- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
ikinizede şok oldumraporsuz 750 ye aldım diyen arkadaşım nerden aldın bunları da böyle uygun yaw:26: phala bende raporsuz özel yaptırdım tamı tamına aynıydı nerdeyse iğnelerimiz benimki 1,500 tutmuştu.ama bu sefer rapor çıkarsa yarı yarıya düşer sanırım.
Birde rapor çıkartırsam kaç olur?
Kuzum ben bes gun mu ne igne yapmustim sonra hemen catlatma olmustum..cok igne kullanmadim ben:44::44:
Kizlar inanamiyorum.su an heyecandan olcem galibaaaaaa..
benmki 11 gün sürmüştü ya neden seninki öyle erken olmuşki :26:
Kizlar inanamiyorum.su an heyecandan olcem galibaaaaaa..
Kigizzzz raporu nerden nasil aldinnnnn....sorularima acilll cvp istiommmm750-800 arası tutar sanırım bende bu ay nasipse raporlu yaptırcam
canımm maşallah gebesinn tebriklerr..
değerin çok güzel bi değerr..
darısı başımıza kızlarr :))
Kigizzzz raporu nerden nasil aldinnnnn....sorularima acilll cvp istiommmm
ben ankara başkent hastanesine gidiyorum.endometriozis olduğum için tüp bebek rapor hakkım vardı. ama ilk tüp te ameliyatımın üstünden 1 yıl geçmediği için raporsuz yaptırmak zorunda kaldım toplam 5,000 tuttu iğne muayene opu trasnfer herşey dahil.şimdi ameliyatın üstünden 1 yıl geçtiği için rapor hakkım olacak benim.doktorum yardımcı oluyor bana sağolsun :)Bilmiom ki bende,:44:..hatta esime sordum 750 gibi biseydi dedi..ama sadece igneler yani..vitaminler haric yani..gunde 225 lik vurulmustum
ben ankara başkent hastanesine gidiyorum.endometriozis olduğum için tüp bebek rapor hakkım vardı. ama ilk tüp te ameliyatımın üstünden 1 yıl geçmediği için raporsuz yaptırmak zorunda kaldım toplam 5,000 tuttu iğne muayene opu trasnfer herşey dahil.şimdi ameliyatın üstünden 1 yıl geçtiği için rapor hakkım olacak benim.doktorum yardımcı oluyor bana sağolsun :)
kalktıgımdan berı kendimi dinliyommm. hiç bir belirti yok gibii.sadece göğüslerim ara ara ceyran çarpmış gibi oluyo. birde ilk tüp denememde annem hatırladı 2 gün önceden pembe pembe kanamam gelmiş..ama çok azmışş..ne yapsam bilemedim. öğlenciyim ben şimdi gitsem olur aslındada..
Kizlar hepinizden allah razı olsun sevincimi paylaştığınız icin.
Insallah degerim katlanir.bi aksilik cikmaz.doktor ilaclara devam dedi.30 nisanda cagırdı Ultrasonda bakalım dedi.
Rabbim sen benim gibi butun arkadaşlarımın yüzünü güldür insallah.AMİN.
canım maşalalh ya.. Ne sevindimmm senin adına. Aynı mutlulukları, burda bekleyen herkes ve bende yaşayalım inşallah. Rabbim nasip etsin..
Belirtilerin varmıydı bu aradaaaaaaaaaa :26::26::26:
Insallah degerim katlanir.bi aksilik cikmaz.doktor ilaclara devam dedi.30 nisanda cagırdı Ultrasonda bakalım dedi.
Cnm bu tadavimde daha rahattım.
Sadece goguslerim şisti ama regl donemindede sisiyor benim.
Hangi gunler bilmiyorum ama iki üç gun basım agridı.
Bu tedavimde cok hafiftim bilmiyorum.
Bide hafiften kasık agrısı ama rahatsız etmeyecek sekilde cnm.
canım cok sevinim allah kucağınada almayı da nasip etsin inşallah darısı bize benimde test günüm cumartesi sende ne gibi belirtiler oldu kacıncı günün bu gün senin dua et banada bende güzel haber verebileyim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?