2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cnm benım kan sonucunu merakla bekliyorum...cizgin guzelce belli oluyor...Rabbım yuzunu guldurdu kuzummm...keyfını cıkarr

kızlar iğnelere bugün başlıyorum ama test sonucum yüksek çıktı ya nedenki ?

fsh---2,45
e2---177
progesteron ---0,3

e2 ilk tüp bebeğimde 22 ile başlamıştık neden böyle olduki ?:26:

Canım yeni tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah

Olur öyle anne kız arasında öyle şeyler kafana takma canım

Sende benim canımsın bitanem oldu bu sfer oldu inanıyorm.benim de regl bitti dün.bugün aradım yarına randevu aldım bakalm ne diyecek ulun bey.

Ama bu çok güzel haber çooook sevindim keşke başlasan sende tedaviye hayallerimiz var biliyorsın bebişlerimizle parka gidicez arkadaş olacaklar

tamam iyi ki öğrendim in.temiz cıkar entresanmış kaç kez denedin de bu testi düşündüler bunların hepsi en basından yapılsa d apsikolojimiz bozulmasa olmuyor mu acaba?

Güzel kapli arkadaşım inşallahhh rabbim hepimizin yüzünü bebek haberleriyle güldürür

Canımsın sen yaaa

Üzülme canım sen

cANIM SENİNDE TEDAVİN HAYIRLI OLSUN AMA E2 HAKKINDA BİLGİN VARMI ÇOK YÜKSEK GELDİ BANA

E2 rahim kalınlığını sağlayan hormonlarla ilgili neden böyle artmış veya sakıncası olur mu doktoruna sormadın mı?

Ama bu çok güzel haber çooook sevindim keşke başlasan sende tedaviye hayallerimiz var biliyorsın bebişlerimizle parka gidicez arkadaş olacaklar

Tedavi için çok erken canım benim.biraz daha toparlamam lazım.şimdi ne yapmamız gerekiyor diye bi konuşacağız eşimle.zaten o da yüzyüze açıklama yapacam demişti adetin bitince randevu alırsın demişti hemşiresi

E2 rahim kalınlığını sağlayan hormonlarla ilgili neden böyle artmış veya sakıncası olur mu doktoruna sormadın mı?

doktor ameliyattaymış haber bekliyorum bende.ilk tüp bebeğime başladığımda e2 22 çıkmıştı.bana o yüzden çok yüksek geldi çünkü e2 1000 gibi olunca opu yapılıyor.inşallah bir sıkıntı yoktur çünkü iğnelere başlicaktım bugün :26:

Anladım cnm haklısın kendini ne zaman iyi hissediyorsan o zaman tedaviye başlaman en iyisi
ama az kaldı hepimiz tek tek güzel haberler vericez allahın izniyle

Adetin kaçıncı gününde yaptırdın bu testleri

Adetin kaçıncı gününde yaptırdın bu testleri

bugün 2.günü adetin. ama phala 1 haftadır estrofem içiyorum bu etki etmiş olabilirmi ki ? doktorun telefonu kapalı.nette pko riski yazıyor bu net kafayı yedirtir insana

Anladım cnm haklısın kendini ne zaman iyi hissediyorsan o zaman tedaviye başlaman en iyisi
ama az kaldı hepimiz tek tek güzel haberler vericez allahın izniyle

canım bugün kaçıncı günün ? testte silik çizgimi gördün :)))

bugün 2.günü adetin. ama phala 1 haftadır estrofem içiyorum bu etki etmiş olabilirmi ki ? doktorun telefonu kapalı.nette pko riski yazıyor bu net kafayı yedirtir insana

olabilir tabi ama belki yavaş artar bundan sonra ki daha doğrusu son değerin önemli olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…