- 3 Ekim 2013
- 8.390
- 880
- 248
- 34
E tamam benim doktorumda verdi bana bu iğneden ama adetle başlayacağım
sen nasıl vurulcan cnm

çok stresliyimya geçse biran önce şu günler hamile sanıo herkez beni

Ben daha başlamadım adetle başlayacağım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E tamam benim doktorumda verdi bana bu iğneden ama adetle başlayacağım
Cook saol canım amin insallah tatlm ya:)
Kemik sintigrafisi çektirsek mi dedi ama ağrısi yok su an gerek yok ağrı olursa gel dedi gerek görmedi yani
Çıktı canim temiz çok şükür:)
sen nasıl vurulcan cnmbellimi bakalım çarşamba dr tmm derse yumişler için gün verir
çok stresliyimya geçse biran önce şu günler hamile sanıo herkez benigöbişten dolayı şişti
Eminim canım
Bende 35 ama görsen 25![]()
cnm üzüldüm ne desem bilemedim ya sen dr. ne dediğse takılma senin cnın sıkkın zarten o dr. moral vereceğine moralini bozmuşbundan sonrası güzel olsun...
cnm gözünaydın ayy çok sevindim temiz çıkmasına sonuçların inşlh bundan sonrası da güzel anlar gelir sizin için.....
Tamam işte sorun görseydi sterdi, kafanızı takmayın bence onda da hiç bir şey yok.
ne yanii kızlar bende 36 ama görsenizz 26 :))![]()
Amin canim ya insallah hepimiz güzel günler yaşayalım:)
Şimdi bende 24üm görseniz 30desem yalan 24üm yani:))
Kızlar bişey sormam lazım size;
Bu ay negatif sonuçlandı yaa şimdi dün regl oldum bu ay iptal...
Diger adet döngümle 2. tüp bebek denemesine geçebilir miyim bunun yasal bi bekleme süresi var mı ?
23 mayıs gibi tekrar adet günüm çok mu erken olur :26:
45-50 gün iğne kullanmamış oluyorum vücut için yeterli bi süre miiiiiiiii
senide 18 yapalımmı canım:)) çıtırr olursun iyicene.. zaten çıtırsınnn
cnm yasal bir süreç yok.. hemen başlamak istiyorsan normal olan negatifi gördüğün zamanki adetini saymazsak üzerinden 1 regly daha geçirip 2. regliyde başlamak.. 2 ay yapıyor
tabi donmuşun varsa onun prosedürü farklı oluyor..
O mybabyyy burayaa geleceeeeeek ve aklına ne geldiğini acıklayacak okaaaa
Hani hep bu topikteydin sen benıde davet ettın buraya sen tanıstırmadan topiğe dalıyımmı yani bunumu ıstıyosun :)) bi gel soyle tanıt beni cw mi, diğer topiğin delisiydi orda canı sıkıldı azda burda bi köşede takılsın elleşmeyin filan dee![]()
Hoşbuldum canım iyyim şükür sizlerde iysinizdir inşallah.sogan kürü topiğindendim orayı mundar ettikte hep beraber topiğin adıyla uzaktan yakından alakası yok ıcerıgındeki sohbetlerin mybaby level atladı buraya :)) benimde suaralar kafamda deli sorular bol bilge hatunlar varımıs bu topikte ilk gözüme kestirdiğime sorular yagdırmaya baslıcam nasipse![]()
Hoşbuldum :)) aslında eftikmi eftik bir hatun karsınızdaki ama cok iyi saklıyorreferansım mybaby balıklama dalıp taslanmayım diye herfırsatta yazıyorum bunuda :)
Devamı cumartesi günü Çanakkalede de varkuzum sabahtan beri ev temizliyorum hafsonu saldim gitti sayfalar kacmasin diye okuyup çıkıyorum bi elimde toz bezi bi elimde tel elim işte gözüm oynasta
canım 280 lira çok geldi sonuçta hormon benim hast devletle anl yoktu doktorla anlaştık yapılacak testleri yazıyordu ben dışarıda ucuz yaptırıp doktora bildiriyodum iğneler genelde reglinin 2.günü başlanıyor
piştt napıonnn bakim
hayırdır ne düğünü derneği bu canım keyfiler nasıl yerinde mi![]()
Peki hormonu devlet hastanesinde yaptırsam ama 1. gün yaptırsam 2. gün doktora gitsem olur mu?
Ben daha başlamadım adetle başlayacağım canım
Tamam tatlım soracağım. Senin kaç yumurtan oldu tedavinde.
Amin canim ya insallah hepimiz güzel günler yaşayalım:)
Ole bence de canım ya doktor sonuçta gerek görse isterdi bi de doktorumuz çok iyi ihmal etmez kesinlikle
Şimdi bende 24üm görseniz 30desem yalan 24üm yani:))
Canim bence doktoruna sor genelde kanı hep 2.gün verdim
Ben Acıbadem de yaptırmadım ama.benden 12 toplandı 11 i olgundu.7 tane iyi kalite embriyom oldu.2 sini ilk denemede harcadık.5 i buzlukta bekliyor 2 sinide mayıs sonu alıcam kalcak 3.
arkadaşım orda yaptırdı 6 yumoş toplandı 4 ü döllendi 1 i koyuldu ve tuttu bir oglu olacak.