• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kız bende öyleyim lafı geçiriyorum bakıyorum keyfime:27::27:

ben biraz lafını sakınmayan bir tipim.öyle düşüncesizce konuşan olursa benimle ilgili valla dayamıyorum.bende söylüyorum içimden geçenleri.boşverin kızlar takmayın:27::27:

Bense çok sabrederim, bir şey yapmama fırsat vermez Allah, çok şükür, benim yerime dersini verir. Mesela bende birini bilerek kırayım hemen benden de çıkartır, hemen çıkar hemde

Bense çok sabrederim, bir şey yapmama fırsat vermez Allah, çok şükür, benim yerime dersini verir. Mesela bende birini bilerek kırayım hemen benden de çıkartır, hemen çıkar hemde

seninki daha fenaymış valla.işini yukardakine bırakıyorsun,ondan çok korkarım ben valla:18::18::18:

Kızlar bugun transferımın 2.gunu ayak altlarımda ates basası var karnıma ve belıme agrı vuruyo ara sra belırtımıdır sizce🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

seninki daha fenaymış valla.işini yukardakine bırakıyorsun,ondan çok korkarım ben valla:18::18::18:

Yaaaa ben de o yüzden rahatım, laf yetiştireceğim diye hiç uğraşmam. Allahım beni hiç bir zaman yanıltmadı.

bak haziran çok uzak derken mayısa kaydı tedavin :) bir ay atladın bile :) inşallah hersey güzel olacak :)

İnşallah canım Allah bana evladım hayırlı ve sağlıklıysa nasip etsin inşallah ve herkese böyle nasip etsin.

Yarın tatil ama ben yatıyorum çünkü 3 gündür acayip temizlik yaptım dinlenmeden de işe başladım yatayım. Herkese iyi geceler diliyorum...

Kızlar bugun transferımın 2.gunu ayak altlarımda ates basası var karnıma ve belıme agrı vuruyo ara sra belırtımıdır sizce🙏

inan ki benim bilgim yok canım.ama bilen arkadaşalr vardır eminim yardımcı olurlar..:34:

canım belirtilere hiç takılma hepsi aldığımız hapların etkisinden 3 kere tüp bebek transfer oldum bazen ağrım oldu bazen olmadı...son tüp bebekte negatifi dün aldım çok belirtim vardı kasık ağrısı karın ağrısı ayaklarda ateş basması kullandğın hapların etkisi inan canım..bol bol dua et çok yorucu işler yapma..inş sen pozitifi görürsün 10 gün sonra Allah yardımcın olsun insan ne kadar belirti aramak istemesede düşünmedende edemiyor..Allahım ol derse olucak inş canım moralini yüksek tut..

eee bizim en güzel sohbetler akşamları biliyorsun.asıl akşamları gelmeli:20::20::20:
sabah biz güzellik uykusunda oluyoruz:12::12::63::63::63:

Akşam koçişiyle takılıyordur:27::27: ben spora başladığımdan beri güzellik uykumu alamıyorum:ssz::ssz:sabah 7.30 da uyanıyorum kahvaltı hazırlanma hoppp spordayım 1haftada pes ettim ama tedaviye kadar durmak yok :31::31:

teşekkür ederim canım benim, inşallah seninde en kısa zaman da zamanın gelir. Eşinin bu hafta testi vardı ne oldu?
amin cnm ayy yazmayı unuttum kusura bakma kafa bazen kalmıor aklımızda binlerce soru düşünce olunca.. evet eşim bu hafat test verdi dr.umuz spermlerinyüzde 90 ından fazlasının oluştuğunu ve geriye bi tık kadar bişeyin kaldığını ve onlarında en en kısa zamanda çıkacağını söyledi bunlarla da tüp bebek yapılır ama tutunma olasılığı düşük olur yüzden bu sonuç bizim için yeterli değil dedi bizde hafta da bi kez test vericez dr. demesine göre bekliyoruz biz azolu olduğumuz için çıkışlar her an patlama yapabilirmiş zaten sayı olarak çokça var dedi ne kadar olduğunu söylemedi aslında daha önceki dondurulmuşlarımız la yeni çıkan olunca hepsiyle tedaviyi garantiye almak istiyor bizde kararı makul bulup beklemeye geçtik haftaya da raporum elime geçicek inşlh..:26:
Sagol cemrecim canim diger topigde kimse umutsamiyor beni bende baska yere gelim dedim allahtan allah razi olsun cevapliyan oldu. Evet canim ücüncüye basliyorum biri negtifti ikincisi kizim oldu allahima bin sükür allahim herkesede versin hayirlisiyla insallah buda üc. Kizim 13 aylik oldu kaynanam bide kayinbabam simdi yapin dediler bizde hayirlisiyla basladik suan esim hazirlaniyor igne su bu derken

