Canım benimde özel hastaneydi ama ilaçlara rapor çıkarttılar. Tedavi için değil de sadece ilaçlar için çıkabiliyor..
🌸🌸🌸
Ay bilmiyorum 3.400 çok para, hafta sonu gideceğiz ya ben o zaman adam akıllı konuşurum.
Derin derin nefes al hayatım, heyecanın çok normal kaçta alacaksın sonucu?
Karnım agrıyor...
Elim ayagim birbirine dolanıyor..
Kalp atislarım hızlandı..
Ayy kizlar cok heyecan yaptımmm..
Su an cikmis olabilir internetten bakicaktım ama tel.olmuyor.aramaya korkuyorummm..
Karnım agrıyor...
Elim ayagim birbirine dolanıyor..
Kalp atislarım hızlandı..
Ayy kizlar cok heyecan yaptımmm..
Bir sorum olacak sizlere, transferin ilk gününden itibaren göbekten hibor iğne yapmaya başladım, bugün birde baktım ki göbeğimin sağ tarafı mosmor, zaten iğne yapılırkende çok canım yanıyor, birde bunu görünce sormak istedim, benim gibi göbeği moraran var mı?
Bir sorum olacak sizlere, transferin ilk gününden itibaren göbekten hibor iğne yapmaya başladım, bugün birde baktım ki göbeğimin sağ tarafı mosmor, zaten iğne yapılırkende çok canım yanıyor, birde bunu görünce sormak istedim, benim gibi göbeği moraran var mı?
Kizlar inanamiyorum.su an heyecandan olcem galibaaaaaa..
konuş tabi o kadar iğne kullanılmıyor zaten :)
Yaa ben inanamıyorum.
Bebeklerim beni bırakmadılar simdi dimiiii..
Aman Allahım yaşasın hamilesin
Canı gönülden tebrik ediyorum tutmuş tutmuşşşşş
Yaa ben inanamıyorum.
Bebeklerim beni bırakmadılar simdi dimiiii..
Ya ben inanamıyorum.cok saskınım suannn..tutmus ddimi.bu defa bırakmadılar beni...
İki tane miydiler
haftaya harika bi haberle başladık sayende canm süpersin yaaayaşasııın hamişimiz olduu bi tane daha Allahım devamını getirsin inşallah
Tutmaz mı sen ne diyorsun. Artık kendine iyi bakmanın zamanı geldi. Hadi artık keyfini sürmeye başla
Amin cnm.su anda cok saskınım kendime gelmeye calısıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?