burda da bahçeciye gidenler var sanırım memnunlar mı acaba tedavi süreci için ben bu sefer dr çok güveniyorum bi türlü dr konusunda dikiş tutturamadım da
Canım, adın Gülden galiba (çok güzel isim), ben de Deniz.
Önceki sayfaları yeni okuyabildim, yeni gördüm yazdığını çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Evde oyalanıyoruz biz de çıkana kadar.
Kızlar hepinize teşekkür ediyorum desteğiniz için, o kadar iyi geliyor ki insana böyle mesajlar okumak.
Topiğin ilk hamilesi olup ayağımı sürtmek istiyorum. :)
Sonra yavruma elini öptürücem teyzelerinin.
Canım, adın Gülden galiba (çok güzel isim), ben de Deniz.
Önceki sayfaları yeni okuyabildim, yeni gördüm yazdığını çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Evde oyalanıyoruz biz de çıkana kadar.
Kızlar hepinize teşekkür ediyorum desteğiniz için, o kadar iyi geliyor ki insana böyle mesajlar okumak.
Topiğin ilk hamilesi olup ayağımı sürtmek istiyorum. :)
Sonra yavruma elini öptürücem teyzelerinin.
Ben bahçecide Aytun Hanım'a gidiyorum. Güler yüzlü, çok tatlı bir hanım. Konusuna hakim, insanı rahatlatıyor. Beni hiç strese sokmadı. Sorum olduğunda mail atıyorum, 1-2 saate kalmadan cevap yazıyor. Tavsiye ederim.
sende hoşgeldin tatlım
dediğin gibi inşallah doğum gününü hediyen olur bebeğin...
senide listemize ekliyorum
arkadaşlar listeye baktım da bi çoğumuz pko problemiyle karsı karsıyayız bunun için bişeyler ne bileyim ilaç olur kür olur bişeyler yaptınızmı yada yapıyomusunuz.
geçmiş sayfalarda yazdınızmı bilmiyorum okumaya fırsatım yok malesef rica etsem tekrar yazarmısınız???
bide eşleriniz içinde kürler uyguladıysanız bunlarıda yazabilirmisiniz
Merhaba .yeni katiliyorum grubunuza. Biz de 2014 haziran gibi tup bebege basliyacagiz hayirlisiyla . Izmirdeyim . Irenbe de yaptirmayi dusunuyorum . Urologumuz aral beyi tavsiye etti . Ocak ayinda ilk muayenesine tanismaya gidecegim .
Esimde gec gerceklesen inmemis testis ameliyatindan dolayi sperm azligi *asiri dusuk * hareketsizlik ve morfoloji problemleri var . Simdilik medikal tedavisi suruyor periodik testler yaptirioruz . 28 yasindayiz esim ve ben
Kotu seyler aklima getirmemeye calisiyorum . Dr u cok iyi ama benim icim rahat olsun die takviyeler de yapiorum . Elimden geleni yapiorum yani .
tamamdır canım ekliyorum şimdi..
arı sütü polen üzerine konuştuk sadece..
erkek içinde bazı vitaminlerden bahsettik ama isim verilmedi diye hayırlıyorum..
Merhaba bende Güvenç beye gidiyorum 2 sefer görüştük çok sıcak tüm sorularımı cevaplayan güler yüzlü bir DR işindede çok başarılı olduğunu kk sayesinde öğrendim Ocak adetimle başlayacağız inşallah Tüp bebek tedavimize.Yaşım 29 şubatta 30 olacağım inşallah gebe olarak yeni yaşıma girerim:) Bizim sorunumuz sperm sayısı düşüklüğü bu yüzden mikroenjeksiyon yöntemini kullanacağız.Siz hangi ayda deneyeceksiniz tecrübelerimizi burdan paylaşalım yardımcı olalım bir birimize benim ilk denemem pek fazla bilgim yok heyecanlıyım.Bu c.ertesi gideceğim tekrar muayene olmaya bakalım inş bir sorun çıkmaz .Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
:
Arkadaşlar size ne kadar yol gösterir bilemiyorum ama eşim yaklaşık 3 aydır düzenli PROXEED PLUS kullanıyor. İlk testi yaptırdığı yer ile geçen hafta yapılan yerler birbirinden farklı ama sonuçta artış var. İlacın fiyatı oldukça yüksek, kutusu 135 lira ve 15 gün gidiyor. Ama bu yola girince insanın gözü pek bişey görmüyor..Sizlerin önereceği bir şeyler var mı?
slm kızlarr..
sırf tüp bebek bölümü için üye oldum buraya arkadaşlar....
maalesef ki eşim azosperm o yüzden çocuk sahibi olamıyoruz.Tüp bebek yaptırmaya karar verdik.
benide aranıza alırmısınız?
Arkadaşlar size ne kadar yol gösterir bilemiyorum ama eşim yaklaşık 3 aydır düzenli PROXEED PLUS kullanıyor. İlk testi yaptırdığı yer ile geçen hafta yapılan yerler birbirinden farklı ama sonuçta artış var. İlacın fiyatı oldukça yüksek, kutusu 135 lira ve 15 gün gidiyor. Ama bu yola girince insanın gözü pek bişey görmüyor..Sizlerin önereceği bir şeyler var mı?
Merhaba canim. Bizde insallah bu ayki adetimle uzun protokole basliyoruzbenim ikinci denemem olacak, digerinj baska bir merkezde denedim. Insallah bu merkez bize ugurlu gelicek..
çok sevindim demek faydasını gördünüz
bizim doktor eşime hiç bişey vermedi son iki tedavide bakalım bu kez ne verecek eminim verecektir takviye şart belliki...
bu tarz takviyelerin fiyatı pahalı oluyor maalesef..
erkekte sorun yaşamadığımdan bunun üzerine yoğunlaşmadım hiç kızların yazdıklarından kulaktan dolma şeyler biliyorum hep..
mutlaka yazarlar neler yaptıklarını
selam canım hoşgeldin aramıza
ne zaman tedaviye başlamayı düşünüyorsunuz anlatırmısın biraz
merhaba canım hoşbulduk..
ben 3 yıldır evliyim başlarda çocuk istemedik daha sonra da istedik ama olmadı.sonra doktora gittik bende bır problem yok ama eşimden çıkan sonuçta azosperm olduğunu öğrendik.
tedavimize uludağ üniv. tıp fakültesinde başlayacağız 25 şubata randevu verdiler bakalım neler olcak..
inşallah ilk denemede gelir bebeğiniz bursadasın o zaman...
listemize ekliyorum senide
canım naber nasılsın bugün...
guldencim tesekkur ederim canim hastaligi atlatmaya calisiyirum ilac kullanmaya alismamisiz iste bebis olaylarindan dolayi i yuzden ilacsiz atlatmaya calsiyorum o da biraz surunduruyo iste canim sen de iyisindir insallah topik ne kadar canlandi masallah yetisemiyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?