• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım genetik testlerini nerede yaptırdın?kaç ayda sonuç çıktı? Genetik için kan veriyorsun ya kan pıhtılaşmasınada o kanla mı bakıyorlar?yoksa kan pıhtılaşmasınada testi ayrı bir test mi?

genetik ve pıhtılaşma testlerini kartal eğitim araştırma da yaptırdım.tüp doktorum istek kağıdı yazdı.onunla tıbbi genetik bölümüne randevu aldım gittim.hem eşin hemde senin adına randevu al.ikinizden de kan alacaklar.pıhtılaşma 10 günde çıkıyor genetik 1 ayda.

genetik ve pıhtılaşma testlerini kartal eğitim araştırma da yaptırdım.tüp doktorum istek kağıdı yazdı.onunla tıbbi genetik bölümüne randevu aldım gittim.hem eşin hemde senin adına randevu al.ikinizden de kan alacaklar.pıhtılaşma 10 günde çıkıyor genetik 1 ayda.

nerdesin sen canm yakınız galiba ben pendik teyim

ayy hadi gözün aydın canm az kaldı desene tedaviye ne güzel bende istiyom:14::9:

oooo safak 14 desene canm:10:

günaaydııın:16::16:

günaydıınnnn:16::16:

haftasonu yağmurlu diyo kız haftasonu gectikten sonra sil bariii:6:

günaayydıııınn hamiş:49::16:

günaydıın olsun yat dinlen iyi bak bebişe:16:

günaaydııın yaşasın ne cok tedaviye başlıcak haberi oldu bugun:16:

kesinlikle öle canm içim kçtü oldu çok yazdıklarını okurken:14::14::14::43:

Sanada günaydın cnmmmm.

burda sana katılıyorum para tuzağı resmen benim iki tane arkadaşım gitdi konuşmaları falan yaklaşması iyi ama sonuçları iyi değil

Selam canım amacım dr u kötülemek değil ben yaşadım başkaları yaşamasın az buz paralar değil,ne fedakarlıklarla ödüyoruz o paraları.Ben yaşadığımı anlatayımda istiyorsa yine gitsinler.

ayy hadi gözün aydın canm az kaldı desene tedaviye ne güzel bende istiyom:14::9:

oooo safak 14 desene canm:10:

günaaydııın:16::16:

günaydıınnnn:16::16:

haftasonu yağmurlu diyo kız haftasonu gectikten sonra sil bariii:6:

günaayydıııınn hamiş:49::16:

günaydıın olsun yat dinlen iyi bak bebişe:16:

günaaydııın yaşasın ne cok tedaviye başlıcak haberi oldu bugun:16:

kesinlikle öle canm içim kçtü oldu çok yazdıklarını okurken:14::14::14::43:

Bu kadar alıntıyı aynı anda cevaplama zor oluyor be :1: Sizin ne zaman başlayacak tedaviniz?

biz genelde zeynep kamildeyiz canım dün de ordaydım histeroskopi günümü aldım hayırlısıyla onu da bir atlatsam :18:

atlatırsın canm stres yapma kendine:34:

Bu kadar alıntıyı aynı anda cevaplama zor oluyor be :1: Sizin ne zaman başlayacak tedaviniz?

napim sabahkileri okurken kaçırmıyım diye işaretliyom hepsini sonra bi bakmısım bi sürü olmus:9: off sorma hiç onu canm haziran 24te eşimin sperm testi var ondan sonra rapor için ugrascaz o da ne zaman cıkarsa ondan sonra işte:50:

napim sabahkileri okurken kaçırmıyım diye işaretliyom hepsini sonra bi bakmısım bi sürü olmus:9: off sorma hiç onu canm haziran 24te eşimin sperm testi var ondan sonra rapor için ugrascaz o da ne zaman cıkarsa ondan sonra işte:50:

canım sende zeynep kamilde çıkarıcaktın dimi?bu arada bende gidip sordum sperm tahlilinin illa burda yapılması gerekmiyor dediler.bizim sperm tahlillerimiz hep dışarda yapıldı 2 aşılama raporu çıktı.şimdi de tüp raporu için 3 yılın dolmasını bekliyorum. sağlık kurulu gerek yok burda tekrar yaptırmaya dedi.

Dogru söylüyorsun insanlar nelerle ugraşıyor.
en önemlisi sağlık.o olmadıktan sonra hiçbişeyin anlamı yok.
bende pek onemsemem aman pisligi gitsin yeter derim hic takılmam oylee.

Doğru söylüyorsun hiç takılmamak lazım

:16::16::16::16::16:
canlar yogunum ben bu arlar giremiyorum oek umarım herkescikler iyidir

canım sende zeynep kamilde çıkarıcaktın dimi?bu arada bende gidip sordum sperm tahlilinin illa burda yapılması gerekmiyor dediler.bizim sperm tahlillerimiz hep dışarda yapıldı 2 aşılama raporu çıktı.şimdi de tüp raporu için 3 yılın dolmasını bekliyorum. sağlık kurulu gerek yok burda tekrar yaptırmaya dedi.

bizde sorduk dısarda yaptırabilir miyiz diye doktor yaptırabilirsiniz diyip bi yer de söyledi hatta ama o ara biraz sıkısıktık bi de ona masraf etmeyelm dedk öle bekliyoruz simdilik bakalm nolcak canm

bizde sorduk dısarda yaptırabilir miyiz diye doktor yaptırabilirsiniz diyip bi yer de söyledi hatta ama o ara biraz sıkısıktık bi de ona masraf etmeyelm dedk öle bekliyoruz simdilik bakalm nolcak canm

bi dedikleri diğerini tutmuyor ki onların Allah ıslah etsin valla. bende ekimi bekleyeceğim canım herşey tam hatta dışarda 2 başarısız tüp var ama yok illa bekleyeceksin diyorlar çok saçma :47: ama napcaksın elimiz mahkum

Olsun canım neler atlatıldı o günlerde gelip geçer merak etme sen

Back