Keyfini çıkar o zaman canım.ama inan sanki benim çıkmış gibi heycanlandım bekliyorum güzel haberini çarşamba günü o zaman
Canımsın sen yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keyfini çıkar o zaman canım.ama inan sanki benim çıkmış gibi heycanlandım bekliyorum güzel haberini çarşamba günü o zaman
kızlar iğnelere bugün başlıyorum ama test sonucum yüksek çıktı ya nedenki ?
fsh---2,45
e2---177
progesteron ---0,3
e2 ilk tüp bebeğimde 22 ile başlamıştık neden böyle olduki ?:26:
Canım yeni tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah
Canımsın sen yaaa![]()
cnm benım kan sonucunu merakla bekliyorum...cizgin guzelce belli oluyor...Rabbım yuzunu guldurdu kuzummm...keyfını cıkarr![]()
Kızlar moralim bozuldu kahvaltıya geldim anneme ama küçük kardeşim 13 yaşında annemle kavga ettiler stres yaptım elim ayağım kesildi.öyle böyle değil ya.kahvaltıda benle yaptı yemek yemiyo vur eli var elide ağır.annemlede tırnaklarını kesmiyo diye kavga etti.ablasını dinliyo annemi dinlemiyo.:18::18:
Sende benim canımsın bitanem oldu bu sfer oldu inanıyorm.benim de regl bitti dün.bugün aradım yarına randevu aldım bakalm ne diyecek ulun bey.
rahımden parca alınıp biyopsı yapılacak cnm...bagısıklık testı de denebılır...ıkı transferım de tutmayınca hısterosopı oncesı yapmaya karar verdı doktorum...bagısıklıgım yuksek ıse vucut embrıyoyu yabancı madde zannedıp kabul etmıyor..bu da tutunmasını engellıyor...o yuzden yaptırdım..sonucu hayırlısı ile temız cıkar ınsaallah:18::18::18::18::18:
Güzel kapli arkadaşım inşallahhh rabbim hepimizin yüzünü bebek haberleriyle güldürür![]()
Canımsın sen yaaa![]()
Kızlar moralim bozuldu kahvaltıya geldim anneme ama küçük kardeşim 13 yaşında annemle kavga ettiler stres yaptım elim ayağım kesildi.öyle böyle değil ya.kahvaltıda benle yaptı yemek yemiyo vur eli var elide ağır.annemlede tırnaklarını kesmiyo diye kavga etti.ablasını dinliyo annemi dinlemiyo.:18::18:
cANIM SENİNDE TEDAVİN HAYIRLI OLSUNAMA E2 HAKKINDA BİLGİN VARMI ÇOK YÜKSEK GELDİ BANA
Ama bu çok güzel haber çooook sevindim keşke başlasan sende tedaviye hayallerimiz var biliyorsın bebişlerimizle parka gidicez arkadaş olacaklar![]()
E2 rahim kalınlığını sağlayan hormonlarla ilgili neden böyle artmış veya sakıncası olur mu doktoruna sormadın mı?
Tedavi için çok erken canım benim.biraz daha toparlamam lazım.şimdi ne yapmamız gerekiyor diye bi konuşacağız eşimle.zaten o da yüzyüze açıklama yapacam demişti adetin bitince randevu alırsın demişti hemşiresi
doktor ameliyattaymış haber bekliyorum bende.ilk tüp bebeğime başladığımda e2 22 çıkmıştı.bana o yüzden çok yüksek geldi çünkü e2 1000 gibi olunca opu yapılıyor.inşallah bir sıkıntı yoktur çünkü iğnelere başlicaktım bugün :26:
Anladım cnm haklısın kendini ne zaman iyi hissediyorsan o zaman tedaviye başlaman en iyisi
ama az kaldı hepimiz tek tek güzel haberler vericez allahın izniyle![]()
Adetin kaçıncı gününde yaptırdın bu testleri
Anladım cnm haklısın kendini ne zaman iyi hissediyorsan o zaman tedaviye başlaman en iyisi
ama az kaldı hepimiz tek tek güzel haberler vericez allahın izniyle![]()
bugün 2.günü adetin. ama phala 1 haftadır estrofem içiyorum bu etki etmiş olabilirmi ki ? doktorun telefonu kapalı.nette pko riski yazıyor bu net kafayı yedirtir insana![]()