• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
olacak inşallah canım.hayırlısıyla olacak..vakti zamanı gelmiş olsun da olsun artık..bizde sevelim bizde koklayalım inş..:5:

tedavi zamanı yaklaştıkça özlemim artıyor parsenim:5:
snki izmire gidicem bebeklerimi alıp gelicem gibi değişik hissediyorum ya

tedavi zamanı yaklaştıkça özlemim artıyor parsenim:5:
snki izmire gidicem bebeklerimi alıp gelicem gibi değişik hissediyorum ya

öyle olcak tabiki canım bebeklerini alıp geleceksin inşallah..burdaki herkes de kavuşacak..
canım artık yatsakmı?benim uykym geldi valla..kocişte yattı:26::26:

öyle olcak tabiki canım bebeklerini alıp geleceksin inşallah..burdaki herkes de kavuşacak..
canım artık yatsakmı?benim uykym geldi valla..kocişte yattı:26::26:

bende sana aynısından diyecektim canım ozaman iyigeceler tatlı rüyalar:16:
yarın görüşürüz :54: melindam kaçağıda yok bugün :19: küstüm onaa:19:

ohh ne güzel hazırlanmışsın randevuya :16:
Rabbim bebeğinin kokusunu duyacagın günüde nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun canım. bebeğin yarın öbür gün ve ömür boyu seninle kalsın inşalllah:16:

Hakkını vermissin hadi hayırlısı arkadasım

çok teşekkür ederim hepinizee rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahh

Ya arkadaslar merak ediyorum Pazartesi beklenen adetim ama şimdiden göğüslerime dokunamiyorum sizde adetten kac gun once başlıyor

Canım hastalanmadan önce bende acayıp sınır oluyo bu biiiir ikincisi gogus ve bacak agrısı oluyo bı gun önce

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaslar bugun transferımın 9. gunuu pregestan fıtıl olarak kullanıyorum ama bugun bıse farkettımmm ıtmekte zorlanıyorumm sankı orda bıseyy varrrr bu durumu yasayanlar varmı acabaaaa

Bende aynı ilacı kullanıyorum ve aynı sorunu yaşıyorum ve yemek ve wc harici kalkmadim gerçekten hareketsizlik olabilir sebebi, sen peki hareket halindemisin ?

Kizlarr iyi geceler olsun hepinize...bugunku bilgiye gore allahin izniyle yarin 1 de transferim var..yarin üçüncü gun oldugu icim birazcik tedirgin oldum hatra embriyologa da bi sorunmu var gelişim de dedim hayir dedi sadece iki yumurta oldugu icin riske atmak istemiyoruz olmasi gereken yerde gelisimine dev etmesi daha iyi olacaktir dedi..insallahhh rabbimm hepimizin hakkinda hayirlisini versin, hakkimizda hayirli olani icimize sindirsin insallah..bugun kuaforee gittim soyleee bi toparladim kaportayi:))saclarimi kestirdim yeni bi imaj bile yaptim hatta,yarim cok onemli bi randev var çünkü:))kalbim pirpirr surekli sankii asik olmusum da ilk kez bulusacakmisim gibii boylee midemde kelebeler ucusuyor...dualarinizi bekliyorum...allah yar ve yardimcimiz olsunn

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından

Ohhh mis masallah sana cnm bende transferden bi gun önce dip boyaya gıdıp sacımı kestırecektım baya uzun kontrole gıttım transfer yapıldı bebişlerınıde al gıt gelmişken dedı bişey yapamadım 3 aylık olunca bıtkısel boya varmış öle boyatırız artık hahah sankı hamiş gibi konustum bıde 3 ay gectım🙈

gönderilmiştir.

Bende aynı ilacı kullanıyorum ve aynı sorunu yaşıyorum ve yemek ve wc harici kalkmadim gerçekten hareketsizlik olabilir sebebi, sen peki hareket halindemisin ?

Ben fıtılı koyup hemen kalkıyorum baya bı yuruyorum ama aynı sry bu gece oldu elimle yokladım bişey gelmedı ama sanki içerde bişey var rahatsız etti bu gece benı

kızlar ya bişi sorucam..her doktor ilaçlarda farklı prosedur uyguluyo orası tamam ama sanki benimki baya farklı bayaa eksik gibi..toplamadan sonra kullandığım ilaçlar progestan 200 fitil günde 4 defa,estrofem günde 2 defa,coraspin 1 defa ve elevit..misall crinone jel yok,oda progestan görevi görüyormus sanırım ama çoğu doktor tercih ediyo,bir de neden progestan ampul diilde fitil,doktor ampulu düşük tehlikesinde veriyoruz dedi..son olarak opu sonrası bana ne prednol nede monodur vermedi..buralarda tanıştıgım ve iikide tanıdıgım bi arkadaşım kii şayet kulube ugrarsa yazımı görücektir,saygılar umutlucummm:)),ilke denemesinde gördü pozitifii allahın izniyle şimdi dördünce aya dogru gidiolar maşşallah..bu ilaçları da ondan biliyorum,,ee sonra bi çok kişinin de özellikle crinone ve progestan ampul kullandıgını okudum,bi eksiklikmi olakii diye içime kurt düşmüo desem yalan olur..

