2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Herşeyin hayırlısı, merak etme daha kaç defa dicez gezmekle mezmekle olmaz birşey diye sanki gezdinde kilometrelerce dağ mı tırmandın

Herşeyin hayırlısı, merak etme daha kaç defa dicez gezmekle mezmekle olmaz birşey diye sanki gezdinde kilometrelerce dağ mı tırmandın

Valla bebegim kilometrelerce diyebiliriz bi 4- 5saat ayaktaydim baya bi gezdim... ben dedim tuttu bu saatten sonra bisi olmaz ama yavas yavas yürüdüm. Her firsatta oturdum.

Valla bebegim kilometrelerce diyebiliriz bi 4- 5saat ayaktaydim baya bi gezdim... ben dedim tuttu bu saatten sonra bisi olmaz ama yavas yavas yürüdüm. Her firsatta oturdum.

Tamam artık kafana takma, test günün ne zaman?

kızlar mrhb nasılsınız biz dün döndük konyadan:26:ama bir gecede annemlerde kaldık:26::26: bu gün evimdeyimmsizler nasılsınız bakalım:44: KEDİLERİNEFENDİSİ 2. sonucu ne oldu:44::44::44:HAAAA BİRDE SON SAYFADA 35 36 LIK HATUNLAR 25 LERDE GÖSTERDİKELRİNİ YAZMIŞLAR FOTO GÖRELİM KIZLAR BENDE İDDALIYIM BU KONUDAA

bence de bişey olmaz o gezmeyle falan değildir yarın değerin daha da katlanmış olunca anlarsın için rahatlar

:)))) canimsin hosgelldinn
ozlettinn kendiniii.. foto yuklemeyi bilmiyorum buradan bilsem yuklerimkine:)) optummm

:)))) canimsin hosgelldinn
ozlettinn kendiniii.. Foto yuklemeyi bilmiyorum buradan bilsem yuklerimkine:)) optummm

hoş buldum bende özledim sizi fotoyu eklentilerden yükleyebiliriisn

Fotograf koyamam çünkü sayfa kitlenir topik kapanır:111:

Kızlar iki ay dinlenme kararı almıştım ama sanırım duramıyacam iki ay bekleyemiyeceğim. Gerçi doktorum kullandığım ilaçların 6ay boyunca etkisini sürdüreceğini ve bu şekilde doğal yolla hamile kalabileceğimi söyledi ama bilmiyorum. Hiç bu şekilde hamile kalabilen duydunuz mu?

Ben varımilk denememin ertesi ayı kendi geldi bebis keseyi gördük fakat kalp atışını duymadık kürtaj oldum ayrıca rezerv az diye aralık ocakta ara vermeden arka arkaya tedavi oldum suan dinlenme asamadindayim yazın tekrar 4.için başlayacağım

Ayyy canım geçmiş olsun. Ama yinede benim için iyi haber demek ki olabiliyor muş. Benim çikolata kistim var. Rezerv azlığı başka birşey değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…