• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Yok canım amh 2.8 olmasına rağmen yumurta sayısında bir artış olmadi. Zaten benim gönlümde sayının cok olmasi yok. Bir tane olsun en iyi kalite olsun yeter.

Olmaz olmaz fazladan da olsun, döllenmez yumurta spermden kaynaklanan bir nedenle en azından bir kaç yumurta olsun ki onlar denenir.

5. TOPİK BULUŞMASI

Canım arkadaşlarım 18.04.2014 CUMA
saat 14:00 de topik sayfamızda Kutlu Doğum Haftası nedeniyle toplanıyoruz.
"Dua eden kimse Peygambere salat etmedikçe duası perdelenir dergah-ı icabete vasıl olmaz." İBNİ MESUD R.A. dan

"Sizden biriniz ALLAH’dan bir dilekte bulunduğu zaman evvela O’na, şanına layık tarzda hamdü sena etsin. Sonra Peygambere salavat getirsin. Çünkü bu suretle arzusuna daha kolay kavuşur."
İBNİ MESUD R.A.dan

O gün hepimiz saat 14:00 de Salavat çekiyoruz, yarım saat sonra sayfaya bildiriyoruz.

Eki Görüntüle 1070327 Eki Görüntüle 1070325 Eki Görüntüle 1070326

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]
Sayı
[/TD]
[TD]
İsim:16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1
[/TD]
[TD]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2
[/TD]
[TD]egunal
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3
[/TD]
[TD]blgk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4
[/TD]
[TD]mybaby24
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD]mervsh[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD]aycicegi10[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Ben günde üç tane alıyorum:53:
Ben 2 tane içiyorum kuzum
Arkadaşınız bu gece yolcu..
Paşalarımın yanına gidiyorum 2 gün erkene çektim gidişimi acil hazırlığa giriştim zaman dar kolay gelsin bana:1:
Akşama kadar buralardayım henüz size hoşçakalın demiyorum sadece haber verdim kızçelerim..
Iyi yolculuklar canım:16::16:
Arkadaslar merhaba benim bebeklerin cinsiyeti belli oldu ikiside erkek:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:46::46::46:gozunaydin canım Rabbim kucağına almayi nasip etsin Paşalarıni:16::16::16:
5. TOPİK BULUŞMASI

Canım arkadaşlarım 18.04.2014 CUMA
saat:14:00 de topik sayfamızda Kutlu Doğum Haftası nedeniyle toplanıyoruz.
"Dua eden kimse Peygambere salat etmedikçe duası perdelenir dergah-ı icabete vasıl olmaz." İBNİ MESUD R.A. dan

"Sizden biriniz ALLAH’dan bir dilekte bulunduğu zaman evvela O’na, şanına layık tarzda hamdü sena etsin. Sonra Peygambere salavat getirsin. Çünkü bu suretle arzusuna daha kolay kavuşur."
İBNİ MESUD R.A.dan

O gün hepimiz saat 14:00 de Salavat çekiyoruz, yarım saat sonra sayfaya bildiriyoruz.

Eki Görüntüle 1070327 Eki Görüntüle 1070325 Eki Görüntüle 1070326

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]
Sayı
[/TD]
[TD]
İsim:16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1
[/TD]
[TD]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2
[/TD]
[TD]egunal
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3
[/TD]
[TD]blgk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]mybaby24[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bende bende bende:3:
Kan sonuçlarını aldım eşimin canim hepsi çok normal çıktı cook şükür Allahıma:)))

Harikasın canim ya:) bende temiz kan sonuçlarımızı aldım havalara uçuyorum:)))
:46::46::46:canım çok sevindim:16::16:
Negatif. Allah size guzel haberler yazssin canlar.

Hayirlisi buymus canım inşallah diğer tedavinde bebisin gelir:16::16:

Ben 2 tane içiyorum kuzum

Iyi yolculuklar canım:16::16:

:46::46::46:gozunaydin canım Rabbim kucağına almayi nasip etsin Paşalarıni:16::16::16:

Bende bende bende:3:

:46::46::46:canım çok sevindim:16::16:

Hayirlisi buymus canım inşallah diğer tedavinde bebisin gelir:16::16:

seni bekletiyorum 8. sıraya yazacağım:1:

Vardır bunda da bir hayır. Sana üzülme diyemem ama vazgeçme diyebilirim. Rabbim gunünü yazmıştır elbet o gun gelir. Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah

Aynen canım allah hayırlısını versin diye yola çıkmıştık zaten demek ki hayırlısı buymuş. Bu sonuç için allaha şükürler olsun.

