- 3 Ekim 2013
- 8.390
- 880
- 248
- 34
Canim bi 300 de bana yazarmisin...
Allak kabul etsin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bi 300 de bana yazarmisin...
Allah kalbindekini hayırlısıyla versin inşallah
Dünkü ile birlikte bana yazarmısın canım rica etsem
Ya arkadaşım markette çalışıyorum akşam vardiyası.işte tel.yasak acele yazdım hemen kimse görmeden.kırıldıysan kusura bakma olur mu canım.özür dilerim.
hayırlı olsun canım Allah emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin Rabbim yüzünü güldürsün anne olmak nasip etsin inşallahcanım merhaba,
iyiyim bugünlerde,dün umudumu aldım geldim (transfer yapıldı) 10 gün sonra test yapıcam bakalım... heyecanlı bi bekleyiş...
sen nasılsınn![]()
canım benimKuzum naber bebiş nasıl![]()
sağolun kızlar.bugün merkezi aradım bidaha teyit ettirdim.hiç su içmeyeceğim değil mi diye.evet dediler.sebebini sordum.eğer çok su içersen karında su toplanır onu engellemek için dediler.çay filan da yok,sadece powerade içeceğim oda 2 şişe.az sıvı alıp bol tuvalete çıkmam gerekiyormuş.
OZSEN8279=sanada bol protein almanı söylmişler ama su faslı uymuyor
RENK11=ayy maşallahhh sana yaaa 42 yumurtaaa...hamilesin galiba,ALLAH uzuunn ömürler versin evladına
İZMİR123=senin ne zaman toplanmıştı yumurtan?bugüne kadar olmadığına göre ohss bundan sonra olmazsın inşallah canım.bende şu 2 günü atlatsam rahatlayacağım.
bana endol fitil verdi birde progestan iğne kullanıyorum.pazar günü de kontrolüm var.kaç tane bölünen embriyo var senin?beni bugün aradılar.25 yumurtadan 21 tanesi olgun çıkmış,18 tanesi bölünmüşayy nasıl duygulandım anlatama
mm
benimde 22 yumurta toplanildi 16 tanesi döllenmis 10 tanesini dondurdular 2 tanesinide bugun transfer edildi biri 2 hücreliydi digeride 4
Bende senden ilk defa böyle bir şey duyuyorum![]()
ayy maşallah,inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunsunlar sana.
2 embriyoyu neye göre koyuyorlar?mesela ben 24 yaşıdayım ve ilk denemem sadece tek embriyo istiyorum.ikiz riskini göz ardı edemem.doktor ısrarla 2 tane koymaz galiba değil mi?
İnşallah canım o kadar çok istiyorum ki![]()
Sonuç negatif ben yerlerde Rabbim sizin yüzünüzü güldürsün inşallah![]()
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ahhhinşlhh kız bebiş vardır da ondan ağrın olmuştur
cnm ben olsam ertelemezdim kısmetder devam ederdim ama sen nasıl düşünürsen öyle olsun sonu ii olsun
cnm azo sperm se eşin çıkanları dondurup tedaviye yani tüp bebeğe başalyın benim eşimde azosperm hastası ve bizde çıkış olduğu an dondurduk ve inşlh en kısa zamanda tüp ebbeğe başlıcam
çok geçmiş olsun şekerim maşaşllh sorun yolmamması da güzel artık gelsin tedaviiiiii
cnm sabırlar dilerim inşlh bi daha ki tedavide pozitifi görürüsün:26::26:
Allah kabul etsin canım
morfoloji bölümü varda kağıtlarda karşısında iyi yazıyor:)) ben bu konuya taktım canım.. belkide kötü değeri öğrenmeliyim.. eşimin umrunda değil ama ben bu tedavide semen analizi verilirken değeri soracağım..
canım senin kızın anasına çekerse kumral sarışın gibi ve renkli gözlü olur :)) resimdeki biraz esmer kalıyor senin genetiğine göre..
1600adet salavat cektim canim
Allah hepinizden razi olsun
Dualarimiz kabul olsun
Canım 400 benım]5. TOPİK BULUŞMASI
Salavat bu gün geceye kadar devam edecek...
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]Sayı[/TD]
[TD]İsim[/TD]
[TD="align: center"]Okuma Sayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]phala[/TD]
[TD]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]eagl3[/TD]
[TD]830[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]blgk[/TD]
[TD]2.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]mybaby24[/TD]
[TD]1.600[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD]mervsh[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD]aycicegi10[/TD]
[TD]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7[/TD]
[TD]gul3535can[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8[/TD]
[TD]melindam3535[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD]folik[/TD]
[TD]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10[/TD]
[TD]amayaa[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]11[/TD]
[TD]nfy_9185[/TD]
[TD]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD]benimhalaumudumvar17[/TD]
[TD]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD]mbayors[/TD]
[TD]1.500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD]mybaby38[/TD]
[TD]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15[/TD]
[TD]elam88[/TD]
[TD]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]16[/TD]
[TD]sevva7[/TD]
[TD]800[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]17[/TD]
[TD]Queen_21[/TD]
[TD]1.250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]18[/TD]
[TD]yoncaa[/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hayırlı olsun canım Allah emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin Rabbim yüzünü güldürsün anne olmak nasip etsin inşallah
canım benimiki hafta önce iyiydi teyzesi hamd olsun iki hafta sonra Allah nasip ederse ikili test için gidicem cinsiyeti de belli olurmuş teyzesi inşallah sen de böyle bebişiinin muayene günlerini beklersin Rabbim o günleri sana da göstersin bütün isteyen arkadaşlarımızla beraber inşallah yazın mı başlayacaksın tedaviye