• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cnm daha ığne kullanıcaksın merak etme yumosların buyuycek hayırlısıylaa....hastaneye doktora ısınmak cok önemlı kesınlıkle...nerde olucaksın cnm bu tedavını?

Acıbadem Bursa Şahin beyde tedavim başlayacak.

rüyadan böyle bir şey görmen çok güzel bir şey, duaların yerini bulduğunu gösteriyor bence

bende cok mutlu oldum ya rüyayla birlikte çok hoşuma gitti:16:

Günaydın güzel anne adayları.... Direnişe devam :))

günaaydıııın canm

gunaydın canlarr...güzel bi hafta diliyorum sizeee....bol bebişli bi hafta gecırelım ınsaAllah:16::16::16:...dun cd56 testı ıcın merkeze gıttım ve anestezı ıstememıstım canım cok yandı:2::2::2:...Allahım cok zorduuuu:14::14::14:...İnşaAllah sonucum temız cıkar ve işe yarar kızlarr...

günaaydıın ve gecmiş olsun canm inşallah temiz çıkar:16:

kuzum on gune regl olucam..bu reglım ıle de hısteroskopı yapıcak doktorum...sonra kı adetle baslayacaz hayırlısı olsun hakkımızdaaa....Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın....Amın...

bende öyle biliyordum ama şimdi karıştırmış olmayayım diye bir şey demedim, hepimiz için inşallah hayırlı olur.

bende cok mutlu oldum ya rüyayla birlikte çok hoşuma gitti:16:

günaaydıııın canm

günaaydıın ve gecmiş olsun canm inşallah temiz çıkar:16:

Amin cnm benım..Rabbim bu yolda ugrasan herkesın kucagını doldursun inşaAllah..Bebek için cekılen cıleler mubah

:16::16::16:

bende öyle biliyordum ama şimdi karıştırmış olmayayım diye bir şey demedim, hepimiz için inşallah hayırlı olur.

Amin cnm hakkımızda hayırlısı...Hastenen ve doktorun bebısın ıcın vesıle olsun inşaAllah:16::16:

Ben 11.gun yapmistim canim Pozitif cikmisti. ama herkeste degisir.. en iyisi kan. Degerimde yuksek cikmisti. Belki ondan cikmisti idrarda. Senin kacinci gunun??

24 ünde transferim oldu.sanırım 4.gün oluyo ilk günü saymazsak.

Merhaba. Canım bendede rezerv azlıgı var,nerden nasıl anlatacagımı bilemedim ama bende şimdi transfer bekliyorum.benim dr um havuz oluşturalım dedi 2 kez ilaç kullandım 5 embriyomuz oluştu ve donduruldu,ilk tedavide kontrollerde hep iki yumurta gözüktü ama opuda 4 tane toplandı ikincide ise tek yumurta toplandı ve döllendi rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah biz sebeplere sarılıyoruz, nacızane ben hurma poleni kullandım yumurta kalitesini artırdıgını düşünüyorum

cnm merhabaa.. ne yazikki rezerv azligi ve kalite tupte onemli bir sikinti.. sen kac yasindasin doktorun kim cnm.. havuz sistemini uygulayan arkadaslarim var.. bende bu siralar havuz degilde cok sik pes pese tedavi + transfer yaptiriyorum.. insallah bebislerimize bu yollarin biriyle kavusacagiz.. hurma polenini gecen hafta bi arkadasim anlatti bana kaliteye faydasi var deniliyor bende bu tedavi tutmazsa hemen alacagim...

Merhaba. Sürekli soru soruyorum affedersiniz. Crinone jeli transfere giderken uyguluyor muyuz? Bana gelirken hiç ilaç kullanmayın dediler diye uygulamadım.şimdi kağıtta baktım gelirken uygulayın yazıyor.birazdan transfere gidecem.12 de çağırdılar.ne yapsam acaba uygulasam mi şimdi?
Bana uygulama dediler.

