• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ben 34 eşimse 37 yaşında.. 7 aylık evliyiz :) 1 kez denedik olmadı. Şuan ikinci denemedeyiz.. Eşimde sperm sayısı, hareketliliği ve morfoloji kötü...
Bu kararı vermek için 8-10 kez denemek gerekmiyor bence canım... Anne baba sıcaklığı bekleyen binlerce yavru var, ve yavrusuna kavuşmak isteyen binlerce de anne bana... O kuzulardan birine anne olmayı çok istiyorum..
Tabii herkesin fikri farklı olabilir saygı duyarım...

Ben de seninle aynı fikirdeyim, çok hak veriyorum.
Bebeğimiz olmazsa ben de seve seve evlat edinirim ama benim eşim pek sıcak bakmıyor malesef.

fulya bahçeçi tüp bebek merkezinde yaptırdım doktorum aytun aktan
daha önce eşimin iki arkadaşıda orada tedaavi gördü ikiside suan hamile
onlar bize referans oldu
netten de araştırmalarım sonucu türkiyede bu konuda en iyi yerlerden bi tanesi oldugunu gördüm
özellikle embriyoloji laboratuvarı çok gelişmiş ve dedğim gibi en başarılı yerlerin başında geliyor

merhaba, ben de Aytun Hanım'ın hastasıyım, bir selam vermek istedim. :) Kendisinin yurt dışı seyahatiyle benim donmuş tedavim çakıştı malesef ama ben bir ay erteleyip onu beklemeye karar verdim. Çok seviyorum onu. Sen hangi aşamadasın?

Merhabalar kızlar. Ben de tüp bebek tedavisine başladım. İğne kullanıyorum şu an. Henüz opu olmadı. Bişey soracam kızlar bu dönemde ilişki yasak mı? :17: Opu günü eşlerin 2-7 gün arası perhizli olması gerekiyormuş ya.

Merhaba bende tüp bebekle hamile kaldım 12+2 günlük şuan.Yumurta takibinde iğneleri vurulurken drum bana 2 günden az 7 günden fazla ara vermeyin demişti cinsel ilişkiye.Opudan 2 gün önce bırakmıştık ilişkiyi yumurta toplanırken eşde sperm veriyor.Ertesi gün döllenme olup olmadığını bildiriyorlar.İnşallah gönlünüze göre olur :49:

Kod:
Merhaba bende tüp bebekle hamile kaldım 12+2 günlük şuan.Yumurta takibinde iğneleri vurulurken drum bana 2 günden az 7 günden fazla ara vermeyin demişti cinsel ilişkiye.Opudan 2 gün önce bırakmıştık ilişkiyi yumurta toplanırken eşde sperm veriyor.Ertesi gün döllenme olup olmadığını bildiriyorlar.İnşallah gönlünüze göre olur :49:

Allah bağışlasın bebeğini. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Biraz önce bana yasak diyen arkadaş şaka mı yaptı acaba? Yasak değil yani. Aksine yapmak gerekiyor.

:53:

Benim 2 yumurtamın biri döllenmiş kızlar diğeri döllenmemiş.24 nisana inşallah transferimde olur.

Kod:

Biraz önce bana yasak diyen arkadaş şaka mı yaptı acaba? Yasak değil yani. Aksine yapmak gerekiyor.

Sana en doğru cevabı drun verecektri ben sordum böyle bir cevap aldım bi problemde yaşamadık...Teşekkür ederim iyi dileklerin için de allah sizede hayırlısıyla nasip etsin:49:

Sana en doğru cevabı drun verecektri ben sordum böyle bir cevap aldım bi problemde yaşamadık...Teşekkür ederim iyi dileklerin için de allah sizede hayırlısıyla nasip etsin:49:

Amin inşallah.
Doktorum hiçbişey söylemedi ki ya. :63:

