2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Çok iyi yapmışsın, hatta git saçlarını da kestir, kendinle ilgili ne değişiklik yapabiliyorsan yaptır iyi gelecektir.

canım saçlarımı boyatmak istiyorumda geçen yazdan bu yana boyatamadım.. hep tedaviler araya girdi.. kimyasal madde girmesin vücuduma dedim.. artık bu tedavide olumsuz olursa ilk iş gölgeye koşacağım..

canım saçlarımı boyatmak istiyorumda geçen yazdan bu yana boyatamadım.. hep tedaviler araya girdi.. kimyasal madde girmesin vücuduma dedim.. artık bu tedavide olumsuz olursa ilk iş gölgeye koşacağım..

Saçmalama ne olumsuz çıkması? Ben şimdi ki değişimden bahsediyorum. Tedaviye başlamadan kaç gün önce boyatmak gerek saçı peki?

Benimde değişime ihtiyacım var :106:
Ama hep erteliyorum :85:
Hiç erteleme sende başla, ben yarından itibaren başlayacağım, Çarşamba tatil saçıma röfle yapacağım, hem de kendim yapıyorum, sonra da sarı boya alıp boyayacağım üstüne cila gibi olacak

Merhaba arkadaşlar belki alakasız olacak ama benim için rüyamı yorumlarmısınız.

Cumartesi gecesi görümcelerimi gördüm rüyamda ikiside hamileymiş,bitanesi daha çok yeni 1 aylıkmış,ben hamile olmadığım için çok üzülüyorum ve diyorumki belki düşer.Ne demektir acaba ?

Hiç erteleme sende başla, ben yarından itibaren başlayacağım, Çarşamba tatil saçıma röfle yapacağım, hem de kendim yapıyorum, sonra da sarı boya alıp boyayacağım üstüne cila gibi olacak

İçimden gelmiyorki
Maşallahhh boyayı kendin yapman süper ben saçımı bile kurutmaya üşenirim

Cnm sen kaçırmadın ben yazmadım ki
Bu cumartesi transferim oldu 30 nisanı bekliyorım fıstık
sen ne durumdasın başladınmı tedaviye:26:

canım transferin hayırlı olsun.. hep güzel haberlerin gelsin..
Allahım yüzünü güldürsün..
bende regly olmayı bekliyorum normalde bugün yada yarın olmalıyım..

Arkadaşlar selam;

Çarşamba günü histeroskopi olucam ilk kez. İnş son da olur da :) Heyecanlıyım... Anestezi ile olacak dedi doktorum... Bazı yerlerde okumuştum anestesisiz de yapılabiliyormuş, korkmuştum :) Benim geçen ilk tüp bebek denememde transferim bile çok acılı geçmişti..
Zaten biraz da bunun için bakacaklar ne var ne yok diye.. İnş herşey yolundadır ve bi çizik atıp çıkar doktorum :) Sonrasında da donmuş 1 embriyomuz var onu alıcam inş.. :) Histereskopiden sonra hamiş kalanları çok duymuştum. İnş benim de öyle olur.
Heyecanımı paylaşmak istedim. Sevgiler...

canım transferin hayırlı olsun.. hep güzel haberlerin gelsin..
Allahım yüzünü güldürsün..
bende regly olmayı bekliyorum normalde bugün yada yarın olmalıyım..

Allah razı olsun cnm benim hepimizin yüzü güler inşallahh
ohhh az kalmış inşallahhh son tedbimiz olurda bebeklerimiz hakında muhabbet ederiz

Selam canım öncelikle tedavin hayırlı olsun.Rabbim emeklerimi boşa çokarmasın.
Hiç korkma bende ocakta hem histeroskopi hemde laparoskopi oldum ameliyattan 2 saat sonra ayaktaydım acısıda yok sadece gazdan dolayı biraz canın yanabilir o kadar.

Saçmalama ne olumsuz çıkması? Ben şimdi ki değişimden bahsediyorum. Tedaviye başlamadan kaç gün önce boyatmak gerek saçı peki?

bence tedavi öncesindeki 1 ay boyatmamak gerek.. gerçi şimdi hamileler bile boyatıyorlar doğal boya var diyerek.
hiç bi boyanın doğallığına inanmıyorum zaten bu tarz şeylerden dolayı yumurta sayımız ve kalitemiz mahvoldu..
herşeye dikkat etmek istiyorum.. inan geçen gün aylar sonra ilk kez oje sürdüm düğüne giderken sonra pişman oldum..
tek vazgeçemediğim şey pembe allık.. artık hamile kalırsam onada asla yaklaşmam..

Çok sağol canım. Sende birşey görüldükten sonra mı buna karar verildi? Bi müdahale oldu mu yani? Yoksa bakılıp çıkıldı mı?
İnş önemli bişey yoktur bizde de.. Merak ediyorum... Hayırlısı bakalım doktoruma güveniyorum gerekeni yapar herhalde. Biz de sabırla bekleyeceğiz artık...

Bende iki taraflı çikola kisti vardı onlar temizlendi.histereskopiyide tedbir amaçlı yaptılar birde polip çıkardılar.şubatta doğal denedik olmadı martta tüp bebek yaptı olmadı.mayısta 2. tüp bebeğe geçicez bakalım bu sefer olur İNŞ.Kısmet bekliyorum bende napalım Rabbim böyle uygun gördü.Bundan sonra denemeye cesaretim olurmu onuda bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…