canım cok sevinim allah kucağınada almayı da nasip etsin inşallah darısı bize benimde test günüm cumartesi sende ne gibi belirtiler oldu kacıncı günün bu gün senin dua et banada bende güzel haber verebileyim inşallah
Kizlar hepinizden allah razı olsun sevincimi paylaştığınız icin.
Insallah degerim katlanir.bi aksilik cikmaz.doktor ilaclara devam dedi.30 nisanda cagırdı Ultrasonda bakalım dedi.
Rabbim sen benim gibi butun arkadaşlarımın yüzünü güldür insallah.AMİN.
Anladim cnm..benimde ilki 7000 den fazla tuttu...dondurulmus ayri...onada 3000 gibi bise gitti..bunda da bu pazar bi test icin 600 lira vererek haziran da yapicam tedaviye baslamis olcaz...Rabbim hakkimzida hayirrlisini versin...emeklerimizi karsiligini versin Allahim
Ohh mahşallah arkadaşıma
evet yaa benimde iki tarafta mor ve sanki beze olmuş.ama iğnelerimiz farklı.. çok yağlı iğneler ya çok yavaş yapmak gerekiyo sanırım.
Yanlış bilgi vermek istemem ama ben adetin 3.günü başladım tedaviye.
Canim adetin 3.gunu baslaniyo tedaviye.. sanirim on kontroller icin cagirmistir. Herseyde vardir bir hayir takma kafaya.. bu arada nerde basliycaksin. Enson konustugumuzda karar verememistin
Yaa ben inanamıyorum.
Bebeklerim beni bırakmadılar simdi dimiiii..
750-800 arası tutar sanırım bende bu ay nasipse raporlu yaptırcam
Canim tebrikler. Darisi bizlerin basina.
Insallah degerim katlanir.bi aksilik cikmaz.doktor ilaclara devam dedi.30 nisanda cagırdı Ultrasonda bakalım dedi.
Ben sadece ilaç için rapor çıkartacağım tedavi için değil maalesef
Amin inşallah canım, sen şimdi bol bol dinlen
Eeee hadi??
🌸🌸🌸
uf sen hangi hastaneye gidiyorsun ya ? bide sorunun ne ?
canım artık bu nickimi kullanacağım nasıl sence.. yeni tedaviye uğur getirir belki..:)
Aaaaa bende diyorum ensuece arkadaşın ismine benzer yeni bir arkadaş geldi sanmıştım
Niye yaptın ki ilginç olmuş
Fulya bahceci cnm..elde avucta ne varsa verdik..ne bilim doktor degistirsem belki daha uyguna gelir ama cesaret edemiom
Fulya bahceci cnm..elde avucta ne varsa verdik..ne bilim doktor degistirsem belki daha uyguna gelir ama cesaret edemiom
canım ensu ece yegenimin ismi benim.. bilmem içimden böyle geldi.. sade olsun istedim biraz..
ruhsal olarak biraz karamsarım galiba bu günlerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?