- 22 Mart 2012
- 1.926
- 240
- 173
yasak tabikiTüp bebek süresince yaklaşma kocana sakın
![]()
Niye ki acaba?:44::44::44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasak tabikiTüp bebek süresince yaklaşma kocana sakın
![]()
Deme yaaa üzüldüm :85:
Ben 34 eşimse 37 yaşında.. 7 aylık evliyiz :) 1 kez denedik olmadı. Şuan ikinci denemedeyiz.. Eşimde sperm sayısı, hareketliliği ve morfoloji kötü...
Bu kararı vermek için 8-10 kez denemek gerekmiyor bence canım... Anne baba sıcaklığı bekleyen binlerce yavru var, ve yavrusuna kavuşmak isteyen binlerce de anne bana... O kuzulardan birine anne olmayı çok istiyorum..
Tabii herkesin fikri farklı olabilir saygı duyarım...
fulya bahçeçi tüp bebek merkezinde yaptırdım doktorum aytun aktan
daha önce eşimin iki arkadaşıda orada tedaavi gördü ikiside suan hamile
onlar bize referans oldu
netten de araştırmalarım sonucu türkiyede bu konuda en iyi yerlerden bi tanesi oldugunu gördüm
özellikle embriyoloji laboratuvarı çok gelişmiş ve dedğim gibi en başarılı yerlerin başında geliyor
Merhabalar kızlar. Ben de tüp bebek tedavisine başladım. İğne kullanıyorum şu an. Henüz opu olmadı. Bişey soracam kızlar bu dönemde ilişki yasak mı?Opu günü eşlerin 2-7 gün arası perhizli olması gerekiyormuş ya.
Merhaba bende tüp bebekle hamile kaldım 12+2 günlük şuan.Yumurta takibinde iğneleri vurulurken drum bana 2 günden az 7 günden fazla ara vermeyin demişti cinsel ilişkiye.Opudan 2 gün önce bırakmıştık ilişkiyi yumurta toplanırken eşde sperm veriyor.Ertesi gün döllenme olup olmadığını bildiriyorlar.İnşallah gönlünüze göre olur![]()
Kod:
Allah bağışlasın bebeğini. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Biraz önce bana yasak diyen arkadaş şaka mı yaptı acaba? Yasak değil yani. Aksine yapmak gerekiyor.
![]()
Sana en doğru cevabı drun verecektri ben sordum böyle bir cevap aldım bi problemde yaşamadık...Teşekkür ederim iyi dileklerin için de allah sizede hayırlısıyla nasip etsin![]()
Amin inşallah.
Doktorum hiçbişey söylemedi ki ya.![]()
sen sor çünkü bunlar eşinle vakit geçireceğin son zamanlar![]()
Kod:
Allah bağışlasın bebeğini. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Biraz önce bana yasak diyen arkadaş şaka mı yaptı acaba? Yasak değil yani. Aksine yapmak gerekiyor.
![]()
gunaydinnn citir kizlarrr..
kirmizilar gorunduu ama karnimm cokk agriyorr..
startt verildiii:))
Kizlarr hepinize gunaydin.. bu gun kan verdim . Ogleden sonra cikacakmis. Ama eve gelirken dayanamayip idrar testi aldi ve yaptim sonuc pozitiffff. Ama kani gorunce kesin inanacagim. Bu arada belim kopacak gibi agriyoo. Ogleden sonra haber veririmmm
cnm arkadaş sizlere doğru cevap vermiş tedavi sırasında ilişki yasak..
enfeksiyon riski çok fazla olduğu için ilişki asla önerilmiyor.
bu güne kadarki tüm tedavi çizelgelerimin yanında tedavi sürecinde ilşki yasaktır yazıyordu doktorlarda ayrıca bu bilgiyi eşime vermişti..
HAYIRLI OLSUN CANIM inşallah sonu pozitif pozitif olur :) ecene ne oldu senin ?
merhaba, ben de Aytun Hanım'ın hastasıyım, bir selam vermek istedim. :) Kendisinin yurt dışı seyahatiyle benim donmuş tedavim çakıştı malesef ama ben bir ay erteleyip onu beklemeye karar verdim. Çok seviyorum onu. Sen hangi aşamadasın?
cnm arkadaş sizlere doğru cevap vermiş tedavi sırasında ilişki yasak..
enfeksiyon riski çok fazla olduğu için ilişki asla önerilmiyor.
bu güne kadarki tüm tedavi çizelgelerimin yanında tedavi sürecinde ilşki yasaktır yazıyordu doktorlarda ayrıca bu bilgiyi eşime vermişti..