• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
endometriozis var çikolata kisti.yumurta rezervimde az.eşimdede morfoloji düşüklüğü var.donmuşum yok.2.tedaviye başlicaz sil baştan :31: Senin sorunun nedir arkadaşım :31:

Bende de rezerv az.2 yumurta oluştu 12 gün boyunca 450 doz menopura rağmen.biri döllendi böyle benimkisi.allah yardımcımız olsun.yaş 29 benimde.

İnşallah test sonucumuz pozıtıf cıkacak halay cekcez bıdr şu öksurukten kurtulsam 😞dr a dedımkı oksurursem sankı gıdecekmiş gibi gelio dedım yok dedı öle olsa kımse hamile kalamaz dedı hayırlısı bakalım👶

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim benim tranferde bile durmadi oksurugum proscapan kulladim simdi iyi sukur dr ilac vermedi sana oksururken sikma kendini canim

Bende de rezerv az.2 yumurta oluştu 12 gün boyunca 450 doz menopura rağmen.biri döllendi böyle benimkisi.allah yardımcımız olsun.yaş 29 benimde.

canım 30 yaşındayım bnde :49:rezerv azlığı tek sorunsa üzülme bi arkadaşım ilk denemesinde ikizlere hamile şimdi :1: darısı başımıza :49:

İnşallah test sonucumuz pozıtıf cıkacak halay cekcez bıdr şu öksurukten kurtulsam 😞dr a dedımkı oksurursem sankı gıdecekmiş gibi gelio dedım yok dedı öle olsa kımse hamile kalamaz dedı hayırlısı bakalım👶

cnm bazı bünyelerde aşırı öksürük bebeğin tutunmasının işareti oluyor.. bunu çok duydum..
bende birebir yaşadım öksürükten öldüğüm ve artık kesin düşmüştür asla tutmaz dediğim tedavimde tutmuştu 186 çıkmıştı.
sonradan beni bıraktı..

canım 30 yaşındayım bnde :49:rezerv azlığı tek sorunsa üzülme bi arkadaşım ilk denemesinde ikizlere hamile şimdi :1: darısı başımıza :49:

Tek yumurtam döllenmiş bugün öğrendim.diğeri döllenmemiş.24 nisana inşallah allahın izniyle tek yumurtam transferimde olur.

KIZLAR BAKIN BİRAZ ARAŞTIRDIM TRANSFER SONRASI YATAK İSTİRAHATI ARAŞTIRMALARINI OKUYUN BENCE :49:

elimizde olan kanıtlara bakılarak kısa süreli yatak istirahatinin hamilelik başarı oranlarını artırmadığı ve gerekli olmadığı söylenebilir.

Yapılan diğer üç çalışmada embriyo transferi sonrası kısa süreli (20 dak ile 1 saat arası) yatak istirahati ile uzun süreli (bir gece ile 24 saat arası) yatak istirahatinin doğurduğu hamilelik sonuçları karşılaştırıdı. Bu çalışmaların hiçbirinde uzun süreli yatak istirahatinin faydalı olduğu sonucuna varılmadığı gibi, şaşırtcı olanı çalışmalardan ikisinde 24 saat yatakta kalan kadınların embriyo tutunma oranlarında düşüş olduğu bildirildi. Buradan sağlıklı bir kadın için uzun süre yatakta tutulmanın doğal bir durum olmadığı ve hastanın endişesini ve stresini artırarak tedavinin sonucunu olumsuz olarak etkilediği sonucuna varıldı.

Embryo transferinden sonra verilen yatak istirahatinin hamilelik oranlarını artırmaması aslında son derece mantıklı. Birincisi endometrial kavite (rahim içi boşluğu) gerçekte bir boşluk değil daha ziyade açılma potansiyeli olan bir alan. Embriyonun bırakılması sonucu endometriumun iki karşılıklı duvarı anlık olarak ayrılıyor ama daha sonra transferin yapılması için kullanılan kateter çıkarıldığında hemen tekrar birleşiyor. Dolayısıyla hasta ayağa kalktığında embryonun kaviteden düşmesi pek muhtemel değil. İkincisi embriyo transferi sonucu embryonun oluşturduğu hava kabarcıkları ultrasonda izlendiğinde yerçekiminin ya da ayağa kalkmanın embryonun pozisyonu üzerinde önemli bir etkisi olmadığı görülüyor. Kısa süreli yatak istirahati uygulaması hiçbir fayda sağlamadığı için kaldırılabilir. Uzun süreli yatak istirahati uygulaması da hamilelik oranlarına olumlu bir etkisi olmadığı gibi tüp bebek tutunma oranlarını düşürdüğü için terkedilmelidir.

Devamını Oku: http://www.tupbebek.com/tedavideki-hastalar/embriyo-transferi-sonrasi-neler-yapmaliyim#ixzz2zbcIweWx

cnm ben transferlerimnden sonra kısa ev yürüyüşleri hariç hep yattım hemşire bile igne için eve geldi.. elde var sıfır.. bu defa 3-4 günden sonra yatmıcam..
tutacaksa her durumda tutunur..

cnm ben transferlerimnden sonra kısa ev yürüyüşleri hariç hep yattım hemşire bile igne için eve geldi.. elde var sıfır.. bu defa 3-4 günden sonra yatmıcam..
tutacaksa her durumda tutunur..

evet yapılan araştırmalar tam tersine hayata dönmenin daha çok tutunmaya yardımcı olduğunu söylemiş.bende 1 hafta izin almıştım.3 gün yataktan bile kalkmadım ya salak gibi:1:

evet yapılan araştırmalar tam tersine hayata dönmenin daha çok tutunmaya yardımcı olduğunu söylemiş.bende 1 hafta izin almıştım.3 gün yataktan bile kalkmadım ya salak gibi:1:

Ben transfeden sonra rapor alcam bende.markette çalışıyorum bilirsiniz ayaktasın uzanıyosun raf düzenlemeye ağır kaldırıyosun.kasaya da geçsen ayaktasın.

Test gününe kadar rapor alsam mı işim zor çünkü.2-3 gün uzanırım ama yatmam öyle.yürüyüşe çıkıcam bol bol puzzle yapıcam film dvd kitap kardeşimi çağırcam.

Ben transfeden sonra rapor alcam bende.markette çalışıyorum bilirsiniz ayaktasın uzanıyosun raf düzenlemeye ağır kaldırıyosun.kasaya da geçsen ayaktasın.

kesinlikle rapor al tabikidevamlı ayakta yorgun argın bide uzanıyosun sen rapor al ama lütfen gez toz yatakta kalma :49:

canim benim tranferde bile durmadi oksurugum proscapan kulladim simdi iyi sukur dr ilac vermedi sana oksururken sikma kendini canim

Sana dr mu verdı bu ılacı bana ilac Filan vermedı valla hapmurma öksuruk tam gaz devam hayırlısı

Back