabah bi uyandım kırmızılar gelmiş ama ama amaaa:14::14::14:
rüyanın tersi çıkmış olsunnnn
o kırmızılar da durur nasılsa belki de öbür ay kırmızılar gelmicek:34:

Toplanan yumurta zaten az,yapılan araştırmalar senin gibi hastalara 6 defa tüp bebekde yapsak tutma ihtimalinin düşük olduğunu söylüyor.bir tupum hafif sis onu alacak sanırım ama onu da alsam vucudun yaşlı sona kalan yumurtaların kalitesiz embriyolarin iyi değil bir sürü bişey ....

sonucun için uzgunum..ama doktorun da cok moral vermiş gerçekten sağ olsun...ne demek ya 6tup bebek d eyapsak tutmaz..pöhhh sinir oldum..benim arkadasım en iyi prof.tan git tüp bebekle uğrasma menopoza giriyorsun lafını duyud 28yasında...zaten tek yumurtalık alınmıştı ve tupun biir d ekapalıydı ne mi oldu hamile kaldı hem d etek tuple tek yumurtayla rezerv 0a yakınken kızı var cook guzel bi şey yani doktorlar ne dese boş sonsöz allahın hiç canını sıkma denemeye devam son gucune kadar canım...sonrası allahtan zaten..

Ne morali güzelim ya eve geldim hıçkıra hıçkıra agladim.yaşım 33 Amh değerim 1.1 yumurtalarının kalitesizliği,embriyoalrin kalitesizliği bundan sonrakiler nasıl bilinmez,bilmem araştırma yapılmış benim gibilerin hamile kalması sormuş felan filan başım ağrıdı vallahi..belki de doğruları duymak zir geliyor insana

degişik bir merkeze git ama ii olsun bekle biraz dinlen ama git mutlaka farkl ortam iyi gelir inş.olacak bi gun..daha gençsin bence..:16::16::16:

rüyanın tersi çıkmış olsunnnn
o kırmızılar da durur nasılsa belki de öbür ay kırmızılar gelmicek:34:

aynen ya tam tersi çıktı daha rüyanın keyfini süremeden kırmızılar gözüme gözüme çarptı:9::9:

kızlar ben çıkıyorum yemek yapıp ardından okula gidicem öğrenci olmak kolay değil :1:
sınavım var dua edin iyi not alayım çünki puanıma yansıyacak bu sonucun ortalaması:18:
akşam kısmetse görüşmek üzere kendinize iyi bakın:3::54:

Back
X