2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
E tamam benim doktorumda verdi bana bu iğneden ama adetle başlayacağım

sen nasıl vurulcan cnm bellimi bakalım çarşamba dr tmm derse yumişler için gün verir
çok stresliyimya geçse biran önce şu günler hamile sanıo herkez beni göbişten dolayı şişti[/QUOTE]

Ben daha başlamadım adetle başlayacağım canım

Cook saol canım amin insallah tatlm ya:)

Kemik sintigrafisi çektirsek mi dedi ama ağrısi yok su an gerek yok ağrı olursa gel dedi gerek görmedi yani

Çıktı canim temiz çok şükür:)

Tamam işte sorun görseydi sterdi, kafanızı takmayın bence onda da hiç bir şey yok.

sen nasıl vurulcan cnm bellimi bakalım çarşamba dr tmm derse yumişler için gün verir
çok stresliyimya geçse biran önce şu günler hamile sanıo herkez beni göbişten dolayı şişti

Ben daha başlamadım adetle başlayacağım canım[/QUOTE]

anladım cnm belki tarif etmiştir dr dedim
hayırlısı inş

Amin canim ya insallah hepimiz güzel günler yaşayalım:)

Tamam işte sorun görseydi sterdi, kafanızı takmayın bence onda da hiç bir şey yok.

Ole bence de canım ya doktor sonuçta gerek görse isterdi bi de doktorumuz çok iyi ihmal etmez kesinlikle

ne yanii kızlar bende 36 ama görsenizz 26 :))

Şimdi bende 24üm görseniz 30desem yalan 24üm yani:))

Amin canim ya insallah hepimiz güzel günler yaşayalım:)

Şimdi bende 24üm görseniz 30desem yalan 24üm yani:))

senide 18 yapalımmı canım:)) çıtırr olursun iyicene.. zaten çıtırsınnn

cnm yasal bir süreç yok.. hemen başlamak istiyorsan normal olan negatifi gördüğün zamanki adetini saymazsak üzerinden 1 regly daha geçirip 2. regliyde başlamak.. 2 ay yapıyor

tabi donmuşun varsa onun prosedürü farklı oluyor..

Son düzenleme:

donmuş var ama kızlar dün akşam donmuşlar 2. rapor hakkını öldürür dedi. o yüzden vazgeçtim.
İğneleri ve tıp merkezimi çok özledim bennn hem
Aslında şu iğneleri kendim yapmalıyım ya git gel usanıyor insan.. Neyse o zaman 20 haziran adetiyle başlamam daha mantıklı oluyorrr

Hoşbuldum :)) aslında eftikmi eftik bir hatun karsınızdaki ama cok iyi saklıyor referansım mybaby balıklama dalıp taslanmayım diye herfırsatta yazıyorum bunuda :)

hahhaah ayy canım benim ya çok güldürdün beni çok alemsin yaw
inşallah Rabbimde seni bebişinden sağlıklı güzel haberlerle sevindirir yüzünü güldürür canım
hem beni referans göstermene gerek yoktu ki tatlım burdaki herkes birbirini kucaklıyor
ama bişi farkettim sen asıl sorularını sormamışsın sanırsam dimi :26:
ben çogu zaman burdayım da hafta sonu dışardaydık o nedenle giremedim canım hemen atarlanma yani

piştt napıonnn bakim
hayırdır ne düğünü derneği bu canım keyfiler nasıl yerinde mi

piştt napıonnn bakim
hayırdır ne düğünü derneği bu canım keyfiler nasıl yerinde mi

En yakın arkadaşım evlendi onunla beraber kosturduk hala daha yorgunum cumartesi günü de canakkalede var oraya gidicez keyifler iyi şükür seninde az kaldı kız tedavin başlayacak

Tamam tatlım soracağım. Senin kaç yumurtan oldu tedavinde.

Ben Acıbadem de yaptırmadım ama.benden 12 toplandı 11 i olgundu.7 tane iyi kalite embriyom oldu.2 sini ilk denemede harcadık.5 i buzlukta bekliyor 2 sinide mayıs sonu alıcam kalcak 3.
arkadaşım orda yaptırdı 6 yumoş toplandı 4 ü döllendi 1 i koyuldu ve tuttu bir oglu olacak.

Tabikide öyle, sizi bilen tanıyan sizinle bu yolda yürüyen bir doktor tehlike görse dermiydi öyle

Kizkar ben hala cik panigim yarin nasil olacak bilmiyorum. Sabahtan sknra hic leke gelmedi ama sabah ki i cok azicik kirmizilik daha sonrafa 2 drfs pembe leke beni deli etti. Kafayi yemek üzereyim ne vardi dün o kadar gezecek sanki.. gerci kismetten öteye yol yok ama bakalim...

Oh mahşallah ne mutlu arkadaşına darısı bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…