• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
olabilir tabi ama belki yavaş artar bundan sonra ki daha doğrusu son değerin önemli olan

canım çok sağol ilgin için aradım konuştum estrofem içtiğim için yüksek çıkar bzde bunu istiyorduk dedi.sanırım benim tedavim 12 günden az sürecek oley :1:

Canlarim ya bişi sorucam size..benim cuma gunu transferim yapildi 3.gun transferiydi.merkezden verilen kağıtta ilk 3 gun yatak istirahati diyo.ama benim kafam cok karisti.simdi normal sartlarda embriyo besinci gununden sonra tutunmaya basliyor.hatta bir doktor yazisinda tutunmanin opu den 6 ila 8 gun sonrasinda oldugunu yazmis..ben uc gundur bifiil yatiyorum:))yemek lavabo ve arada gezintiler yapiyorum evde ufaktan..doktorun kagidina gore bugun son ama diger doktorun yazisina bakinca iki gun daha boyle takilsam mi ki aceppp??

tamam iyi ki öğrendim in.temiz cıkar entresanmış kaç kez denedin de bu testi düşündüler bunların hepsi en basından yapılsa d apsikolojimiz bozulmasa olmuyor mu acaba?

cnm ben bı kez tedavı gördum ama ıkıncı transferım dondurulmustu...hıc bı sorun yokken blast transferı yapılmısken tutmayınca doktorum genetık ve pıhtılaşma ıstedı..onlar cok sukur temız cıktı...bende tedavıye baslamadan herseyı yapıp öyle baslayalım deyınce oda bu testı+histeroskopı sonrası baslayalım dedı...oyle ıste...bakalım hazıranda baslıycam ıkıncıye hayırlısıyla....

gunaydın canlarr...güzel bi hafta diliyorum sizeee....bol bebişli bi hafta gecırelım ınsaAllah:16::16::16:...dun cd56 testı ıcın merkeze gıttım ve anestezı ıstememıstım canım cok yandı:2::2::2:...Allahım cok zorduuuu:14::14::14:...İnşaAllah sonucum temız cıkar ve işe yarar kızlarr...

geçmiş olsun neden anestezi istemedin ki sonuçta parça alınacak canının yanması kaçınılmaz. neyse geçirmişsin inşallah sonuçlar iyi çıkar...

aa ne güzel tesadüf canım hakkımızda hayırlısı olsun iiinnşallaaahh.. :16::16::16:3. gün embriyosu 8 hücreliydi inşallah tutunmustur bebeişlerimiz seninki kaç gün embryosuydu canım :nazar::nazar:

inşallah,pozitif sonuçlanır hayrlısıyla.5. gün blast idi,belirtiler var mı sende?benim 5. güne kadar adet ağrım çoktu 2 günde kahve,pembe akıntım oldu şimdi sadece göğüslerim acıyor buda beni korkutuyor ya belirtiler neden kesildi acabaaaa....

kızlar iğnelere bugün başlıyorum ama test sonucum yüksek çıktı ya nedenki ?

fsh---2,45
e2---177
progesteron ---0,3

e2 ilk tüp bebeğimde 22 ile başlamıştık neden böyle olduki ?:26:

cnm hayırlı olsun.. tedavın bol yumişli ve sonu bebişli olsun inşaAllah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:...biz senınle benım actıgım bı topıkte konusmustuk...bak sen basladın bıle:34::34::34:...

geçmiş olsun neden anestezi istemedin ki sonuçta parça alınacak canının yanması kaçınılmaz. neyse geçirmişsin inşallah sonuçlar iyi çıkar...

cnm bana dedıler smear gıbı bı olay olucak..ben ıkı kere smear verdım hıc hıssetmedım...ama bu cok farklıydı...neyse agrım sancım kalmadı cok sukur:16::16::16:

cnm hayırlı olsun.. tedavın bol yumişli ve sonu bebişli olsun inşaAllah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:...biz senınle benım actıgım bı topıkte konusmustuk...bak sen basladın bıle:34::34::34:...

canım hatırladım seni çok şükür bugün başladım ya ..sen ne aşamadasın:34:

hastaneyi aradım şimdi eşimin sonuçlar cıkmıs alabilirsiniz diyo:18: off karnıma kramplar giriyooo:18::18::18: benm okul 3te bitiyo ama eşim 4te bos kalcak dersi ingilizce olcak bekle birlikte gidelim diyo nasıl dayancam o zamana kadar:14:

canım çok sağol ilgin için aradım konuştum estrofem içtiğim için yüksek çıkar bzde bunu istiyorduk dedi.sanırım benim tedavim 12 günden az sürecek oley :1:

Bende haftaya başlayacağım, kanda pıhtılaşma testi yaptıracağım bende. hepimiz için hayırlı olsun amiiiin

hastaneyi aradım şimdi eşimin sonuçlar cıkmıs alabilirsiniz diyo:18: off karnıma kramplar giriyooo:18::18::18: benm okul 3te bitiyo ama eşim 4te bos kalcak dersi ingilizce olcak bekle birlikte gidelim diyo nasıl dayancam o zamana kadar:14:

Telefonda öğrenemiyor musun canım?

bende haftaya başlayacağım, kanda pıhtılaşma testi yaptıracağım bende. Hepimiz için hayırlı olsun amiiiin

ben zaten buda tutmazsa hastanemi komple değiştircem çünkü doktorumu çok seviyorum ama bazı şeyleri eksik yaptığını düşünüyorum.ailede pıhtılaşma sorunum var demiştim tamam bakarız dedi ve bakılmadan tüpe başlandı yine.

Telefonda öğrenemiyor musun canım?

yok canm ya cıktıgını öğrenebildik sadece eşim de müdürden izin almıs 3ü biraz gece çıkçak dersten sonra gitcez Allahım nolur güzel sonuçlar alalım dua edin kızlar lütfen çoook gerginim:18::18::18::18:

hayırlı olsun arkadaşım şahin bey sana da uğurlu gelir inşallah.

Canım sana bir şey soracağım, adetin 2. günü gideceğim fsh ve e2 yaptıracağım, bu testlerin fiyatları yüksek mi hastanede.

Canım sana bir şey soracağım, adetin 2. günü gideceğim fsh ve e2 yaptıracağım, bu testlerin fiyatları yüksek mi hastanede.

cnm hiç bilmiyorumki acaba tup bebek fiyatının içinde olmaz mı? istersen arayıp sor mutlaka bilgi vereceklerdir.çok bişey tutmaz heralde.

yok canm ya cıktıgını öğrenebildik sadece eşim de müdürden izin almıs 3ü biraz gece çıkçak dersten sonra gitcez Allahım nolur güzel sonuçlar alalım dua edin kızlar lütfen çoook gerginim:18::18::18::18:

İnşallah sonuçlarıniz istediğin gibi çıkar allah yardımcınız olsun canim benim

Back
X