devlet hastaneleri yapıyor canım..
ilaçlarla ilgili her kafadan ayrı bir şey çıkıyor ne doğru ne yalnış bilen yok... ama bence tek doğru olan bir ilacın her bünyede farklı tepkiler verdiği..
zaten doktorun vermeden içmemen gerekli cnm..
opudan sonra sanada verirler..
Hadii hayirli olsun:))Cook şükür canim herşey temiz çıktı:) doktora göstermeden hemen yazmak istedim:)
canım bende senden haber bekliyordum çok şükür gozunuzaydin çok sevindim
Allaha çok şükür, o kadar sevindim ki, doktora gösterdikten sonra da yaz bize. Bende bu gün çok sevdiğimiz aile dostumuzun mesanesinde miyom çıkmış üroloğa gidecekler bu gün inşallah ondan da iyi haberler alırız.
Artık kafanızı hiç bir şeye takmayın çocuk olursa olur, olmazsa olmaz bu kadar basit yani ona göre.
harikaaa canımmm.. çok sevindim sizin adınızaa
Hadii hayirli olsun:))
Doktorun ne dediki canım?
Saol canim çok şükür ya Allahıma şükürler olsun:)
Insallah güzel haberler gelir ordan da canim. Gittik doktora da sağ kalça kemiği ağrıyodu ara ara orda bi leke çıkmış kemikte tedaviden sonra çekilen tomografide de varmış ordakinden bi farklılık yokmuş ama anlamadık ne o leke ilaçların yan etki ettiği bise büyük ihtimal çünkü tedavi sonrasında çıktı o biraz kafamızı karıştırdı:s tam sevinemedik anlamadık
Cook saol canım benim:)
Saol canım:)
canımm çok çokk geçmişş olsun.. inşallah bu son negatifinn olur..
doktorun ne dedii.. normalde negatifte doktorlar moral vermeli..
Saol canim çok şükür ya Allahıma şükürler olsun:)
Insallah güzel haberler gelir ordan da canim. Gittik doktora da sağ kalça kemiği ağrıyodu ara ara orda bi leke çıkmış kemikte tedaviden sonra çekilen tomografide de varmış ordakinden bi farklılık yokmuş ama anlamadık ne o leke ilaçların yan etki ettiği bise büyük ihtimal çünkü tedavi sonrasında çıktı o biraz kafamızı karıştırdı:s tam sevinemedik anlamadık
Cook saol canım benim:)
Saol canım:)
Toplanan yumurta zaten az,yapılan araştırmalar senin gibi hastalara 6 defa tüp bebekde yapsak tutma ihtimalinin düşük olduğunu söylüyor.bir tupum hafif sis onu alacak sanırım ama onu da alsam vucudun yaşlı sona kalan yumurtaların kalitesiz embriyolarin iyi değil bir sürü bişey ....
Saçmalamış yani, bendende bir yumurta çıktı ne demek bu şimdi inan saçmalamış asla gitme bir daha oraya. Bu arada sen kaç yaşındasın?
Merional cnm toz ve su karistiyorum sabah 1tane 4te
2toz 2su karistiyorum bide gonapeptly 0,50ml vuruyorum
Ne morali güzelim ya eve geldim hıçkıra hıçkıra agladim.yaşım 33 Amh değerim 1.1 yumurtalarının kalitesizliği,embriyoalrin kalitesizliği bundan sonrakiler nasıl bilinmez,bilmem araştırma yapılmış benim gibilerin hamile kalması sormuş felan filan başım ağrıdı vallahi..belki de doğruları duymak zir geliyor insana
Ne morali güzelim ya eve geldim hıçkıra hıçkıra agladim.yaşım 33 Amh değerim 1.1 yumurtalarının kalitesizliği,embriyoalrin kalitesizliği bundan sonrakiler nasıl bilinmez,bilmem araştırma yapılmış benim gibilerin hamile kalması sormuş felan filan başım ağrıdı vallahi..belki de doğruları duymak zir geliyor insana
hastaneyi aradım şimdi eşimin sonuçlar cıkmıs alabilirsiniz diyo:18: off karnıma kramplar giriyooo:18::18::18: benm okul 3te bitiyo ama eşim 4te bos kalcak dersi ingilizce olcak bekle birlikte gidelim diyo nasıl dayancam o zamana kadar
Ben testin sonucunu aldım tabi ki negatif ama drum da çok kötü şeyler söyledi.yani testin negatifligine degilde dr dan duyduklarima ağladım..
canımmm sonuçların güzel çıkmasına çok sevındım..rabbım sizlere mutlu huzurlu sağlıklı uzun ömürler versin..
Ne olacak bu durum da doktor ne olduğunu söyleyemiyor mu?
Cnm sonuçları aldınız mı merak ettim inşallah herşey yolundadır. Gönlünüzce olur.
cnm üzüldüm ne desem bilemedim ya sen dr. ne dediğse takılma senin cnın sıkkın zarten o dr. moral vereceğine moralini bozmuşBen testin sonucunu aldım tabi ki negatif ama drum da çok kötü şeyler söyledi.yani testin negatifligine degilde dr dan duyduklarima ağladım..
cnm gözünaydın ayy çok sevindim temiz çıkmasına sonuçların inşlh bundan sonrası da güzel anlar gelir sizin için.....Cook şükür canim herşey temiz çıktı:) doktora göstermeden hemen yazmak istedim:)
33 ama görsen taş çatladın 28 dersin))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?