Kızlarrr,
Bugün transferin 5. günü..
Ben hiç bişey hissetmiyorummm canlar.
Bir belirtim olsun çok isterdim eğer varsa, yoksa zaten yapacak bişey yok.
Kramlar girseydi karnıma, kasıklarım batsaydı, ne bileyim azcık başım döneydi fır fır, Birazda kokulardan tiksinseydim öyle hemen kusmak olmaz şimdi sonracımaaa göğüslerim koca koca olaydı da el değmeseydi bu aralar bişey değdiği yok zaten :1::1:
ne hoş olurdu ama di miiiiiiiiiii :9::9:
Sanırım sıyırmaya başladım geçmişler olaaaa:55::35::36:

sen sor çünkü bunlar eşinle vakit geçireceğin son zamanlar ;):1:

:1:uzun bir ara var diyosun yani...
Ya bilmiyorum valla. Şu zaman geçseydi. Çok sıkılıyorum. Doktoru , hastaneyi herkes çok seviyor bir ben sevemedim. Gidip doktoru dövesim var. Çığlık atasım var. Hatta bu işten vazgeçesim var ama cesaret edemiyorum. İğneleri yedik artık...

Kod:

cnm arkadaş sizlere doğru cevap vermiş tedavi sırasında ilişki yasak..
enfeksiyon riski çok fazla olduğu için ilişki asla önerilmiyor.
bu güne kadarki tüm tedavi çizelgelerimin yanında tedavi sürecinde ilşki yasaktır yazıyordu doktorlarda ayrıca bu bilgiyi eşime vermişti..

Kizlarr hepinize gunaydin.. bu gun kan verdim . Ogleden sonra cikacakmis. Ama eve gelirken dayanamayip idrar testi aldi ve yaptim sonuc pozitiffff. Ama kani gorunce kesin inanacagim. Bu arada belim kopacak gibi agriyoo. Ogleden sonra haber veririmmm

Kizlarr hepinize gunaydin.. bu gun kan verdim . Ogleden sonra cikacakmis. Ama eve gelirken dayanamayip idrar testi aldi ve yaptim sonuc pozitiffff. Ama kani gorunce kesin inanacagim. Bu arada belim kopacak gibi agriyoo. Ogleden sonra haber veririmmm

ayyyyyyyyyyyyyyy harika hayırlı olsun canım :) kanda da görüp bayrama devam edelim :)

bu güne kadarki tüm tedavi çizelgelerimin yanında tedavi sürecinde ilşki yasaktır yazıyordu doktorlarda ayrıca bu bilgiyi eşime vermişti..

ben de de öyle yazıyordu tatlım :)

HAYIRLI OLSUN CANIM inşallah sonu pozitif pozitif olur :) ecene ne oldu senin ?

:)) canım benim yaa çok dikkatlisin öğretmen olmanın özelliği galibaa
çok sağol güzel dileklerin için hep beraberce
ensu ece yeğenimin ismi.. nickim biraz sade olsun istedim sadece ensu yu kullanmaya karar verdim..
tedavi öncesi bi karamsarlık var üzerimde sadelik iyi gelir belki dedim:))

merhaba, ben de Aytun Hanım'ın hastasıyım, bir selam vermek istedim. :) Kendisinin yurt dışı seyahatiyle benim donmuş tedavim çakıştı malesef ama ben bir ay erteleyip onu beklemeye karar verdim. Çok seviyorum onu. Sen hangi aşamadasın?

canım benim bugün transferimin 4.günü
transferden sonra banada söylemişti yurtdısında olacagını hatta test sonucumu
kendisinin mailine atmamı, kendisinin yerine diğer doktor arkadaslarının benimle ilgilenecegini söyledi.
aytun hanım gercekten cok sempatik bi insan.
ben biraz ciddi bi insanımdir duruş olarakta ruh olarakta ama o hep yanıma neseli haliyle pozitif enerjisiyle gülen yüzüyle yaklaşır :16:

Hmm anladım. Bu göreceli bir kavram galiba. Doktordan doktora değişiyor. Kimi baştan bırakıyor. Kimi opudan iki gün önce. Ama o zaman benim eşimin perhizi 10 günden fazla olacak opu günü. Oda sıkıntı değil mi?:44::44::44:

Back