olabilir tabi ama belki yavaş artar bundan sonra ki daha doğrusu son değerin önemli olan
Güzel kapli arkadaşım inşallahhh rabbim hepimizin yüzünü bebek haberleriyle güldürür
Acıbadem Bursa Şahin beyde tedavim başlayacak.
Zaman sanki ağır çekimde akıyor
tamam iyi ki öğrendim in.temiz cıkar entresanmış kaç kez denedin de bu testi düşündüler bunların hepsi en basından yapılsa d apsikolojimiz bozulmasa olmuyor mu acaba?
gunaydın canlarr...güzel bi hafta diliyorum sizeee....bol bebişli bi hafta gecırelım ınsaAllah...dun cd56 testı ıcın merkeze gıttım ve anestezı ıstememıstım canım cok yandı:2::2::2:...Allahım cok zorduuuu ...İnşaAllah sonucum temız cıkar ve işe yarar kızlarr...
aa ne güzel tesadüf canım hakkımızda hayırlısı olsun iiinnşallaaahh..3. gün embriyosu 8 hücreliydi inşallah tutunmustur bebeişlerimiz seninki kaç gün embryosuydu canım
kızlar iğnelere bugün başlıyorum ama test sonucum yüksek çıktı ya nedenki ?
fsh---2,45
e2---177
progesteron ---0,3
e2 ilk tüp bebeğimde 22 ile başlamıştık neden böyle olduki ?:26:
geçmiş olsun neden anestezi istemedin ki sonuçta parça alınacak canının yanması kaçınılmaz. neyse geçirmişsin inşallah sonuçlar iyi çıkar...
Dedim ya idrar testi negatif çıktı ama yinede verdim umut hiç mi bitmez insanın içindeKan verdin mi hadi hayırlısı canım.
cnm hayırlı olsun.. tedavın bol yumişli ve sonu bebişli olsun inşaAllah...biz senınle benım actıgım bı topıkte konusmustuk...bak sen basladın bıle ...
canım çok sağol ilgin için aradım konuştum estrofem içtiğim için yüksek çıkar bzde bunu istiyorduk dedi.sanırım benim tedavim 12 günden az sürecek oley
hastaneyi aradım şimdi eşimin sonuçlar cıkmıs alabilirsiniz diyo:18: off karnıma kramplar giriyooo:18::18::18: benm okul 3te bitiyo ama eşim 4te bos kalcak dersi ingilizce olcak bekle birlikte gidelim diyo nasıl dayancam o zamana kadar
bende haftaya başlayacağım, kanda pıhtılaşma testi yaptıracağım bende. Hepimiz için hayırlı olsun amiiiin
Telefonda öğrenemiyor musun canım?
hayırlı olsun arkadaşım şahin bey sana da uğurlu gelir inşallah.
Canım sana bir şey soracağım, adetin 2. günü gideceğim fsh ve e2 yaptıracağım, bu testlerin fiyatları yüksek mi hastanede.
yok canm ya cıktıgını öğrenebildik sadece eşim de müdürden izin almıs 3ü biraz gece çıkçak dersten sonra gitcez Allahım nolur güzel sonuçlar alalım dua edin kızlar lütfen çoook gerginim:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?