Hay Allahhh, sonra konuşuruz tatlım sen biraz kafanı rahatlat

Canım toparladım ben negatifi alınca biraz ağladım ama sonra hemen şükrettim allah bunu reva gördüyse bana daha bir mutlu oldum çünkü belki tutunsaydı başka bir sorun olacaktı. Demek ki benim için bu hayırlıymış.

Kızçelerim ben yokken kendinize iyi bakın ben gelince de salın kendinizi koy verin:1::1::1:
Bir hafta yokum ama ara ara gelmeye çalışırım...
Enerjimi tüketmek için bekleyecen 2 paşa var aşkımızı yaşayacağız...
Hakkınızı helal edin hoşçakalın:5::5::10::10::10::16::16::16::16:

canimmm cokk geccmiss olsunn insallahh bu son negatifinn olur.. hayirlisi demekten baska caremiz yok:((

Evet tatlım hayırlısı olsun diye canı gönülden geçirerek demek gerekir ama bu u zorunda olduğum için değil gerçekten inandığım için diyorum.tabiki hepimizin amacı pozitifi görmek ama allaha havale ettiğimiz birşeyden negatif çıkıyorsa da üzülmemek lazım. Rabbimin zoruna gider. Unutmamak lazım ki rabbimizin merhameti bir annenin cocuğuna olan merhametinden daha büyük. Belkide allah bana merhamet ettide bu çocuğu vermedi. Ben ne olursa olsun siye dus etseydım verecekti ama sakat olacaktı belki, belki doğum esnasında bana birşey olacaktı. Allah ne eylerse en güzelini eyler. Bugünüme hamdolsun, yarınımaysa binlerce şükürler olsun.

Yaaa inanmıyorum ya napalım canım kısmet diilmiş sakın üzme kendini canım benimm😫😫

mervsh

Tabiki üzülmedim demek riyakarlık olur üzüldüm ama şuan çok iyiyim toparladım. Bir sonraki için allah bana sabır ve hayırlı sonuçlar versin. Rabbim sanada güzel haberlerle mükafatlandırsın inşallah.

Evet tatlım hayırlısı olsun diye canı gönülden geçirerek demek gerekir ama bu u zorunda olduğum için değil gerçekten inandığım için diyorum.tabiki hepimizin amacı pozitifi görmek ama allaha havale ettiğimiz birşeyden negatif çıkıyorsa da üzülmemek lazım. Rabbimin zoruna gider. Unutmamak lazım ki rabbimizin merhameti bir annenin cocuğuna olan merhametinden daha büyük. Belkide allah bana merhamet ettide bu çocuğu vermedi. Ben ne olursa olsun siye dus etseydım verecekti ama sakat olacaktı belki, belki doğum esnasında bana birşey olacaktı. Allah ne eylerse en güzelini eyler. Bugünüme hamdolsun, yarınımaysa binlerce şükürler olsun.

Canım kendini bu şekilde teşkin etmene bayıldım ve inan eşime dahi okudum ne kadar güzel bir şey teslim olman en azından bugün bunları düşünebilmen. Yanlış anlaşılmasın haşa ben de bunları düşünebişiyorum fakat o negatifi aldığım gün kendimi kahrediyorum.

cokk guzell ve cokk dogru seyler yazmissin cnm.. bende her negatifimden sonra bunlari aklimdan geciriyorum.. herseyin hayirlisi gercekten.. asla isyan etmemeliyiz.. aglamak serbest tabii:) rahatlatiyor

Tabiki üzülmedim demek riyakarlık olur üzüldüm ama şuan çok iyiyim toparladım. Bir sonraki için allah bana sabır ve hayırlı sonuçlar versin. Rabbim sanada güzel haberlerle mükafatlandırsın inşallah.

Canım benim Allah sana güç kuvvet ve sabır versin. Tez zamanda toparlan ve yeniden yılmadan devam.. Bizim bebişler nazlı napalım...

🌸🌸🌸

Back