parsen sen ne yapıyorsun isorun ne denedin mi hiç ilk mi tedavin?kaç yasındasın?
sebepsiz infertil,ilk deneme,29 yaş..

canım ilk sayfada liste var,merak ettiklerine bakabilirsin ordan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
parsen sen ne yapıyorsun isorun ne denedin mi hiç ilk mi tedavin?kaç yasındasın?
canım ilk sayfada liste var,merak ettiklerine bakabilirsin ordan![]()
Aynen katılıyorım cnm :128:
Cnm nerelerdesin sen bi kaç gündür yoktun günlerin yoğun ve yorucu geçiyor dimi :26:
Bende bilmiyorum canım, istihareye yatma konusunda da mı istihareye yatsam acaba![]()
Sabah arkadaşıma istihareye yatar mısın benim için dedim, sen anladın onu dimi dedim o da evet dedi yatarım tabi dedi. Şimdi sizlerde yorum yapınca olumsuz çıkar diye korktum.
Tekrar aradım tüp bebek deyince Allah iyiliğini versin dedi, o da çocuk için düşünmüş ama tüp bebek diye düşünmemiş. Arkadaşım ne istiharesi tatbikî de git tedavi ol dedi. İstihare yapılır istihare daha önemlidir dedi. Sen hasta naneni doktorunu bulmuşsun, doktorun tüp bebeği öneriyor bunun için istihareye yatmaya gerek yok ki, Allah çoğalmamızı ister senin bu yolda attığın her adım çok mübarek, ben sana hemen tedavine git derim dedi. Sen zaten istişare yapmışsın sakın vakit kaybetme dedi. Zaten hayırlıysa Allah sana verecektir dedi.
bir aksilik çıkmazsa allah izin verirse başlayacağım canım
tamam sekerim sağ ol..![]()
sana tamamen hastayım canım.... Ilk ve son olsun inşallahhhhhhsebepsiz infertil,ilk deneme,29 yaş..
Canım ilk sayfada liste var,merak ettiklerine bakabilirsin ordan![]()
Say canım say her şeyi say![]()
hayırlısı olsun, sonu bebişli olsun inşallahhhhh......
Nickine bayıldımmmmmm
sana tamamen hastayım canım.... Ilk ve son olsun inşallahhhhhh![]()
kuzucumm napayım ya iş güç spor kurs koşturuyorum valla
3 kilo gitti
sen de adet olmayı beklıosun sanırım
canım arkadaşın cok doğru soylemış ne denebılır kı..haklı
tabi sende haklısın canımya gülmeee amaa napim polyannacılık oynıcam biraz, sonuç kötü çıkarsa yeterince ağlıcam için kalan bi kaç günü böyle geçireyim bariii dedimmm![]()
canım ilk sayfada liste var,merak ettiklerine bakabilirsin ordan![]()
ben yanıyorum ya azcıkta bel ağrım var, zaman zaman adet sancımbelirti olarak sayabilir miyim acabaaaaaa mutlu olmak istiyorum azcık
![]()
hayırlısı olsun, sonu bebişli olsun inşallahhhhh......
Nickine bayıldımmmmmm
sana tamamen hastayım canım.... Ilk ve son olsun inşallahhhhhh![]()
Kızlarr inanamıyorumm, şoktayım hala, normalde test günüm yarın ama dayanamadım bugün test yaptırdım ve değerim 77.23
Doktorum c.tesi tekrarlayalım emin olalım dedi, ne olur bana dua edin, inşaallah c.tesi iki katı olarak çıkar. Ben her kendim için dua ettiğimde sizede dua ediyorum. Allah yardımcımız olsun..![]()
Tebrikler cnm![]()
kızlarr inanamıyorumm, şoktayım hala, normalde test günüm yarın ama dayanamadım bugün test yaptırdım ve değerim 77.23
Doktorum c.tesi tekrarlayalım emin olalım dedi, ne olur bana dua edin, inşaallah c.tesi iki katı olarak çıkar. Ben her kendim için dua ettiğimde sizede dua ediyorum. Allah yardımcımız olsun..![]()
Çok teşekkür ederimm![]()
Darısı sizlere inşaallah
![]()
tey tey tey o zamannnnnnnnn........ çok sevindim canım benim.....
![]()
Kızlarr inanamıyorumm, şoktayım hala, normalde test günüm yarın ama dayanamadım bugün test yaptırdım ve değerim 77.23
inşallahh cnm benim
Benimde test günüm 30 nisan![]()
harikaaa bi haber yaaaaaaaaaa süpersinnn Maşallah diyeyim de öncelikleee
Bende istiyorum Allahım yaaaa lütfennnnnn![]()
Cnmmm tebrik ederim.insallah degerinkat kat artar...