• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Aynen öyle yaaa, offf bir şey soracağım iğnelere 2. günü mü başladın 3. günü mü? Neden sordum diyorum ki, 2. gün devlet hastanesinde yaptırsam bu testleri 3. gün doktora gitsem olmaz mı?

2. gün başladım,doktor bana 1. gün ya da 2. gün gel demişti.1. gün yaptırsan devlet hastanesinde?birde ben yumurta takibini kendi kadın doğumcum da yaptırdım.ilaçlara rapor çıkarttırdım bu sayede.2 doktor sürekli irtibat halindeydi.

2. gün başladım,doktor bana 1. gün ya da 2. gün gel demişti.1. gün yaptırsan devlet hastanesinde?birde ben yumurta takibini kendi kadın doğumcum da yaptırdım.ilaçlara rapor çıkarttırdım bu sayede.2 doktor sürekli irtibat halindeydi.

1. günü hormon testi yaptırabilir miyim yani? Sanki 2. 3 gün yapılıyor diye biliyorum. Bu arada bende sorayım bakayım, kendi kadın doğumcu ile yumurta takibi yapabilir miyim en azından 2 kere azaltmış olsam gel giti iyi olur. Birde eşim üniversitede çalışıyor ilaç raporunu o çıkartacak. İlaçlarımı söyledim zaten onlar geliyor rapor çıkana kadar ödeme yapmayacağım tanıdık eczacı çünkü.

doğrudur canım estrofem yükseltir ozaman hiç sorun yok:))
gönlünü ferahh tutt inşallah bu tedavinle bebişine kavuşursun..

Canım sen kanda pıhtılaşma testi yaptırdın mı?

Insallah canim oyledir beklioruz bakalim, bu arada yatior musunuz siz kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben bgn kaltım yemek filan yaptım yatmak iyi gelmiyo bna çok sıkılıyorum .. :1:

evet 8 ayy:(((
o akıntı jeldn kaynaklanıyormuş bir yerde okumuştum,bende hala lekelenme var yaa 4 gün oldu az ama korkuyrum[/QUOTE]
dr a sordum ben ara ara gelmesi çok normal demişti ama yarında gelrse bi dr ara canım için rahat etsin

1. günü hormon testi yaptırabilir miyim yani? Sanki 2. 3 gün yapılıyor diye biliyorum. Bu arada bende sorayım bakayım, kendi kadın doğumcu ile yumurta takibi yapabilir miyim en azından 2 kere azaltmış olsam gel giti iyi olur. Birde eşim üniversitede çalışıyor ilaç raporunu o çıkartacak. İlaçlarımı söyledim zaten onlar geliyor rapor çıkana kadar ödeme yapmayacağım tanıdık eczacı çünkü.

bence sen kadın doğumcunu arayıp bir sor.en olmadı 2 . gün erkenden başka hastanede hormon testi yaptırıp öğleden sonra acıbademe gidersin.zaten 2 saate sonuç çıkıyor.bizim burada 60 lira özel hastaneye muayene parası ödüyorsun,tahlil yapılıyor yani 280 lira çook fazla.

bence sen kadın doğumcunu arayıp bir sor.en olmadı 2 . gün erkenden başka hastanede hormon testi yaptırıp öğleden sonra acıbademe gidersin.zaten 2 saate sonuç çıkıyor.bizim burada 60 lira özel hastaneye muayene parası ödüyorsun,tahlil yapılıyor yani 280 lira çook fazla.

Eğer 1. gün yapılmıyorsa, dediğin gibi yaparım canım

Ben testin sonucunu aldım tabi ki negatif ama drum da çok kötü şeyler söyledi.yani testin negatifligine degilde dr dan duyduklarima ağladım..

