• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canlarım nasılsınız bugün?

Ben sabah 6 buçukta kalktım, banyomu yaptım, hızımı alamadım poğaça yaptım, etrafı topladım. İş gününde evde olunca ne yapacağımı şaşırdım. :) 9:45'te klinikten aradılar. 15:30'da yapacağız transferinizi dediler, 1 saat erken gelmemi istediler. Embriyolog da görüşecekmiş benimle. Ay heyecandan yumurtaların son durumunu sormayı bile unuttum.

Bugün benden başka transferi olan var mı?

Hepinizi öpüyorum ve hepimiz için dua ediyorum. Akşama yine görüşürüz.:16::16::16::16:

monicaaa aklım sendeydi bende geçmiş sayfalarda sana yazmıştım demek daha olmadı transfer sorun olsa zaten bişey derlerdi mutlaka demekki herşey yolunda:nazar:maşallah sabah sabahta kalkmış neler yapmışsın ben olsam elimi bişeye süremezdim heyecandan:1::1:

YAŞ ...37 ...:30::30::30::30::30::30::30::30:
DENEME... 7 (3 DEFAT TARNFER OLDU 4 DEFA İPTAL OLDU TEDAVİ ):50::50::50::50::50:
SORUN ERKEK +KADIN İNFERTİLİTESİ :50::50::50::50::50::50:
MERKEZ.... ADANADA BAŞKENT (ADANA TURAN ÇETİN TÜP BEBEK):26::26::26::26::26::26:
AŞAMA ...SIPAMIZ KENDİSİ GELİRMİ DİYE BEKLİYORUZ :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

doğal yolla gebe kalasıca seniiiii:38::1:

OLMAZZZZZZZZZZZZZZZZZ KK:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk: BENSİZ OLMAZ:1::1::1::1::1::1::1:

bencede bencede:kkk:

sana zahmet olacak ama iyi olur tatlım yaa ellerin dert görmesin şimdiden:16:

reca ederim canımcım...

:53::53::53:aaaa ben şu an şaşkınım hiç bu açıdan bakmamıştım doğru söylüyorsun tüp bebek paket fiyattır o zaman neden ayrıyeten muayene ücreti ödüyoruz...nasıl itiraz etcem ben şimdi bi daha başlarsam ne yapmam gerekiyor:26:

walla kuzum aynen böyle konuştuğumuz gibi sölücen
ben sarp bey e de sordum aynı şekilde hayır ödemiyeceksin tabiki dedi öle olmazki
ayrıca benim güvencem çok kapsamlı yani cebimden çıkmıo ama yapılan doğru değil yani aslında 2750 değil 3500 e falan gelio tahlillerle falan belkide daha çok siz cepten fark veriosunuz bide zaten şartlarımızı zorluyoruz almasalar olmazmı yaa neden bu kadar paraya dökülüo bu iş :50:

doğal yolla gebe kalasıca seniiiii:38::1:

bencede bencede:kkk:

reca ederim canımcım...

AMİNNNNNNNNNNN DOĞAL OLURMU Kİİİİ :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:KIZZZZZZZZZZZZZZZ SENZİNDE OLMAZ :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:OLAMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

şimdilik çıkıyorum görüşürüz:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

tatlım sende bilgilerini ver ekliyim ilk sayfadaki listemize...

24yaşındayım canım yaza düşünüyoruz sıpa gelmezse tüp bebeği tedaviye hikayemi anlattım ne istersen onu yaz ben ne desem bilemedim belli başlı bişey olmayınca:9: bu arada merkezim bahçeci tüp bebek merkezi

Son düzenleme:

Ben sabah 6 buçukta kalktım, banyomu yaptım, hızımı alamadım poğaça yaptım, etrafı topladım. İş gününde evde olunca ne yapacağımı şaşırdım. :) 9:45'te klinikten aradılar. 15:30'da yapacağız transferinizi dediler, 1 saat erken gelmemi istediler. Embriyolog da görüşecekmiş benimle. Ay heyecandan yumurtaların son durumunu sormayı bile unuttum.