o da olacak inşallah tatlımmm..ohoooo ben mevlüt için planlar yapmaya saç rengine karar vermeyee bile başladım,manisa da bu hafta mesir şenlikleri var bu akşam şöylee bi standları gezdik bi sürü bebek mobilyası katalogu aldım,odasına duvar kagıdı doğal taş kaplama bile baktımm:))sen yine iisin yanii:53:

Ben fıtılı koyup hemen kalkıyorum baya bı yuruyorum ama aynı sry bu gece oldu elimle yokladım bişey gelmedı ama sanki içerde bişey var rahatsız etti bu gece benı

Yarın bi soralım öğrenen paylaşsin o zaman farklı 3 cevap birbirine yakın mi olucak

canım ya sana bişey sorcam ben.ilk tüpümde rapor hakkım yoktu ameliyatımın üzerinden 1 yıl geçmediği için raporsuz yaptırdım.2 embriyo konduğu için 3.tüp bebek yazıldı prosedüre sen konuyu bilirsin sanırım :) şimdi ikinci tüp bebeğimi yaptırcam.rapor hakkım olurmu ?? ameliyatımın üzerinden 1 yıl geçmiş oldu.eee 3.deneme yazılmıştı 2 embriyo için.şimdi nolcak ya :53: hiç doktora sormak aklımdan geçmemişti bunu :) bilirsen yazarsan sevinirim :34:

epey olmuş soralı ama malum yokum canımcım alıntı yaptığın için görebiliyorum mesajını:16:
rapor hakkına hiç bişi olmaz bende de aynısı yapıldı tahmin edersin ki :1:
o işi yapan raporuda halleder diye düşünüyorum...

Gece gece geldim kızçelerim ama evime değil topike:3::3::3:
Günlerim şahane geçiyor ne zaman döneceğimi bilmiyorum kocam boşayacak beni:30::30::52::52::1::1::1:
Herkes iyidir inşallah özledim hepinizi ama az kaldı kavuşmamıza..
Ben gelene kadar herkes gebe kalsın litfen:49::49::1::1:

kızlar ya bişi sorucam..her doktor ilaçlarda farklı prosedur uyguluyo orası tamam ama sanki benimki baya farklı bayaa eksik gibi..toplamadan sonra kullandığım ilaçlar progestan 200 fitil günde 4 defa,estrofem günde 2 defa,coraspin 1 defa ve elevit..misall crinone jel yok,oda progestan görevi görüyormus sanırım ama çoğu doktor tercih ediyo,bir de neden progestan ampul diilde fitil,doktor ampulu düşük tehlikesinde veriyoruz dedi..son olarak opu sonrası bana ne prednol nede monodur vermedi..buralarda tanıştıgım ve iikide tanıdıgım bi arkadaşım kii şayet kulube ugrarsa yazımı görücektir,saygılar umutlucummm:)),ilke denemesinde gördü pozitifii allahın izniyle şimdi dördünce aya dogru gidiolar maşşallah..bu ilaçları da ondan biliyorum,,ee sonra bi çok kişinin de özellikle crinone ve progestan ampul kullandıgını okudum,bi eksiklikmi olakii diye içime kurt düşmüo desem yalan olur..

Ben gecen sefer elevıt içmiştim şimdi yoook
Gecen sefer teste kadar tutunma iğnem vardı şimdi yoook
Crinon jel folbıol vee coraspirin var o kadaaaar prednol 4. Gun bende kullandım bıdeee rulıd

Ben gecen sefer elevıt içmiştim şimdi yoook
Gecen sefer teste kadar tutunma iğnem vardı şimdi yoook
Crinon jel folbıol vee coraspirin var o kadaaaar prednol 4. Gun bende kullandım bıdeee rulıd

işte bunlar hep akıl sağlığnı kaybetmece:27::27::27: nasıl olacak buu iş yaaa...eksik bişi çıkıcak diye panikliyorum sonrada yok artık çüş deve diorumm doktordan iiyimi bilicem,peki ama yaa diğer doktor benim doktorumdan daha çok şey biliosa:37: hayır o da diil de baya baya saykoya bağladım insan doktor iğne yazmadı diyee kafasına takıp üzülürmü yaa:27::27:şaka bi yana sanırımm enn güzeli akışına bırakmak rabbimin ol demesiyle olacak bütün bunlar hep aracı,rabbim yeterki bizim de ayaklarımızın altına sermek istesin cenneti..neylerse güzel eyler..

Back