2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
burda da bahçeciye gidenler var sanırım memnunlar mı acaba tedavi süreci için ben bu sefer dr çok güveniyorum bi türlü dr konusunda dikiş tutturamadım da

Ben bahçecide Aytun Hanım'a gidiyorum. Güler yüzlü, çok tatlı bir hanım. Konusuna hakim, insanı rahatlatıyor. Beni hiç strese sokmadı. Sorum olduğunda mail atıyorum, 1-2 saate kalmadan cevap yazıyor. Tavsiye ederim.

inşallah canım ilk bebeğimiz senden gelicek
evet adım Gülden ismen tanıştığımıza memnun oldum Denizcim

Canim insallah cok iyi gecer, guzel haberler verirsin hepimize :)

bende öle canım en ufak şeyde mail atıyorum ya da hemşiremi arıyorum bıkmadan usanmadan bütün herşeyi cevaplıyo saolsun

bahçecinin genel anlamda dr iyi sanırım ben sitelerini açtım dr baktım niye bilmiyorum güvenç beye içim ısındı onunla başladım

hakkımızda hayırlısı

sende hoşgeldin tatlım
dediğin gibi inşallah doğum gününü hediyen olur bebeğin...
senide listemize ekliyorum

İnşallah hepimize 2014 de hediye olarak gelir bebişlerimiz .Evet listede olmak ve sonucu pozitif görmek istiyorum teşekkürler...

selamlar hanimlar canim bununla il gili 21. ve 22. sayfalarda sohbetimiz gecti ben kendim adina ve esim adina fayda gordugum seyleri anlattim

Merhaba .yeni katiliyorum grubunuza. Biz de 2014 haziran gibi tup bebege basliyacagiz hayirlisiyla . Izmirdeyim . Irenbe de yaptirmayi dusunuyorum . Urologumuz aral beyi tavsiye etti . Ocak ayinda ilk muayenesine tanismaya gidecegim .
Esimde gec gerceklesen inmemis testis ameliyatindan dolayi sperm azligi *asiri dusuk * hareketsizlik ve morfoloji problemleri var . Simdilik medikal tedavisi suruyor periodik testler yaptirioruz . 28 yasindayiz esim ve ben
Kotu seyler aklima getirmemeye calisiyorum . Dr u cok iyi ama benim icim rahat olsun die takviyeler de yapiorum . Elimden geleni yapiorum yani .

Hoşgeldin canım
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin tabiki ne imkansız durumlarda bebek sahibi olanlar var sizinde olacak Allahın izniyle..
bilgilerini ekliyorum listemize

tamamdır canım ekliyorum şimdi..

arı sütü polen üzerine konuştuk sadece..
erkek içinde bazı vitaminlerden bahsettik ama isim verilmedi diye hayırlıyorum..

Arkadaşlar size ne kadar yol gösterir bilemiyorum ama eşim yaklaşık 3 aydır düzenli PROXEED PLUS kullanıyor. İlk testi yaptırdığı yer ile geçen hafta yapılan yerler birbirinden farklı ama sonuçta artış var. İlacın fiyatı oldukça yüksek, kutusu 135 lira ve 15 gün gidiyor. Ama bu yola girince insanın gözü pek bişey görmüyor..Sizlerin önereceği bir şeyler var mı?

slm kızlarr..
sırf tüp bebek bölümü için üye oldum buraya arkadaşlar....
maalesef ki eşim azosperm o yüzden çocuk sahibi olamıyoruz.Tüp bebek yaptırmaya karar verdik.
benide aranıza alırmısınız?

Merhaba canim. Bizde insallah bu ayki adetimle uzun protokole basliyoruz benim ikinci denemem olacak, digerinj baska bir merkezde denedim. Insallah bu merkez bize ugurlu gelicek..

çok sevindim demek faydasını gördünüz
bizim doktor eşime hiç bişey vermedi son iki tedavide bakalım bu kez ne verecek eminim verecektir takviye şart belliki...
bu tarz takviyelerin fiyatı pahalı oluyor maalesef..
erkekte sorun yaşamadığımdan bunun üzerine yoğunlaşmadım hiç kızların yazdıklarından kulaktan dolma şeyler biliyorum hep..
mutlaka yazarlar neler yaptıklarını

selam canım hoşgeldin aramıza
ne zaman tedaviye başlamayı düşünüyorsunuz anlatırmısın biraz

benim eşimde kullandı canım onu hatta yanında abc selenyum içerikli bi ilaç daha kullandı o dahada pahalı bi ilaç ona ek keçi boynuzu kürü de uyguladım ben eşime hangisi fayda ettim bilmem ama morfolojisi %1den 3 e çıktı

merhaba canım hoşbulduk..
ben 3 yıldır evliyim başlarda çocuk istemedik daha sonra da istedik ama olmadı.sonra doktora gittik bende bır problem yok ama eşimden çıkan sonuçta azosperm olduğunu öğrendik.
tedavimize uludağ üniv. tıp fakültesinde başlayacağız 25 şubata randevu verdiler bakalım neler olcak..

inşallah ilk denemede gelir bebeğiniz bursadasın o zaman...
listemize ekliyorum senide

canım naber nasılsın bugün...

guldencim tesekkur ederim canim hastaligi atlatmaya calisiyirum ilac kullanmaya alismamisiz iste bebis olaylarindan dolayi i yuzden ilacsiz atlatmaya calsiyorum o da biraz surunduruyo iste canim sen de iyisindir insallah topik ne kadar canlandi masallah yetisemiyorum:)))

bu ara gelen hastalıklarda yapışıyor insana hemen düzelemiyorsun bende mağdurum
topiğimiz daha yeni yenei şenleniyor aktif tedavi sürecine girelim dolup taşar burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…