• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
benimde 1 mayıs test günüm.
evde elim sürekli karnımda, sıkı tutun tamam mı annecim düşme sakın diyorum :16:

ikinizede şok oldum :1: raporsuz 750 ye aldım diyen arkadaşım nerden aldın bunları da böyle uygun yaw:26: phala bende raporsuz özel yaptırdım tamı tamına aynıydı nerdeyse iğnelerimiz benimki 1,500 tutmuştu.ama bu sefer rapor çıkarsa yarı yarıya düşer sanırım.

Kuzum ben bes gun mu ne igne yapmustim sonra hemen catlatma olmustum..cok igne kullanmadim ben:44::44:

Kizlar inanamiyorum.su an heyecandan olcem galibaaaaaa..

canım maşalalh ya.. Ne sevindimmm senin adına. Aynı mutlulukları, burda bekleyen herkes ve bende yaşayalım inşallah. Rabbim nasip etsin..
Belirtilerin varmıydı bu aradaaaaaaaaaa :26::26::26:

Kigizzzz raporu nerden nasil aldinnnnn....sorularima acilll cvp istiommmm:17::30:

Bilmiom ki bende,:44:..hatta esime sordum 750 gibi biseydi dedi..ama sadece igneler yani..vitaminler haric yani..gunde 225 lik vurulmustum
ben ankara başkent hastanesine gidiyorum.endometriozis olduğum için tüp bebek rapor hakkım vardı. ama ilk tüp te ameliyatımın üstünden 1 yıl geçmediği için raporsuz yaptırmak zorunda kaldım toplam 5,000 tuttu iğne muayene opu trasnfer herşey dahil.şimdi ameliyatın üstünden 1 yıl geçtiği için rapor hakkım olacak benim.doktorum yardımcı oluyor bana sağolsun :)

ben ankara başkent hastanesine gidiyorum.endometriozis olduğum için tüp bebek rapor hakkım vardı. ama ilk tüp te ameliyatımın üstünden 1 yıl geçmediği için raporsuz yaptırmak zorunda kaldım toplam 5,000 tuttu iğne muayene opu trasnfer herşey dahil.şimdi ameliyatın üstünden 1 yıl geçtiği için rapor hakkım olacak benim.doktorum yardımcı oluyor bana sağolsun :)

Anladim cnm..benimde ilki 7000 den fazla tuttu...dondurulmus ayri...onada 3000 gibi bise gitti..bunda da bu pazar bi test icin 600 lira vererek haziran da yapicam tedaviye baslamis olcaz...Rabbim hakkimzida hayirrlisini versin...emeklerimizi karsiligini versin Allahim

kalktıgımdan berı kendimi dinliyommm. hiç bir belirti yok gibii.sadece göğüslerim ara ara ceyran çarpmış gibi oluyo. birde ilk tüp denememde annem hatırladı 2 gün önceden pembe pembe kanamam gelmiş..ama çok azmışş..ne yapsam bilemedim. öğlenciyim ben şimdi gitsem olur aslındada..

Eeee hadi??

🌸🌸🌸

Kizlar hepinizden allah razı olsun sevincimi paylaştığınız icin.

Insallah degerim katlanir.bi aksilik cikmaz.doktor ilaclara devam dedi.30 nisanda cagırdı Ultrasonda bakalım dedi.
Rabbim sen benim gibi butun arkadaşlarımın yüzünü güldür insallah.AMİN.

Insallah degerim katlanir.bi aksilik cikmaz.doktor ilaclara devam dedi.30 nisanda cagırdı Ultrasonda bakalım dedi.

Hayırlı olsun canım. Amiinn 😘😘

🌸🌸🌸

canım maşalalh ya.. Ne sevindimmm senin adına. Aynı mutlulukları, burda bekleyen herkes ve bende yaşayalım inşallah. Rabbim nasip etsin..
Belirtilerin varmıydı bu aradaaaaaaaaaa :26::26::26:

Cnm bu tadavimde daha rahattım.
Sadece goguslerim şisti ama regl donemindede sisiyor benim.
Hangi gunler bilmiyorum ama iki üç gun basım agridı.
Bu tedavimde cok hafiftim bilmiyorum.
Bide hafiften kasık agrısı ama rahatsız etmeyecek sekilde cnm.

tebrik ederiiimmm:49::49::49:Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bebişlerini:emir_bebek::emir_bebek:inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsinn:33::33::33:

Cnm bu tadavimde daha rahattım.
Sadece goguslerim şisti ama regl donemindede sisiyor benim.
Hangi gunler bilmiyorum ama iki üç gun basım agridı.
Bu tedavimde cok hafiftim bilmiyorum.
Bide hafiften kasık agrısı ama rahatsız etmeyecek sekilde cnm.

Bekleyenler olarak hamile haberi alanları böyle sıkıştırıyoruz :DDD
İnşallah bebeğin veya bebeklerin bilemedim şimdiii :9:gün gün büyür doğurup kucagında büyütmekte nasip olur.
Maşallahh size:nazar::nazar::nazar::nazar:

Hayırlı olsun canım. Rabbim tüm isteyene nasip etsin inş. Sağlıkla kucağına almanı temenni ederim.

canım cok sevinim allah kucağınada almayı da nasip etsin inşallah darısı bize benimde test günüm cumartesi sende ne gibi belirtiler oldu kacıncı günün bu gün senin dua et banada bende güzel haber verebileyim inşallah

Sagol cnm.belirtilere bakma.edet oncesi belirtilerim vardı.gogus sisti.sinir vardı.bi tek basim agrıdı uc dort gun.cok hafiftim bu tedavimde.sabah doktora giderken aynaya bakıp ay ne kadar şistim ben dedim kendi kendime.

Back