bi dedikleri diğerini tutmuyor ki onların Allah ıslah etsin valla. bende ekimi bekleyeceğim canım herşey tam hatta dışarda 2 başarısız tüp var ama yok illa bekleyeceksin diyorlar çok saçmaama napcaksın elimiz mahkum
Olsun canım neler atlatıldı o günlerde gelip geçer merak etme sen
kuzu iş yeri yogun bide benm c.tesileri izin olma durumu vardı onda sorun cıkarttılar onlaır halledicem..günaaydıınaynen ya nerelerdesin sen
sevindim kuzum iyi olunmerhaba canım, bizler iyiyiz
baya yakınmısızkartal diyince sorayım dedim bizde maalesef cok gidiyoruz da oraya eşimin tedavi ordaydı
kuzu iş yeri yogun bide benm c.tesileri izin olma durumu vardı onda sorun cıkarttılar onlaır halledicem..
yarın resmi tatil yokum perşembe işyerinde değilim görevliyim bu haftada böyle gececek yani
sevindim kuzum iyi olun
canımsınnŞef olmak kolay değil tabi
kuzu iş yeri yogun bide benm c.tesileri izin olma durumu vardı onda sorun cıkarttılar onlaır halledicem..
yarın resmi tatil yokum perşembe işyerinde değilim görevliyim bu haftada böyle gececek yani
sevindim kuzum iyi olun
Yoksa sen kartaldamı oturuyorsun
canımsınn
kuzu şef yaptılar ama hakkım olan 8-5 çalısıp c.tesileri tatil yapmıyolar
olsun iyi ol da işi halledersin canm
yakın ya ora da pendik teyim ben sen kartal heralde
Çok mu belli ettim kartalda oturduğumu
Rezerv azlığın varsa zaten koymak zorunda canım...ikiside sağlıklı döllenme inş...
yok yaa halletcem benTopikteki kızlarla toplanıp baskına gelelim mi
yok yaa halletcem ben
hım birazcıkhaftasonu ordaydık biz de ya sınav görevi vardı
Birdaha yolun düşürse kahveye gel
valla biz hep kartaldayız özellikle eğitim araştırma ikinci evimiz gibi pers yine orda olcaz kontrol sonuclarımız için randevumuz var
kızlar sizi embriyolarınız için ilk gün kaçta aradılar.beni daha aramadılarda.
yasak tabikimerhabalar kızlar. Ben de tüp bebek tedavisine başladım. Iğne kullanıyorum şu an. Henüz opu olmadı. Bişey soracam kızlar bu dönemde ilişki yasak mı?Opu günü eşlerin 2-7 gün arası perhizli olması gerekiyormuş ya.
günaydın...... en güzel anne adayları.....
kızlar teşekkür ederim... şimdilik iyi dedi dr.. ama yatacakmışım... bende mecburen kalkmadan yatıyorum.... haber vermek istedim sizleri takip edemiyorum.... dualarım sizinle.... Rabbim bu yolda emek harcayan hiçbirimizi yarım bırakmasın inşallah........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?