2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım benimde özel hastaneydi ama ilaçlara rapor çıkarttılar. Tedavi için değil de sadece ilaçlar için çıkabiliyor..

🌸🌸🌸

Doktoruma mail attım böyle böyle bir arkadaşımdan duydum dedim bakalım ne cevap atacak

evet yaa benimde iki tarafta mor ve sanki beze olmuş.ama iğnelerimiz farklı.. çok yağlı iğneler ya çok yavaş yapmak gerekiyo sanırım.

Kizlar inanamiyorum.su an heyecandan olcem galibaaaaaa..

ayyy bende çok heyecanlandımm şimdi.. hadii sonuçç:)))

Orgalutran ilacını yanlış hesaplamışım fiyatı 325 lira beşli dedi doktor bana bende 325 i 5 çarpınca toplam fazla çıktı halbuki 5 linin fiyatıymış. Yani ilaçlara ödeyeceğim rakam 2.100 tutuyor

konuş tabi o kadar iğne kullanılmıyor zaten :)

Orgalutran ilacını yanlış hesaplamışım fiyatı 325 lira beşli dedi doktor bana bende 325 i 5 çarpınca toplam fazla çıktı halbuki 5 linin fiyatıymış. Yani ilaçlara ödeyeceğim rakam 2.100 tutuyor

Tutmaz mı sen ne diyorsun. Artık kendine iyi bakmanın zamanı geldi. Hadi artık keyfini sürmeye başla

Sagol phalacım.sevincimi ilk sizinle paylaştım.simdi biraz kendime gelip esimi aramam lazım.ve tekrar hastaneye gitmem lazım doktorla gorusmeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…