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
ah cnm bizim topik seni unutmadı yeniler çoğaldı onlarda seni tanımıyorlar o yüzden biraz garib kalmışsındır maşaşllah kız o kadar oldumu cimcime:8: allah hakkkınıza hayırlısını versin inşlh kızına kardeş gelir bu denemen de...:34:
evet yaa benim sorum varrr, epilasyon aletini kullanabilirmiyim hamileyken? (kollarimda kullanicam arkadasin aklina uydum basladim senlerdir birakamiyorum:1::1:) simdide orman kadinina donmek istemiyorumm:1::1:
cnm alalh seni ne etmesin emi beni güldürdün ya:9::9:orman kadın hee ayy ne uydun kolu epilasyon yapmayı ..
bence bişey olmaz çünki herhangi bir madde vucuda geçmiyor ki ondaama bilenler yazarlar:26:

Son düzenleme:
canım belirtilere hiç takılma hepsi aldığımız hapların etkisinden 3 kere tüp bebek transfer oldum bazen ağrım oldu bazen olmadı...son tüp bebekte negatifi dün aldım çok belirtim vardı kasık ağrısı karın ağrısı ayaklarda ateş basması kullandğın hapların etkisi inan canım..bol bol dua et çok yorucu işler yapma..inş sen pozitifi görürsün 10 gün sonra Allah yardımcın olsun insan ne kadar belirti aramak istemesede düşünmedende edemiyor..Allahım ol derse olucak inş canım moralini yüksek tut..

Canım rabbım inşallah meleklerımıze kavusturacak cok zor bı surec burda ancak bız bırbırımızı anlarız en yakını bıle anamayanılıo ne cektıgını ınsanın allahtan annemdeyım bol istırahattayım yanı rabbım hayırlısını versın hep bunun için dua edıyorum hepımız için

bugün opu vardı..çok şükür güzelce atlattım ağrısız sızısız.tek burukluğum ultrasonda 5 tane görülen yumurtaların sadece ikisinin toplanmış olması,embriyolog üzerine basa basa M2 dedi yumurtalar için sanırım ii bişey ama zaten M2 olmayan yumurtaya işlem yapılmıyormuş anladığım kadarıyla..yarın 11 gibi haber verecekler bakalım inşallah döllenmişlerdir güzel güzel..
bu arada sayfaları okumadan paldır küldür yazıyorum,sonuc alanlar varmı bilmiyorum:pozitif sonuc alanları tebrik ederimm güzel saglıklı bi gebelikleri olsun inşallah,negatif olan varsa da rabbim sabır versin güç versin en hayırlı vakitte kavulssunlar bebeklerine inşalallhh..

evet yaa benim sorum varrr, epilasyon aletini kullanabilirmiyim hamileyken? (kollarimda kullanicam arkadasin aklina uydum basladim senlerdir birakamiyorum:1::1:) simdide orman kadinina donmek istemiyorumm:1::1:

Ben hamıleyken her hafta kontrole gıdıyodum e tabı solemesı ayıppis pis olmuyo alttan muayene sonucta valla veeet yapıodum tuy dökucu mecburen valla bişeyde olmadı cok şükür napim 😞senın bebısede makıdeden bısey olmaz sonucta kımyasal degıl

bugün opu vardı..çok şükür güzelce atlattım ağrısız sızısız.tek burukluğum ultrasonda 5 tane görülen yumurtaların sadece ikisinin toplanmış olması,embriyolog üzerine basa basa M2 dedi yumurtalar için sanırım ii bişey ama zaten M2 olmayan yumurtaya işlem yapılmıyormuş anladığım kadarıyla..yarın 11 gibi haber verecekler bakalım inşallah döllenmişlerdir güzel güzel..
bu arada sayfaları okumadan paldır küldür yazıyorum,sonuc alanlar varmı bilmiyorum:pozitif sonuc alanları tebrik ederimm güzel saglıklı bi gebelikleri olsun inşallah,negatif olan varsa da rabbim sabır versin güç versin en hayırlı vakitte kavulssunlar bebeklerine inşalallhh..

Hadı hayırlı oldun yolu yarılamışsın inşallah guclu embrıyolar olurda annesı tutunur sana yarın guzel haberlerını beklıyoruz

Kızlar benı merkezden aradılar kalan tek embrıyo%25sansla devam edıyomus donduralımmı dedı bızde hayır dedık sonucta700 dolar vercez cozulunce yasayacagı bıle bellı degıl hayırlısı gerekte kalmaz ınsallah bebısler tutunur;)ya ıkı tane konan arkadaslar sızede seyoluyomu ıkısıde olsun dıyeinsan vazgecemıo dımı

Back