- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız nereye gittin tam baglandim sen gittin![]()
ayy tatlımmm
burdayım ben test sonuçlarıma bakıodum internetten
yaaa ama yaa gel hadiiiiii bak melindam da gelmiş:26:
hımmm biz hesabını kestik bile
dondurma mondurma kurtarmaz seniiiii![]()
bi toplanamadık bir arada yawww
bugün bizim kaynatmamızı istmiyorlar
illa birimiz yok![]()
Parsen bize kızdıama bağlantım gidiyor cevap bile yazamıyorum
![]()
kızmasın ama yaaaaaaa
bi ara geldi ama cvp vermedn gitti sanırım küstüüü bileee:18:
parsenn![]()
Ama ben cevap yazıyordum
Parsen:84::84::84::84::84::84::84::84:
:92::92::103::103::103::92:
:119::119:
![]()
Yumurta rezervinde mi bir sorunun vardı canım
Belki bi süprizle karşılaşırsın inşallah çift çizgi olur süpriiiiz der olmazsada saglık olsun
Ya kızlar benım belırtıler azaldı offff tamam belirtıye göre bakmamak lazım ama batmalar azaldı bugun 5. Gün beklemek cok zor hamişler yazın lütfen belirtiler neydı ��
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
������
Kuzu ne yaptın testi yaptın mi? Umudum pozitif çıkmış olması.Allah gonlumuze göre versin
cnm idrar testini yapacaksan sabahki ilk idrarla yapmak gerekli en dogrusu bu.. su anda yapsan bile sagliksiz sonuc olur...
Benim yaş 31. Bende senin gibi zamanla yarışıyorum çünkü bu kistler gün geçtikçe büyüyor ve çoğalıyor. Benim ilk olacak ya senin?
kızlar bu gün ki sonucum 182,7 cıktı.dr aradım dedim bana biraz düşük gibi geldi ama dedim .. yok öyle birşey gayet normal Tekrar bakmana gerek yok dediler. Randevu vericeklermiş. değerlerimi yazayım.
10. gün:70,95
11.gün:132
12.gün:182,7
kızlar bu gün ki sonucum 182,7 cıktı.dr aradım dedim bana biraz düşük gibi geldi ama dedim .. yok öyle birşey gayet normal Tekrar bakmana gerek yok dediler. Randevu vericeklermiş. değerlerimi yazayım.
Amin canımamin canım hepimiz için hayırlısı bakalım
Bilmiyorum ki canım yakın tarihte yaptırmış testlerin varmıydı elinde ?
iyigeceler canımyarın güzel haberlerle gelmen dileğiyle
![]()
İnşallah canımIyi gecelerr tatli ruyalar olsunn guzel haberlerle gell insallah
Dimi yaşımı hatta sen hesaplamıştın:)35 yasindasinn cnm.. bizim icin bir yas bile onemli.. buyutme kendini:))
O zaman süper yumurta sayın ben pkolu da değilim ama bir tane olduCanım bende pko var.yumurtalıklarım hiç çalışmıyordu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim. Eki Görüntüle 1086577
🌸🌸🌸
esila cnm benim rabbim sanada bebişlerinede sağlık versin.benimde 10.gün değeri 131 12.gün değeri 513 :)kız benimde mi ikiz acaba:)2 tane konmuştu 7 mayıs kontrolüm....
cok sevindim canım benim kacıncı gunun embrıyosuydu senin benim 10. gun 44,5 cıktıda 3. gün embriyosu merak ettim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
5. gün enbriyosuydu. 2 tane ama 1 tane tuttusanırım.. Rabbim nasip ederse.
Günaydın canlarımmm,
Dün testi yaptım tabiki negatif yine bugün 9. günüm
10. gün test yaptır demişlerdi ama ben adet günümü beklicem kan vermek istemiyorummm bi belirti hissedersem giderim kan vermeyee...Olsaydı idrarda çıkardı bence:26: Hayırlısı olsunn bugün hiç bişey yokmuş gibi gezmelere gidicem maraşa biraz kafam dağılsınn yarında piknik ayarladık günler hızlı geçecek Allahın izniyle yeni tedavi için gün saymaya başladım ben. Öpüyorum sizi kahvaltı hazırlayıp yola çıkcaz görüşürzzzzzzzzz![]()