napıyım hayatım ya evde zaman geçmiyor,havalarda ısındı.bizim evin önünde çardak var komşularla orda takılıyoruz bayadır..arkadaşalra kahve içmeye gidiyorum onlar geliyorlar(malum rejimdeyiz ya sadece kahve)gezintilerimiz devam edecek sanırım.en büyük korkum transferden sonra o sıcak havalarda eve tıkılmak yaaa..inşallah seninde benimde sorunsuz geçerde normal hayatımıza en kısa zamanda döneriz canım..:26::26:
hayırlı uğurlu olsun tatlım.sonunda iki tane bebişin olsun inşallah..
Canım şimdi çıktım. Doktor çok güler yüzlü, epey vakit ayırdı. Adetime 1 hafta var bir yumurta gördü ama değişebilir dedi. İnofolic verdi. Adetimin 2. Günü gene gideceğim. İnşallah çoğalır.
zaten adetin ikinci günü iğnelere başalmayacakmısın sen.biosteron ne oldu bırak mı dedi
Pazar günü zaten bitiyor o ilaç bitince başlıcam inofoliğe. Adetle birliktede iğnelere başlıcam canım benim.
kızlar herkese hayırlı günler olsun doktordan şimdi geldim elde var koca bir sıfır yani negatifmiş 3.kere denediğim için histeroskopi diyorlar bundan sonra onu yaptırmam lazımmış ondan sonra tüp bebek yaptırmam lazımmış bilmiyorum zaten şuan düşünmüyorum hem maddi hem manevi zor bu süreş allah kısmet ederse sonbar kışa doğru hastanemide değiştiricem histeroskopi olup başarı elde eden varmı
kaç kere denedin ki böyle dedin desto?allah kerim tabi de zor bu degerle okuyorum da istisnalar 1 .2 tane..sizin problem ne su an test gunu mu bekliyorsun?
Guzel haberlerinin devami gelsin tatlim..insallahh uc tane bes tane ama en onemlisii guclu kuvvetlii yumurtalarin olsun..rabbim emeklerini bosa cikarmasin cicimKızlar doktordan çıktım çok iyi bir doktor içime sindi. Bir tane yumurta gördü ama adetime daha nerdeyse 1, 5 hafta var değişe bilir dedi. Inogolic içecekmişim. Adetin 2. Günü gideceğim gene, inşallah en azından 3 tane olur ya
Kızlar doktordan çıktım çok iyi bir doktor içime sindi. Bir tane yumurta gördü ama adetime daha nerdeyse 1, 5 hafta var değişe bilir dedi. Inogolic içecekmişim. Adetin 2. Günü gideceğim gene, inşallah en azından 3 tane olur ya
Rahim ağzında egrilik vardı düzeltildi biz tek sorun bu sanarken sonra bir tupum sismis,amh değerim düşükmüş drun dediği yumurta kalitem kötüymus.aşılama felan denedik bu ilk tüp bebek denememdi.test günüm pazartesi ama dun erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.geneldede doğru çıkıyor o test.yaş da 33
yani sen bu ay başlamasan çok yumurtan olamayacağı içinmi başlamayacaksın..
ama ilaç güzele benziyor hem ymurta çoğaltıcıymış hemde folic miş.çoğalır inşallah canım
canımm daha adetine var.. inşallah bu süreçte en az 4-5 tane daha olacak. ben senden çok umutluyum bu defa.. kürlerine ilaçlarına tam gaz devam et bakalım..
e tamam başlıyorsun yani,iyi haber bu.hadi hayırlısı inşallah canımm..
Allah razı olsun canım, inşallah dediğin gibi olur bende sana yazacaktım ama iletini bir türlü bulamadım sabahatan beride birşey yemedim arabadaydım da arbada birşey okurken çok kötü oluyorum miğdem çok bulandı o yüzden bulup yazamadım kusuruma bakma.
kızlar herkese hayırlı günler olsun doktordan şimdi geldim elde var koca bir sıfır yani negatifmiş 3.kere denediğim için histeroskopi diyorlar bundan sonra onu yaptırmam lazımmış ondan sonra tüp bebek yaptırmam lazımmış bilmiyorum zaten şuan düşünmüyorum hem maddi hem manevi zor bu süreş allah kısmet ederse sonbar kışa doğru hastanemide değiştiricem histeroskopi olup başarı elde eden varmı
Guzel haberlerinin devami gelsin tatlim..insallahh uc tane bes tane ama en onemlisii guclu kuvvetlii yumurtalarin olsun..rabbim emeklerini bosa cikarmasin cicim
Allah razı olsun canım, inşallah dediğin gibi olur bende sana yazacaktım ama iletini bir türlü bulamadım sabahatan beride birşey yemedim arabadaydım da arbada birşey okurken çok kötü oluyorum miğdem çok bulandı o yüzden bulup yazamadım kusuruma bakma.
Canim isterse 50 tane yumurtan olsun sadece bir tane olsa bile yeter.hicccccccccccc aklina takma stres yapma...çok güzel kaliteli yumurtaların olsun insallah
Rahim ağzında egrilik vardı düzeltildi biz tek sorun bu sanarken sonra bir tupum sismis,amh değerim düşükmüş drun dediği yumurta kalitem kötüymus.aşılama felan denedik bu ilk tüp bebek denememdi.test günüm pazartesi ama dun erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.geneldede doğru çıkıyor o test.yaş da 33
Canim isterse 50 tane yumurtan olsun sadece bir tane olsa bile yeter.hicccccccccccc aklina takma stres yapma...çok güzel kaliteli yumurtaların olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?