2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Daha girmedim tatlım randevu saatim geldi ama bekliyorum

tatlım ne oldu dr.ne dedi..valla sen bile o kadar gerildin ki.ben de burda aynı durumdayım ay seni düşünmeden edemiyorum.
eeeee sonuçççççççççççççççççççççççççççççççççççççç:18::18:

pazartesi olsa sonrası çabuk gelir..
evet başladım cnm.. bakalım hayırlısı diyorum ben artık..

Asıl güzel haberler sendeymiş
Çoook sevindim cnm test sonuçların pırıl pırıl tertemiz çıkar inşallahhhhhh
Dualarımda hepiniz varsınız cnm o kadar çok istiyorum ki hamile kalmanızı
Aminnnn kuzucummm...Allah razı olsun...En güzel dua kulun kula yaptığı duadır...ınanıyorum ben herkes bı gun melegıne kavusacak....

:)) ee sen gezinti oldun takip etmedin bizi cicim.. uzun zaman gündüzleri hep gezdin..
perşembe günü yeni tedavime başladımda canım..

napıyım hayatım ya evde zaman geçmiyor,havalarda ısındı.bizim evin önünde çardak var komşularla orda takılıyoruz bayadır..arkadaşalra kahve içmeye gidiyorum onlar geliyorlar(malum rejimdeyiz ya sadece kahve)gezintilerimiz devam edecek sanırım.en büyük korkum transferden sonra o sıcak havalarda eve tıkılmak yaaa..inşallah seninde benimde sorunsuz geçerde normal hayatımıza en kısa zamanda döneriz canım..:26::26:
hayırlı uğurlu olsun tatlım.sonunda iki tane bebişin olsun inşallah..

parsennnnnn:84::84::84::84::84::84::84:
küsme ama yaaaaaaaaaa
bak sana sarı laleler aldım çiçek pazarından

alla alla bu kız benimle dalgamı geçiyor ya..
bak yine mesaj attı kayboldu.ahanda şimdi küstüm işte.
al sana al sana:84::84::84::84::84::84::84::84::84::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::117::117::117::117::117::117::117:

ayyy ne oldu çıldırcamm yaaa:18::18::18:
neden yazmıyorsun gerçekten merak ettim ya

Canım şimdi çıktım. Doktor çok güler yüzlü, epey vakit ayırdı. Adetime 1 hafta var bir yumurta gördü ama değişebilir dedi. İnofolic verdi. Adetimin 2. Günü gene gideceğim. İnşallah çoğalır.

eee imdi kinci günü gittiğinde başalyacak mı tam olarak.peki adetine bir hafta varken bir yumurta olması iyi bişeymi yani çatlama imkanı varmıymış..

Iyi gecelerr tatli ruyalar olsunn guzel haberlerle gell insallah

amin canım hepimiz için hayırlısı bakalım
Bilmiyorum ki canım yakın tarihte yaptırmış testlerin varmıydı elinde ?

iyigeceler canım yarın güzel haberlerle gelmen dileğiyle

Allah rast getirsin canım. Sana bakmak için girmiştim. Çıkınca hemen yaz nası gecti nooldu..

🌸🌸🌸
Kızlar doktordan çıktım çok iyi bir doktor içime sindi. Bir tane yumurta gördü ama adetime daha nerdeyse 1, 5 hafta var değişe bilir dedi. Inogolic içecekmişim. Adetin 2. Günü gideceğim gene, inşallah en azından 3 tane olur ya

Valla ben hiç pozitifi görmedim 19 bile olsa umut var canim kendine iyi bak bebeğin inşallah sımsıkı tutunur.belki geç tutunmustur rahmine allah kerim güzelim

kaç kere denedin ki böyle dedin desto?allah kerim tabi de zor bu degerle okuyorum da istisnalar 1 .2 tane..sizin problem ne su an test gunu mu bekliyorsun?

zaten adetin ikinci günü iğnelere başalmayacakmısın sen.biosteron ne oldu bırak mı dedi

eee imdi kinci günü gittiğinde başalyacak mı tam olarak.peki adetine bir hafta varken bir yumurta olması iyi bişeymi yani çatlama imkanı varmıymış..

Bende başlayalım dersem başlıyacağız. Onlar foliküldeki yumurtayı az çok göre biliyorlar adet olmasan bile canım. Yani yumurta şuan normalde çok çok küçük yani sinyal veriyor

Bende başlayalım dersem başlıyacağız. Onlar foliküldeki yumurtayı az çok göre biliyorlar adet olmasan bile canım. Yani yumurta şuan normalde çok çok küçük yani sinyal veriyor

yani sen bu ay başlamasan çok yumurtan olamayacağı içinmi başlamayacaksın..
ama ilaç güzele benziyor hem ymurta çoğaltıcıymış hemde folic miş.çoğalır inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…