2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Aaaaa doğru vermişlerdi şimdi hatırladım

Canım allah sabır versin.nasıl bir doktor bu ya böyle üzülür mü karşındaki insan ve duygularımız var denek değiliz.

canım bende senden haber bekliyordum çok şükür gozunuzaydin çok sevindim

Saol canim çok şükür ya Allahıma şükürler olsun:)

Insallah güzel haberler gelir ordan da canim. Gittik doktora da sağ kalça kemiği ağrıyodu ara ara orda bi leke çıkmış kemikte tedaviden sonra çekilen tomografide de varmış ordakinden bi farklılık yokmuş ama anlamadık ne o leke ilaçların yan etki ettiği bise büyük ihtimal çünkü tedavi sonrasında çıktı o biraz kafamızı karıştırdı:s tam sevinemedik anlamadık

harikaaa canımmm.. çok sevindim sizin adınızaa

Cook saol canım benim:)

Hadii hayirli olsun:))

Saol canım:)

Doktorun ne dediki canım?

Toplanan yumurta zaten az,yapılan araştırmalar senin gibi hastalara 6 defa tüp bebekde yapsak tutma ihtimalinin düşük olduğunu söylüyor.bir tupum hafif sis onu alacak sanırım ama onu da alsam vucudun yaşlı sona kalan yumurtaların kalitesiz embriyolarin iyi değil bir sürü bişey ....

canımmm sonuçların güzel çıkmasına çok sevındım..rabbım sizlere mutlu huzurlu sağlıklı uzun ömürler versin..

canımm çok çokk geçmişş olsun.. inşallah bu son negatifinn olur..
doktorun ne dedii.. normalde negatifte doktorlar moral vermeli..

Ne morali güzelim ya eve geldim hıçkıra hıçkıra agladim.yaşım 33 Amh değerim 1.1 yumurtalarının kalitesizliği,embriyoalrin kalitesizliği bundan sonrakiler nasıl bilinmez,bilmem araştırma yapılmış benim gibilerin hamile kalması sormuş felan filan başım ağrıdı vallahi..belki de doğruları duymak zir geliyor insana

Ne olacak bu durum da doktor ne olduğunu söyleyemiyor mu?

Saçmalamış yani, bendende bir yumurta çıktı ne demek bu şimdi inan saçmalamış asla gitme bir daha oraya. Bu arada sen kaç yaşındasın?

Merional cnm toz ve su karistiyorum sabah 1tane 4te
2toz 2su karistiyorum bide gonapeptly 0,50ml vuruyorum

E tamam benim doktorumda verdi bana bu iğneden ama adetle başlayacağım[/QUOTE]

sen nasıl vurulcan cnm bellimi bakalım çarşamba dr tmm derse yumişler için gün verir
çok stresliyimya geçse biran önce şu günler hamile sanıo herkez beni göbişten dolayı şişti

aa sacmalamiş dr deseydin sende madem boyle nıye yapmıs sana tup bebek gerizakılı hemm valla halam 25 yıllık evli eşinde hateketlilik azdı halamda hiç yumurta oluşmadı kısır olmaz ne tup ne başka bişey diye walla halama tak etti gitti bir evlatlık kız aldı 5 yasına geldi kız yılmaDı halam 43 yasında kıbrısa gıttı yumurta donasyonuyla hamile kaldı hemde ilk denemede suan 1 kızı 1 oğlu 2 yasına gırdı canım benim rabbim bilir ızulme sen dr dediklerini takma kafana 😘😘🐞🐞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım senin amh seviyen hiçmi hiç kötü değil zaten 1 ve üzeri olması gerekli.. çok normal bence.. çok üzüldüm ya aklıma kendi yaşadıklarım geldi.. 2 yıl önce Ulun Uluğ adındaki bi doktor bunların aynısını bana demişti.. yaşın geçmiş yumurtan aylardır kötü kötü kötü hiçte düzelmeyecek demişti. zamanını boşa tüp yaparak geçiriyorsun kaç yaşına gelmişsin ne kalite var ne yumurta demişti azarlar ses tonuyla ben hastanede 30 dk ağlama krizleri geçirmiştim...
bu tarzda doktorların hepsini Allaha havale ediyorum.. illaki olumsuzlukları söylemeleri gerekli ama buna birde kötü yorumlar katarak anlatmamaları gerekli.. canım o doktor zor ve 30 üstü hastalarla uğraşmak istemiyor bence hemen değiştir..
25 yaşındaki hastaya ebede tüp bebek yapsa tutar.. önemli olan doktorun başarısını gösteren zor hastalar..

