2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlarrr benim de test gunum 5 mayis cok heyecanli ama ayni seyleri yasadigim insanlari gormek ne kadar iyi geldi bana, insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz bu arada ben de inanilmaz karin agrisi var regl olacakmisim gibi sizde de vat mi kizlar ?

ayy o iğne de çok fena yaaaa,oksapar adı benimkinin nasıl yakıyo bird e ben göbekten yapıyorum.hamile kalırsam 8 ay yapacakmışım bir deesen jel kullanıyosun danırım,ben sadece iğnesini kullanıyorum.
inşallah üzülmeyeceğiz Allah'ın izniyleee

canım e2 yi doktorunla bir görüş istersen belki bi açıkmalası olur yada tedavini ona göre yönlendirir.. östrojen seviyen biraz yüksek gibi.
normalde e2 nin adetin 3. günü 50 altı olması uygun..

canım teşekkür ederim yazdığın için.görüştüm doktorumla.adetten önce estrofem kullandığımız için olmuş bu daha uygun oldu dedi.bakalım hayırlısı

Kizlarrr benim de test gunum 5 mayis cok heyecanli ama ayni seyleri yasadigim insanlari gormek ne kadar iyi geldi bana, insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz bu arada ben de inanilmaz karin agrisi var regl olacakmisim gibi sizde de vat mi kizlar ?

aa hadi inşallah hep beraber sevineceğiz o günbendede düne kadar regl ağrısı vardı bugün iğne batması var.normal sanırım bu ağrılar,yerleşiyolar bebişler annesi

canım teşekkür ederim yazdığın için.görüştüm doktorumla.adetten önce estrofem kullandığımız için olmuş bu daha uygun oldu dedi.bakalım hayırlısı

doğrudur canım estrofem yükseltir ozaman hiç sorun yok:))
gönlünü ferahh tutt inşallah bu tedavinle bebişine kavuşursun..

canım hayırlı olsun inşş. hepimiz pozitif sonuçlar görürüz. benimde karın agrım oluyo ara ara inşallah bebegimizin varlıgından dolayıdır

Şimdi aradım sordum fsh ve e2 dahil değilmiş. 280 lira dediler, ama tedav başladıktan sonra doktor isterse e2 testi onlar ücretsizmiş. Senin özel sağlık sigortan mı var?

Şimdi aradım sordum fsh ve e2 dahil değilmiş. 280 lira dediler, ama tedav başladıktan sonra doktor isterse e2 testi onlar ücretsizmiş. Senin özel sağlık sigortan mı var?

evet canım var ama ben adetin 2. günü yaptırdım o testleri o yüzden mi ücetsiz ldu acaba?birde ne o öylr 280 lira?çok pahalı değil mi?hormon testi alt tarafı...

selam canım
geçmiş sayfalar epeyce birikmiş okuyamadım ama sordugum soruya çok güzel bi cevap vermişsin çok net anladım
inşallah kaliteli yumilerimiz olur canım sonucumuzda güzel olur
eee ne var ne yok sayfada varmı hamiş haberi hiç 2 gündür giremedim de ben

aa hadi inşallah hep beraber sevineceğiz o günbendede düne kadar regl ağrısı vardı bugün iğne batması var.normal sanırım bu ağrılar,yerleşiyolar bebişler annesi

Ay insallah canim yerlesiyorlardir ☺ beklemedeyiz bakalim dort gozle 5 mayisi 😆

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay insallah canim yerlesiyorlardir ☺ beklemedeyiz bakalim dort gozle 5 mayisi 😆

senin kaçıncı gün embriyosuydu?kaç tane 2 mi?

canım hayırlı olsun inşş. hepimiz pozitif sonuçlar görürüz. benimde karın agrım oluyo ara ara inşallah bebegimizin varlıgından dolayıdır

Insallah canim oyledir beklioruz bakalim, bu arada yatior musunuz siz kizlar

evet canım var ama ben adetin 2. günü yaptırdım o testleri o yüzden mi ücetsiz ldu acaba?birde ne o öylr 280 lira?çok pahalı değil mi?hormon testi alt tarafı...

Aynen öyle yaaa, offf bir şey soracağım iğnelere 2. günü mü başladın 3. günü mü? Neden sordum diyorum ki, 2. gün devlet hastanesinde yaptırsam bu testleri 3. gün doktora gitsem olmaz mı?

Tam net hamilelik haberleri yok canım ama test yapan ve hafif çizgi gören arkadaşımız var, son sayfalarda rastlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…