canim doktorum öyle istedi sanirim garanti olsun diye tek embriyo transfer edildi doktorumuz bisey demedi olamaz sanirim
Aynen öyle doktorum isini garanti altina almayi seviyor bende onu dinledim merakima yenik dusmedimallah razi olsun
Sağol tatlim darisi tüm bekleyenlerin basina inş. Allah razi olsun. Vallahi bana kalsa yamazdim ama ilk beş gün yattim Esim ve annem sayesinde. Diğer günler kendime dikkat ederek yormayarak geçti yani anlayacagin tatlim calismaya devam ettim. Böylelikle kendimi dinlemeniz oldum. Saglikli beslendim ilaclarimi hic aksatmadim ve sabah aksam yürüdüm. Tabii bunlar biraz bos Rabbim uygun görürse ger koşulda olur. İnaniyorum ki heplniz en yakin zamanda hamile kalacaksiniz
Kizlar rabbine şükürler oldun hamileyim degerim 5600 cikti Rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin ins
kızlar yaaa :)
kurtajdan sonra kanamam kesildi, hic agrim sizim olmadi, ilaci da alinca amaaan düsmüstur artik dedim ve bi yaramazlik yaptim)
okudum ettim kurtajdan 7 gun sonra kanama yoksa cinsel iliski olabiliyormus die bi sonuca vararak eşime verdim gittii :)))
ama dun ogrendim ki düsmemis, doktora da soyleyemedim ihihihi
Allah beni islah etsin :)
kızzzz koptum resmen allah iiyiliğni versın emıı..bak bızde naptık transfer ıcın ilaç kullanıodum hemsıre bıze bıse demedı bızde transferden sonra yapamıcaz dıye yaptık gııttı..meger yasakmıs ...nese zaten tutmadı da galıba rahmı ıncellttık iş edecez diee
amin ins. canim bebis ile dua edicez bol bolamin canım saol inşallah en kısa zamanda annelik duygusunu rabbim bizede tattırır
oooo maşaallahcnm Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah kucagına alıp popişini ısırmayı da nasip etsin
Ya arkadaslar bendimde bugün transferim oldu ama çok idrara sıkısıktım dayanamadım transfer olduktan sonra hemen tuvalete kostum((( bişey olmaz dimi inşallah
Kizlar rabbine şükürler oldun hamileyim degerim 5600 cikti Rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin ins
hayirli olsun arkadasim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya arkadaslar bendimde bugün transferim oldu ama çok idrara sıkısıktım dayanamadım transfer olduktan sonra hemen tuvalete kostum((( bişey olmaz dimi inşallah
canım benimde 3.günü bugün transferin hep yatıyormusun sen doktor ne dedi sana bana normal yasantına dön ağır iş yapma dedi kaçıncı gün embriyosu seninki
İçime bir sıkıntı düştü deminden beri ağlıyorum ya sabır demekten başka çarem kalmadı yarına kadar
Benimki 5. gün embriyosu canım, doktorum özellikle ilk üç gün dikkat et, bol bol dinlen, yemek yapmakla falan uğraşma dedi, bende bol bol dinleniyorum. Sabahları annem akşamları ise eşim bakıyor bana sağolsunlarSenin kaçıncı gün embriyosu?
Kolay bir süreç değil ama ağlama, kendinide bebişinide üzme ama annesiiİnşaallah Rabbim güzel haberler almanı nasip eder Bizlere umut olursun
gözün aydınnnnnnnnnnnnnnKizlar rabbine şükürler oldun hamileyim degerim 5600 cikti Rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin ins
eşimin bugun ultrason cekimi vardı ben gidemedim maalesef yalnız yolladım onuama çooook şükür Allahıma temiz çıkmış sonucu yarın da tomografi çekilcek onun sonucu haftaya pers çıkçak ve inşallah cok güzel çıkçak o da ve bi kez daha biz kanseri yendik o da ne ki diceeeeeezzz inşallaaah
Benimki 5. gün embriyosu canım, doktorum özellikle ilk üç gün dikkat et, bol bol dinlen, yemek yapmakla falan uğraşma dedi, bende bol bol dinleniyorum. Sabahları annem akşamları ise eşim bakıyor bana sağolsunlarSenin kaçıncı gün embriyosu?
Kolay bir süreç değil ama ağlama, kendinide bebişinide üzme ama annesiiİnşaallah Rabbim güzel haberler almanı nasip eder Bizlere umut olursun
benim 3.günü embriyosu ilk tedavim 5. gündü kimyasal olmuştu buda 3.gün yatmaktan sıkılıyorum evde ara ara dolasıyorum ama çoğunlukla yatıyorum inşallah tutar hepimizin inşallah iki kimyasaldan sonra korkuyorum rabbim yüzümüzü güldürsün 2 embriyo koydular bu defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?