- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
- 123
Canım genetik testlerini nerede yaptırdın?kaç ayda sonuç çıktı? Genetik için kan veriyorsun ya kan pıhtılaşmasınada o kanla mı bakıyorlar?yoksa kan pıhtılaşmasınada testi ayrı bir test mi?
Hamilelik takvimi yapsana hayatım
genetik ve pıhtılaşma testlerini kartal eğitim araştırma da yaptırdım.tüp doktorum istek kağıdı yazdı.onunla tıbbi genetik bölümüne randevu aldım gittim.hem eşin hemde senin adına randevu al.ikinizden de kan alacaklar.pıhtılaşma 10 günde çıkıyor genetik 1 ayda.
ayy hadi gözün aydın canm az kaldı desene tedaviye ne güzel bende istiyom
oooo safak 14 desene canm
günaaydııın
günaydıınnnn
haftasonu yağmurlu diyo kız haftasonu gectikten sonra sil bariii
günaayydıııınn hamiş
günaydıın olsun yat dinlen iyi bak bebişe
günaaydııın yaşasın ne cok tedaviye başlıcak haberi oldu bugun
kesinlikle öle canm içim kçtü oldu çok yazdıklarını okurken
maltepe canım
baya yakınmısızkartal diyince sorayım dedim bizde maalesef cok gidiyoruz da oraya eşimin tedavi ordaydı
Amin canım İnşAllah Rabbim çektiğimiz sıkıntıları bebekle mukafatlandirirkistleri hiç kafana takma ameliyatla kistlerden kurtulmuşsun hamile kaldığında tamamen kurtulursun :)
burda sana katılıyorum para tuzağı resmen benim iki tane arkadaşım gitdi konuşmaları falan yaklaşması iyi ama sonuçları iyi değil
oooo safak 14 desene canm
günaaydııın
günaydıınnnn
haftasonu yağmurlu diyo kız haftasonu gectikten sonra sil bariii
günaayydıııınn hamiş
günaydıın olsun yat dinlen iyi bak bebişe
kesinlikle öle canm içim kçtü oldu çok yazdıklarını okurken
biz genelde zeynep kamildeyiz canım dün de ordaydım histeroskopi günümü aldım hayırlısıyla onu da bir atlatsam :18:
Bu kadar alıntıyı aynı anda cevaplama zor oluyor beSizin ne zaman başlayacak tedaviniz?
atlatırsın canm stres yapma kendine
napim sabahkileri okurken kaçırmıyım diye işaretliyom hepsini sonra bi bakmısım bi sürü olmusoff sorma hiç onu canm haziran 24te eşimin sperm testi var ondan sonra rapor için ugrascaz o da ne zaman cıkarsa ondan sonra işte
Dogru söylüyorsun insanlar nelerle ugraşıyor.
en önemlisi sağlık.o olmadıktan sonra hiçbişeyin anlamı yok.
bende pek onemsemem aman pisligi gitsin yeter derim hic takılmam oylee.
canım sende zeynep kamilde çıkarıcaktın dimi?bu arada bende gidip sordum sperm tahlilinin illa burda yapılması gerekmiyor dediler.bizim sperm tahlillerimiz hep dışarda yapıldı 2 aşılama raporu çıktı.şimdi de tüp raporu için 3 yılın dolmasını bekliyorum. sağlık kurulu gerek yok burda tekrar yaptırmaya dedi.
canlar yogunum ben bu arlar giremiyorum oek umarım herkescikler iyidir
bizde sorduk dısarda yaptırabilir miyiz diye doktor yaptırabilirsiniz diyip bi yer de söyledi hatta ama o ara biraz sıkısıktık bi de ona masraf etmeyelm dedk öle bekliyoruz simdilik bakalm nolcak canm
atlatırsın canm stres yapma kendine
napim sabahkileri okurken kaçırmıyım diye işaretliyom hepsini sonra bi bakmısım bi sürü olmusoff sorma hiç onu canm haziran 24te eşimin sperm testi var ondan sonra rapor için ugrascaz o da ne zaman cıkarsa ondan sonra işte
canlar yogunum ben bu arlar giremiyorum oek umarım herkescikler iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?