Hepinizi öpüyorum ve hepimiz için dua ediyorum. Akşama yine görüşürüz.:16::16::16::16:

canım inşallah bu son olur bebişlerin seni hiç bırakmazlar hayırlısı olsun canım :16:

ayy ne heyecanlı:16:
hadi kap gel bebikleri
dualarım bugün seninle
besmele çek transfer anında:34:

canlarım ben kahvaltımı yaptım okula gidiyorum
akşama görüşürüz okulda girebilirsem gelirim:3:

Canim dualarim seninle insallah hersey guzel olur.Guzel haberlerini bekliyoruz :) muck

walla kuzum aynen böyle konuştuğumuz gibi sölücen
ben sarp bey e de sordum aynı şekilde hayır ödemiyeceksin tabiki dedi öle olmazki
ayrıca benim güvencem çok kapsamlı yani cebimden çıkmıo ama yapılan doğru değil yani aslında 2750 değil 3500 e falan gelio tahlillerle falan belkide daha çok siz cepten fark veriosunuz bide zaten şartlarımızı zorluyoruz almasalar olmazmı yaa neden bu kadar paraya dökülüo bu iş :50:

bende haklarını arayabilen bi tip değilim kuzu kuzu ne derlerse veriyorum valla...
bunu kocama desem hayatta ödemez fenadır bu konularda...
en baştan diyolar ama 10 günde bir muayene ücreti alıyoruz diye 11.gün tekrar hesap açıyorlar...
bir kereliğine alsalar eb baştan sonra almasalar tamam ama 10 günde bir almaları ciddi para hemde 122 tl olmuşken..
bunu konuşmam lazım benim orda du bakalım başarabilecekmiyim...

AMİNNNNNNNNNNN DOĞAL OLURMU Kİİİİ :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:KIZZZZZZZZZZZZZZZ SENZİNDE OLMAZ :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:OLAMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Allahtan ümit kesilmez diyelim...
canım sağol :kkk:

24yaşındayım canım yaza düşünüyoruz sıpa gelmezse tüp bebeği tedaviye hikayemi anlattım ne istersen onu yaz ben ne desem bilemedim belli başlı bişey olmayınca:9: bu arada merkezim bahçeci tüp bebek merkezi

ekledim valla yazdım bişiler:1:

Benim de doktorum Guvenc bey ;) merkezdeki doktorlarin cogu iyiymis zaten, insallah hayirli haberler veririz birbirimize canim :)

Merhaba bende Güvenç beye gidiyorum 2 sefer görüştük çok sıcak tüm sorularımı cevaplayan güler yüzlü bir DR işindede çok başarılı olduğunu kk sayesinde öğrendim Ocak adetimle başlayacağız inşallah Tüp bebek tedavimize.Yaşım 29 şubatta 30 olacağım inşallah gebe olarak yeni yaşıma girerim:) Bizim sorunumuz sperm sayısı düşüklüğü bu yüzden mikroenjeksiyon yöntemini kullanacağız.Siz hangi ayda deneyeceksiniz tecrübelerimizi burdan paylaşalım yardımcı olalım bir birimize benim ilk denemem pek fazla bilgim yok heyecanlıyım.Bu c.ertesi gideceğim tekrar muayene olmaya bakalım inş bir sorun çıkmaz .Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
:49::

monicaaa aklım sendeydi bende geçmiş sayfalarda sana yazmıştım demek daha olmadı transfer sorun olsa zaten bişey derlerdi mutlaka demekki herşey yolunda:nazar:maşallah sabah sabahta kalkmış neler yapmışsın ben olsam elimi bişeye süremezdim heyecandan:1::1:

Canım, adın Gülden galiba (çok güzel isim), ben de Deniz.
Önceki sayfaları yeni okuyabildim, yeni gördüm yazdığını çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Evde oyalanıyoruz biz de çıkana kadar.

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum desteğiniz için, o kadar iyi geliyor ki insana böyle mesajlar okumak.
Topiğin ilk hamilesi olup ayağımı sürtmek istiyorum. :) :49:
Sonra yavruma elini öptürücem teyzelerinin. :1::emir_bebek::nazar:

Merhaba bende Güvenç beye gidiyorum 2 sefer görüştük çok sıcak tüm sorularımı cevaplayan güler yüzlü bir DR işindede çok başarılı olduğunu kk sayesinde öğrendim Ocak adetimle başlayacağız inşallah Tüp bebek tedavimize.Yaşım 29 şubatta 30 olacağım inşallah gebe olarak yeni yaşıma girerim:) Bizim sorunumuz sperm sayısı düşüklüğü bu yüzden mikroenjeksiyon yöntemini kullanacağız.Siz hangi ayda deneyeceksiniz tecrübelerimizi burdan paylaşalım yardımcı olalım bir birimize benim ilk denemem pek fazla bilgim yok heyecanlıyım.Bu c.ertesi gideceğim tekrar muayene olmaya bakalım inş bir sorun çıkmaz .Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
:49::

sende hoşgeldin tatlım:16:
dediğin gibi inşallah doğum gününü hediyen olur bebeğin...
senide listemize ekliyorum:16:

Back