canım benide eklermisin ben hem o gün test yaptırcam bi nevi banada dua etmiş olursunuz
MahşallahhhhYalnız bide kocada var oh Allah sana kolaylık versin 3 erkek
umarım ön görüşmeden sonra hemen başalrsın tedaviye ve güzel sonuç alırsın cnmÖn görüşmeme 12 gün kaldı, bu bile beni heyecanlandırıyor. Yaa kızlar bende transfer görmek istiyorum artık, oldu mu tuttu mu, değerim kaç çıkacak demeyi iple çekiyorum
iyi yolculuklarben yola çıkıyorum,balıkesirde görüşürüz
kolay gelsin sana da görüşmek üzere iyi eğlencelerArkadaşınız bu gece yolcu..
Paşalarımın yanına gidiyorum 2 gün erkene çektim gidişimi acil hazırlığa giriştim zaman dar kolay gelsin bana
Akşama kadar buralardayım henüz size hoşçakalın demiyorum sadece haber verdim kızçelerim..
güzel isimler tatlım inşlhh koyarsın...kızlar ikiz kızlarım olursa bu isimleri koymaya karar verdim sizce nasıl..
Lina ve Ela
hey maşallahh gözünaydın sağlıkla doğsunlar inşlhhArkadaslar merhaba benim bebeklerin cinsiyeti belli oldu ikiside erkek
Amin insallah sag salim saglikli kucagima aliyim allah bagislasin bana dertleride tatli gelir insallah allah sana ucuz verir
kızlar ikiz kızlarım olursa bu isimleri koymaya karar verdim sizce nasıl..
Lina ve Ela
umarım ön görüşmeden sonra hemen başalrsın tedaviye ve güzel sonuç alırsın cnm
iyi yolculuklar
kolay gelsin sana da görüşmek üzere iyi eğlenceler
güzel isimler tatlım inşlhh koyarsın...
hey maşallahh gözünaydın sağlıkla doğsunlar inşlhh
aynen cnm gün doğmadan neler doğR Bİ BAKMIŞSIN MAYIS SENİNDE AYIN OLUR...Bende öyle düşünüyorum biliyor musun, bu gün hatta yazdım belki mayıs adetimle başlarım diye
Arkadaslar merhaba benim bebeklerin cinsiyeti belli oldu ikiside erkek
aynen cnm gün doğmadan neler doğR Bİ BAKMIŞSIN MAYIS SENİNDE AYIN OLUR...
rabbim sağlıkla devam ettirsin tedavileri.. 12 gün sonra nasılsa karar verilir senin adına güzel günlere az kaldı deseneinş...
umarım ön görüşmeden sonra hemen başalrsın tedaviye ve güzel sonuç alırsın cnm
iyi yolculuklar
kolay gelsin sana da görüşmek üzere iyi eğlenceler
güzel isimler tatlım inşlhh koyarsın...
hey maşallahh gözünaydın sağlıkla doğsunlar inşlhh
Yaaa klasik isimler koy, mesela Ayşe, Ayşegül gibi... Modernizimden uzak olsun
arkadaşlar lütfen hemen cevap verin,çok üzgünüm çokk...cinsel perhiz süresini ayarlayamadık ya...zaten tedavi süresince ilişki yasak dendi,nereden baksan 6 gündür boşalmıyor eşim,perşembede yumurta toplanacakmış bugün öğrendik.ee nasıl olacak şimdi,zaten sayı az off yapması gereken tek şey 4 günde bir boşalmaktı,ondan kimse başka bişey istemedi ama onu da yapmadı yaaa ölücem sinirimdennn...
E tamam işte bu akşam olursa perşembe günü taze gene verir niye 4 gün olsun ki, hep doktorlar demiyor mu gün aşırı ilişkiye girin diye, aslında 4 gün uzun bir süre
arkadaşlar lütfen hemen cevap verin,çok üzgünüm çokk...cinsel perhiz süresini ayarlayamadık ya...zaten tedavi süresince ilişki yasak dendi,nereden baksan 6 gündür boşalmıyor eşim,perşembede yumurta toplanacakmış bugün öğrendik.ee nasıl olacak şimdi,zaten sayı az off yapması gereken tek şey 4 günde bir boşalmaktı,ondan kimse başka bişey istemedi ama onu da yapmadı yaaa ölücem sinirimdennn...
sağol canım benim..
ciciş neden ben çok severim modernizmi
klasik isimleride çok severim ama ailede klasik isim okadar çok varki yıldızlarım herkezden farklı olsun:))
basketci Hidayet Türkoğlu varya onun kızlarının ismiymiş :)) gazetede gördüm
E tamam işte bu akşam olursa perşembe günü taze gene verir niye 4 gün olsun ki, hep doktorlar demiyor mu gün aşırı ilişkiye girin diye, aslında 4 gün uzun bir süre
Hidayet Türkoğlu Bosnalı sen Öz Türkçe isimler ver
ama doktorum bugünden sonra boşalmasın dedi,off onlara da ayrı kızdım insan şu günden sonra cinsel perhiz der yaaa..2 gün az olmaz mı?
:)) canım benim teyzesii onların resimlerini görsün isimlerinide sever:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?