Negatif. Allah size guzel haberler yazssin canlar.
Ikinci negatifimide almis bulunuyorum. Hayirlisi boyleymis demek ki.
Vallaha moral oldunuz şuanda bana hepiniz hele son söylediğin cümle çok iyiydi umarım benimde öyle olur :97:
Yok canım amh 2.8 olmasına rağmen yumurta sayısında bir artış olmadi. Zaten benim gönlümde sayının cok olmasi yok. Bir tane olsun en iyi kalite olsun yeter.
Olmaz olmaz fazladan da olsun, döllenmez yumurta spermden kaynaklanan bir nedenle en azından bir kaç yumurta olsun ki onlar denenir.
Ay insallah canim ya herşey güzel olsun hepimiz için hep güzel şeyler olsun
Canım 9.gün 148 di. 12.gün 368 oldu bi daha istemedi dr. Ili hafta sonra gel kalp atışı için dedi. Sen??
🌸🌸🌸
Ben 2 tane içiyorum kuzumBen günde üç tane alıyorum
Iyi yolculuklar canımArkadaşınız bu gece yolcu..
Paşalarımın yanına gidiyorum 2 gün erkene çektim gidişimi acil hazırlığa giriştim zaman dar kolay gelsin bana
Akşama kadar buralardayım henüz size hoşçakalın demiyorum sadece haber verdim kızçelerim..
Arkadaslar merhaba benim bebeklerin cinsiyeti belli oldu ikiside erkek
Bende bende bende5. TOPİK BULUŞMASI
Canım arkadaşlarım 18.04.2014 CUMA saat00 de topik sayfamızda Kutlu Doğum Haftası nedeniyle toplanıyoruz.
"Dua eden kimse Peygambere salat etmedikçe duası perdelenir dergah-ı icabete vasıl olmaz." İBNİ MESUD R.A. dan
"Sizden biriniz ALLAHdan bir dilekte bulunduğu zaman evvela Ona, şanına layık tarzda hamdü sena etsin. Sonra Peygambere salavat getirsin. Çünkü bu suretle arzusuna daha kolay kavuşur."
İBNİ MESUD R.A.dan
O gün hepimiz saat 14:00 de Salavat çekiyoruz, yarım saat sonra sayfaya bildiriyoruz.
Eki Görüntüle 1070327 Eki Görüntüle 1070325 Eki Görüntüle 1070326
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]
Sayı[/TD]
[TD]
İsim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1
[/TD]
[TD]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2
[/TD]
[TD]egunal
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3
[/TD]
[TD]blgk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]mybaby24[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kan sonuçlarını aldım eşimin canim hepsi çok normal çıktı cook şükür Allahıma:)))
Harikasın canim ya:) bende temiz kan sonuçlarımızı aldım havalara uçuyorum:)))
Kan sonuçlarını aldım eşimin canim hepsi çok normal çıktı cook şükür Allahıma:)))
Harikasın canim ya:) bende temiz kan sonuçlarımızı aldım havalara uçuyorum:)))
Ben 2 tane içiyorum kuzum
Iyi yolculuklar canım
gozunaydin canım Rabbim kucağına almayi nasip etsin Paşalarıni
Bende bende bende
canım çok sevindim
Hayirlisi buymus canım inşallah diğer tedavinde bebisin gelir
Vardır bunda da bir hayır. Sana üzülme diyemem ama vazgeçme diyebilirim. Rabbim gunünü yazmıştır elbet o gun gelir. Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah
Hay Allahhh, sonra konuşuruz tatlım sen biraz kafanı rahatlat
canimmm cokk geccmiss olsunn insallahh bu son negatifinn olur.. hayirlisi demekten baska caremiz yok(
Yaaa inanmıyorum ya napalım canım kısmet diilmiş sakın üzme kendini canım benimm😫😫
mervsh
Evet tatlım hayırlısı olsun diye canı gönülden geçirerek demek gerekir ama bu u zorunda olduğum için değil gerçekten inandığım için diyorum.tabiki hepimizin amacı pozitifi görmek ama allaha havale ettiğimiz birşeyden negatif çıkıyorsa da üzülmemek lazım. Rabbimin zoruna gider. Unutmamak lazım ki rabbimizin merhameti bir annenin cocuğuna olan merhametinden daha büyük. Belkide allah bana merhamet ettide bu çocuğu vermedi. Ben ne olursa olsun siye dus etseydım verecekti ama sakat olacaktı belki, belki doğum esnasında bana birşey olacaktı. Allah ne eylerse en güzelini eyler. Bugünüme hamdolsun, yarınımaysa binlerce şükürler olsun.
Evet tatlım hayırlısı olsun diye canı gönülden geçirerek demek gerekir ama bu u zorunda olduğum için değil gerçekten inandığım için diyorum.tabiki hepimizin amacı pozitifi görmek ama allaha havale ettiğimiz birşeyden negatif çıkıyorsa da üzülmemek lazım. Rabbimin zoruna gider. Unutmamak lazım ki rabbimizin merhameti bir annenin cocuğuna olan merhametinden daha büyük. Belkide allah bana merhamet ettide bu çocuğu vermedi. Ben ne olursa olsun siye dus etseydım verecekti ama sakat olacaktı belki, belki doğum esnasında bana birşey olacaktı. Allah ne eylerse en güzelini eyler. Bugünüme hamdolsun, yarınımaysa binlerce şükürler olsun.
Tabiki üzülmedim demek riyakarlık olur üzüldüm ama şuan çok iyiyim toparladım. Bir sonraki için allah bana sabır ve hayırlı sonuçlar versin. Rabbim sanada güzel haberlerle mükafatlandırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?