2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Sagol cnm.belirtilere bakma.edet oncesi belirtilerim vardı.gogus sisti.sinir vardı.bi tek basim agrıdı uc dort gun.cok hafiftim bu tedavimde.sabah doktora giderken aynaya bakıp ay ne kadar şistim ben dedim kendi kendime.

canım maşşallah diyorum Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah değerlerin kat kat artsın inşallah.bende 30 nisanda nasip olursa kalp atışlarını duyacağım çok heyecanlıyım kendine dikkat et bol bol dinlen.

uf sen hangi hastaneye gidiyorsun ya ? bide sorunun ne ?

Son düzenleme:
Canim adetin 3.gunu baslaniyo tedaviye.. sanirim on kontroller icin cagirmistir. Herseyde vardir bir hayir takma kafaya.. bu arada nerde basliycaksin. Enson konustugumuzda karar verememistin

Evet canm bugun gttim konustm maysn 15nde gdcem tekrar baslcaz tedavye cok heycanlym ya konya gibu novafertil

Amin inşallah canım, sen şimdi bol bol dinlen

canım artık bu nickimi kullanacağım nasıl sence.. yeni tedaviye uğur getirir belki..:)

Aaaaa bende diyorum ensuece arkadaşın ismine benzer yeni bir arkadaş geldi sanmıştım
Niye yaptın ki ilginç olmuş

Aaaaa bende diyorum ensuece arkadaşın ismine benzer yeni bir arkadaş geldi sanmıştım
Niye yaptın ki ilginç olmuş

canım ensu ece yegenimin ismi benim.. bilmem içimden böyle geldi.. sade olsun istedim biraz..
ruhsal olarak biraz karamsarım galiba bu günlerde..

Aminnnn
30 nisanda sen ultrasona ben kan vermeye gidicem

Fulya bahceci cnm..elde avucta ne varsa verdik..ne bilim doktor degistirsem belki daha uyguna gelir ama cesaret edemiom

Bugün sağlık ocağına gittim ordaki doktor bana fulyayı öncerdi bende bahceci umut tüp bebek merkezine gidiyorum İnşallah gerek kalmaz başka merkeze gitmeye :26:

canım ensu ece yegenimin ismi benim.. bilmem içimden böyle geldi.. sade olsun istedim biraz..
ruhsal olarak biraz karamsarım galiba bu günlerde..

Çok iyi yapmışsın, hatta git saçlarını da kestir, kendinle ilgili ne değişiklik yapabiliyorsan yaptır iyi gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…