Cnm sonuçları aldınız mı merak ettim inşallah herşey yolundadır. Gönlünüzce olur.

Ben testin sonucunu aldım tabi ki negatif ama drum da çok kötü şeyler söyledi.yani testin negatifligine degilde dr dan duyduklarima ağladım..

canım geçmiş olsun öncelikle ne dedi ki bu doktor yaaa bu üzüntünün içinde hayret bieşyyy:26:

Düzeltme: okumadan yazmışım pardon kızlar
BLGK çok sevindim senin adınaaaaaaaaaaaaaa cnm gözünüz aydınnnn
DESDO: Canım o doktor çok patavatsız ve inançsız biriymiş fazla düşünme ve doktorunu değiştir benceeee
Seni üzmesine izin verme Allahtan ümit kesilmez en kötü durumda olan için bile.
Senin durum bu kadar vahim bile değilken... Olacak kendini salmaaaaaa mücadelemize devam...

Son düzenleme:

okuyunca benim sinirim bozuldu tatlım bu nasıl bi dr patavatsız ya ilk defamı gittin bu dr cnm bence morelini hiç bozma
allahtan umut kesilmez dua et bol bol hepimiz çok duygusal bi süreçten geçiyoruz herşeyden önce bizim can sağlığımız
allah beterinden korusun üzme kendini

Kızlar bişey sormam lazım size;
Bu ay negatif sonuçlandı yaa şimdi dün regl oldum bu ay iptal...
Diger adet döngümle 2. tüp bebek denemesine geçebilir miyim bunun yasal bi bekleme süresi var mı ?
23 mayıs gibi tekrar adet günüm çok mu erken olur :26:
45-50 gün iğne kullanmamış oluyorum vücut için yeterli bi süre miiiiiiiii

canımmm sonuçların güzel çıkmasına çok sevındım..rabbım sizlere mutlu huzurlu sağlıklı uzun ömürler versin..

Cook saol canım amin insallah tatlm ya:)

Ne olacak bu durum da doktor ne olduğunu söyleyemiyor mu?

Kemik sintigrafisi çektirsek mi dedi ama ağrısi yok su an gerek yok ağrı olursa gel dedi gerek görmedi yani

Cnm sonuçları aldınız mı merak ettim inşallah herşey yolundadır. Gönlünüzce olur.

Çıktı canim temiz çok şükür:)

Ben testin sonucunu aldım tabi ki negatif ama drum da çok kötü şeyler söyledi.yani testin negatifligine degilde dr dan duyduklarima ağladım..
cnm üzüldüm ne desem bilemedim ya sen dr. ne dediğse takılma senin cnın sıkkın zarten o dr. moral vereceğine moralini bozmuş bundan sonrası güzel olsun...
Cook şükür canim herşey temiz çıktı:) doktora göstermeden hemen yazmak istedim:)
cnm gözünaydın ayy çok sevindim temiz çıkmasına sonuçların inşlh bundan sonrası da güzel anlar gelir sizin için.....

Çok sağolun gerçekten moral verdiniz bana insan yanındakilere ağlayıp derdini anlatamıyor.iyi ki varsınız Allah yuzlerinizi hep guldursun.bi insanı sevmek için oturup yüzyüze konuşmak yıllarca tanımak gerekmiyor,hepiniz çok iyisiniz ve seviyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…