Merhaba. Sürekli soru soruyorum affedersiniz. Crinone jeli transfere giderken uyguluyor muyuz? Bana gelirken hiç ilaç kullanmayın dediler diye uygulamadım.şimdi kağıtta baktım gelirken uygulayın yazıyor.birazdan transfere gidecem.12 de çağırdılar.ne yapsam acaba uygulasam mi şimdi?

Cnm bana doktorum istersen jeli yapa bilirsin demişti
bana sorarsan yap derim çünkü jeli yaptıktan sonra yürümek lazım yayılması için eğer transferden sonra yaparsan zor olabilir biliyorsun ilk 2,3 gün dikkat etmk lazım

Şimdi ben 2. tedavime başlıyorum, doktor bana fsh ve e2 yaptır dedi, birde kanda pıhtılaşma ve kanda periferik kromozon testi istedi.

Anladım canım teşekkürler.ödemekki çok bi testi yok muş. Bu arada tedavinde hayırlı olsun canım.

Son düzenleme:
Cnm kac deneme yaptin bilmiyorum ama ben dort asilama gecirdim devlette ,sonra tup bebek icin gittigimde rapor cikarmak icin yaptigim testlerden ayrica istemedi.hsg kan testlerim var sadece bide esimin kan ve semen testleri .onun haricindede baska bisey yok.bence doktor gerek gorseydi isterdi cnm.zaten cogunuda yaptirmişsin.kan testlerinde genelde ayni seylere bakiyorlar cnm.kafani fazla kariştırma cnm.

Teşekkürler canım. Eee ozaman benim yaptırdığım testlerde yeterli demek ki. Saolasın.

gunaydın canlarr...güzel bi hafta diliyorum sizeee....bol bebişli bi hafta gecırelım ınsaAllah:16::16::16:...dun cd56 testı ıcın merkeze gıttım ve anestezı ıstememıstım canım cok yandı:2::2::2:...Allahım cok zorduuuu:14::14::14:...İnşaAllah sonucum temız cıkar ve işe yarar kızlarr...

bu ne cok merak ettim nasıl yapılıyor?

3.gün embriyosuydu değil mi canım.ben olsam dayanamam kandada baktırırım.heyecan dorukta :18::18:

kızlar iğnelere bugün başlıyorum ama test sonucum yüksek çıktı ya nedenki ?

fsh---2,45
e2---177
progesteron ---0,3

e2 ilk tüp bebeğimde 22 ile başlamıştık neden böyle olduki ?:26:

bu ne cok merak ettim nasıl yapılıyor?

rahımden parca alınıp biyopsı yapılacak cnm...bagısıklık testı de denebılır...ıkı transferım de tutmayınca hısterosopı oncesı yapmaya karar verdı doktorum...bagısıklıgım yuksek ıse vucut embrıyoyu yabancı madde zannedıp kabul etmıyor..bu da tutunmasını engellıyor...o yuzden yaptırdım..sonucu hayırlısı ile temız cıkar ınsaallah:18::18::18::18::18:

3.gün embriyosuydu değil mi canım.ben olsam dayanamam kandada baktırırım.heyecan dorukta :18::18:

Yok cnm 3.gün embriyosu değil doktorım 5e yakın dedi
Ben kendi kendiöe söz verdim gününde yapıcam diye çünkü ben ilk tedavimde 9.gün kanda baktırmıştım düşük çıkmıştı üzülmüştüm en iyisi günündee yaptırmak cnm

Kızlar moralim bozuldu kahvaltıya geldim anneme ama küçük kardeşim 13 yaşında annemle kavga ettiler stres yaptım elim ayağım kesildi.öyle böyle değil ya.kahvaltıda benle yaptı yemek yemiyo vur eli var elide ağır.annemlede tırnaklarını kesmiyo diye kavga etti.ablasını dinliyo annemi dinlemiyo.:18::18:

Back
X