- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 39
Guzel haberlerle gel insallahh rabbim yardimciniz olsun..hastaneyi aradım şimdi eşimin sonuçlar cıkmıs alabilirsiniz diyo:18: off karnıma kramplar giriyooo:18::18::18: benm okul 3te bitiyo ama eşim 4te bos kalcak dersi ingilizce olcak bekle birlikte gidelim diyo nasıl dayancam o zamana kadar
cnm hiç bilmiyorumki acaba tup bebek fiyatının içinde olmaz mı? istersen arayıp sor mutlaka bilgi vereceklerdir.çok bişey tutmaz heralde.
İnşallah sonuçlarıniz istediğin gibi çıkar allah yardımcınız olsun canim benim
Guzel haberlerle gel insallahh rabbim yardimciniz olsun..
canım,o iğneleri boşna yaptırmuyoruz ki.hangimizin iğne olmadan 1 den fazla yumurtası oluşuyor?sen sıkma canını,inşallah güzel,kaliteli yumoşların olacak.Niye 1 tane gözüktü o zaman, offf kafm çok karışık.
estrofem zaten rahim kalınlaşması için kullanılıyor normal yani telaş yapmabugün 2.günü adetin. ama phala 1 haftadır estrofem içiyorum bu etki etmiş olabilirmi ki ? doktorun telefonu kapalı.nette pko riski yazıyor bu net kafayı yedirtir insana
canıımm,inşallah temiz çıkar sonuçlar dualarım seninle...hastaneyi aradım şimdi eşimin sonuçlar cıkmıs alabilirsiniz diyo:18: off karnıma kramplar giriyooo:18::18::18: benm okul 3te bitiyo ama eşim 4te bos kalcak dersi ingilizce olcak bekle birlikte gidelim diyo nasıl dayancam o zamana kadar
benden hiç böyle testler istemediler neden acaba?ama kan pıhtılaşmasına karşı coraspin ve oksapar iğne kullanıyorum hemde 8 ay kullanacakmışım:18::18:Bende haftaya başlayacağım, kanda pıhtılaşma testi yaptıracağım bende. hepimiz için hayırlı olsun amiiiin
Canım sana bir şey soracağım, adetin 2. günü gideceğim fsh ve e2 yaptıracağım, bu testlerin fiyatları yüksek mi hastanede.
inşallah,pozitif sonuçlanır hayrlısıyla.5. gün blast idi,belirtiler var mı sende?benim 5. güne kadar adet ağrım çoktu 2 günde kahve,pembe akıntım oldu şimdi sadece göğüslerim acıyor buda beni korkutuyor ya belirtiler neden kesildi acabaaaa....
benimde pembe turuncu akıntım oldu jel ile brlikte geldi. taze kan olmadıgı sürece sıkıntı olmaz inş. tutunma lekesidir canım genelde öyle oluyobelirti olarak bu ara midem çok hassas ilaçlardan da olabilir diyorum geceleri mide agrısı ve bulantım oluyo :26: benim kasıklarım 2 gündür agrıyo kasılmalarım oluyo sabhları ateşimi ölçüyorum takipteyim devamlı . inş. bebeklerşmşz sımsıkı tutunmuslarddır hiç korkma canım
ben zaten buda tutmazsa hastanemi komple değiştircem çünkü doktorumu çok seviyorum ama bazı şeyleri eksik yaptığını düşünüyorum.ailede pıhtılaşma sorunum var demiştim tamam bakarız dedi ve bakılmadan tüpe başlandı yine.
estrofem zaten rahim kalınlaşması için kullanılıyor normal yani telaş yapma
cnm çok sağol doktor dedi zaten aynısını korkma dedi
yok canm ya cıktıgını öğrenebildik sadece eşim de müdürden izin almıs 3ü biraz gece çıkçak dersten sonra gitcez Allahım nolur güzel sonuçlar alalım dua edin kızlar lütfen çoook gerginim:18::18::18::18:
cnm hiç bilmiyorumki acaba tup bebek fiyatının içinde olmaz mı? istersen arayıp sor mutlaka bilgi vereceklerdir.çok bişey tutmaz heralde.
Aaaa süper o zaman hemen arayım ben teyit alayım.canım,o iğneleri boşna yaptırmuyoruz ki.hangimizin iğne olmadan 1 den fazla yumurtası oluşuyor?sen sıkma canını,inşallah güzel,kaliteli yumoşların olacak.
estrofem zaten rahim kalınlaşması için kullanılıyor normal yani telaş yapma
canıımm,inşallah temiz çıkar sonuçlar dualarım seninle...
benden hiç böyle testler istemediler neden acaba?ama kan pıhtılaşmasına karşı coraspin ve oksapar iğne kullanıyorum hemde 8 ay kullanacakmışım:18::18:
bende acıbadem de yaptırdım tedavimi,bütün tahliller o fiyatın içinde oluyor.
Doktorun istememişse bile sen yaptır canım, hemen sonuç çıkıyor.
tamam o zaman:))))hayırlı olsun tedavin,bebişlerine kavuş inşallah:)
ayy inşallah yaaaa çok heyecanlı:)))))inşallah tutundukları için lekelenme olmuştur:)test günün ne zaman?birde progestan iğne kullanıyor musun?
çok sağol canım opu günü beraber kan verelim eşimle ancak o gün gelebilir çünkü.
Devlet hastanesinde de yapılıyormuş bu test canım
5 mayıs test günüm canım her gün yüregim agızımda oldu mu olmadımı diye düşünüyorum vaakit geçmiyooevet kullanıyorum 4 güne bi vuruluyorum iğnemi. sen kaç günde bi vuruluyosun
kızlar iğnelere bugün başlıyorum ama test sonucum yüksek çıktı ya nedenki ?
fsh---2,45
e2---177
progesteron ---0,3
e2 ilk tüp bebeğimde 22 ile başlamıştık neden böyle olduki ?:26:
aynı gün test yaptıracağız o zaman::)
ben hergün kullanıyorum ve artık ağrıdan duramıyorum,kalçam mosmor oldu dayanamıyorum acısına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?