cnm daha ığne kullanıcaksın merak etme yumosların buyuycek hayırlısıylaa....hastaneye doktora ısınmak cok önemlı kesınlıkle...nerde olucaksın cnm bu tedavını?
rüyadan böyle bir şey görmen çok güzel bir şey, duaların yerini bulduğunu gösteriyor bence
Günaydın güzel anne adayları.... Direnişe devam :))
gunaydın canlarr...güzel bi hafta diliyorum sizeee....bol bebişli bi hafta gecırelım ınsaAllah...dun cd56 testı ıcın merkeze gıttım ve anestezı ıstememıstım canım cok yandı:2::2::2:...Allahım cok zorduuuu ...İnşaAllah sonucum temız cıkar ve işe yarar kızlarr...
kuzum on gune regl olucam..bu reglım ıle de hısteroskopı yapıcak doktorum...sonra kı adetle baslayacaz hayırlısı olsun hakkımızdaaa....Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın....Amın...
bende cok mutlu oldum ya rüyayla birlikte çok hoşuma gitti
günaaydıııın canm
günaaydıın ve gecmiş olsun canm inşallah temiz çıkar
bende öyle biliyordum ama şimdi karıştırmış olmayayım diye bir şey demedim, hepimiz için inşallah hayırlı olur.
Amin cnm hakkımızda hayırlısı...Hastenen ve doktorun bebısın ıcın vesıle olsun inşaAllah
Ben 11.gun yapmistim canim Pozitif cikmisti. ama herkeste degisir.. en iyisi kan. Degerimde yuksek cikmisti. Belki ondan cikmisti idrarda. Senin kacinci gunun??
24 ünde transferim oldu.sanırım 4.gün oluyo ilk günü saymazsak.
Merhaba. Canım bendede rezerv azlıgı var,nerden nasıl anlatacagımı bilemedim ama bende şimdi transfer bekliyorum.benim dr um havuz oluşturalım dedi 2 kez ilaç kullandım 5 embriyomuz oluştu ve donduruldu,ilk tedavide kontrollerde hep iki yumurta gözüktü ama opuda 4 tane toplandı ikincide ise tek yumurta toplandı ve döllendi rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah biz sebeplere sarılıyoruz, nacızane ben hurma poleni kullandım yumurta kalitesini artırdıgını düşünüyorum
Bana uygulama dediler.Merhaba. Sürekli soru soruyorum affedersiniz. Crinone jeli transfere giderken uyguluyor muyuz? Bana gelirken hiç ilaç kullanmayın dediler diye uygulamadım.şimdi kağıtta baktım gelirken uygulayın yazıyor.birazdan transfere gidecem.12 de çağırdılar.ne yapsam acaba uygulasam mi şimdi?
Merhaba. Sürekli soru soruyorum affedersiniz. Crinone jeli transfere giderken uyguluyor muyuz? Bana gelirken hiç ilaç kullanmayın dediler diye uygulamadım.şimdi kağıtta baktım gelirken uygulayın yazıyor.birazdan transfere gidecem.12 de çağırdılar.ne yapsam acaba uygulasam mi şimdi?
Şimdi ben 2. tedavime başlıyorum, doktor bana fsh ve e2 yaptır dedi, birde kanda pıhtılaşma ve kanda periferik kromozon testi istedi.
Cnm kac deneme yaptin bilmiyorum ama ben dort asilama gecirdim devlette ,sonra tup bebek icin gittigimde rapor cikarmak icin yaptigim testlerden ayrica istemedi.hsg kan testlerim var sadece bide esimin kan ve semen testleri .onun haricindede baska bisey yok.bence doktor gerek gorseydi isterdi cnm.zaten cogunuda yaptirmişsin.kan testlerinde genelde ayni seylere bakiyorlar cnm.kafani fazla kariştırma cnm.
gunaydın canlarr...güzel bi hafta diliyorum sizeee....bol bebişli bi hafta gecırelım ınsaAllah...dun cd56 testı ıcın merkeze gıttım ve anestezı ıstememıstım canım cok yandı:2::2::2:...Allahım cok zorduuuu ...İnşaAllah sonucum temız cıkar ve işe yarar kızlarr...
5 sene boyunca ilk defa silikte olsa çizgi gördüm cnm o yüzden mutluluğu yaşamak istiyorum kan testinden korkuyorım
bu ne cok merak ettim nasıl yapılıyor?
3.gün embriyosuydu değil mi canım.ben olsam dayanamam kandada baktırırım.heyecan dorukta :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?