Düğünden kop gel artık :1::1::1::1:

Devamı cumartesi günü Çanakkalede de var:1: kuzum sabahtan beri ev temizliyorum hafsonu saldim gitti sayfalar kacmasin diye okuyup çıkıyorum bi elimde toz bezi bi elimde tel elim işte gözüm oynasta:52::52: canım 280 lira çok geldi sonuçta hormon benim hast devletle anl yoktu doktorla anlaştık yapılacak testleri yazıyordu ben dışarıda ucuz yaptırıp doktora bildiriyodum iğneler genelde reglinin 2.günü başlanıyor

Canım sen kanda pıhtılaşma testi yaptırdın mı?

evet canım yıllar içinde 2-3 defa yapılmıştı..
sorun yok.. zaten benim doktorum önlem amaçlıda tedaviden 1-2 ay önce coraspirine başlatıyor..
çünkü tüp bebek igne ve ilaçlarıda bazı bünyelerde kah pıhtılaşmasına sebep olabilir..

sen yaptırdınmı cnm..

Canım hiç tasalanma gayet iyi çıkacak, kötü çıkacak olsa ki Allah korusun öteki testlerinizde de illaki kendin belli ederdi. 1 saat sonra hepimiz burada sevineceğiz. Allahım size yardım etsin

Cook şükür canim herşey temiz çıktı:) doktora göstermeden hemen yazmak istedim:)

Devamı cumartesi günü Çanakkalede de var:1: kuzum sabahtan beri ev temizliyorum hafsonu saldim gitti sayfalar kacmasin diye okuyup çıkıyorum bi elimde toz bezi bi elimde tel elim işte gözüm oynasta:52::52: canım 280 lira çok geldi sonuçta hormon benim hast devletle anl yoktu doktorla anlaştık yapılacak testleri yazıyordu ben dışarıda ucuz yaptırıp doktora bildiriyodum iğneler genelde reglinin 2.günü başlanıyor

Peki hormonu devlet hastanesinde yaptırsam ama 1. gün yaptırsam 2. gün doktora gitsem olur mu?

evet canım yıllar içinde 2-3 defa yapılmıştı..
sorun yok.. zaten benim doktorum önlem amaçlıda tedaviden 1-2 ay önce coraspirine başlatıyor..
çünkü tüp bebek igne ve ilaçlarıda bazı bünyelerde kah pıhtılaşmasına sebep olabilir..

sen yaptırdınmı cnm..

Yaptıracağım canım devlet hastanesinde yapıyorlarmış ,doğrumu. Gerçi ben bunu hastanede çalışan birine sordum.
Bir şey diyeceğim. Burada ecz arkadaş vardı, coraspirini içme bana demişti:53:

Ben testin sonucunu aldım tabi ki negatif ama drum da çok kötü şeyler söyledi.yani testin negatifligine degilde dr dan duyduklarima ağladım..

canımm çok çokk geçmişş olsun.. inşallah bu son negatifinn olur..
doktorun ne dedii.. normalde negatifte doktorlar moral vermeli..

Cook şükür canim herşey temiz çıktı:) doktora göstermeden hemen yazmak istedim:)

Allaha çok şükür, o kadar sevindim ki, doktora gösterdikten sonra da yaz bize. Bende bu gün çok sevdiğimiz aile dostumuzun mesanesinde miyom çıkmış üroloğa gidecekler bu gün inşallah ondan da iyi haberler alırız.
Artık kafanızı hiç bir şeye takmayın çocuk olursa olur, olmazsa olmaz bu kadar basit yani ona göre.

Yaptıracağım canım devlet hastanesinde yapıyorlarmış ,doğrumu. Gerçi ben bunu hastanede çalışan birine sordum.
Bir şey diyeceğim. Burada ecz arkadaş vardı, coraspirini içme bana demişti:53:

devlet hastaneleri yapıyor canım..
ilaçlarla ilgili her kafadan ayrı bir şey çıkıyor ne doğru ne yalnış bilen yok... ama bence tek doğru olan bir ilacın her bünyede farklı tepkiler verdiği..
zaten doktorun vermeden içmemen gerekli cnm..
opudan sonra sanada verirler..

Back
X