Canim ya buadet sokturucu sislik yaparmi fenaoldum kilo almis gibi dolfu tasti hrr tarafim yoksa boyle degildim ilactan once ne oldum anlamadimmm :)))
Arkadaşınız bu gece yolcu..
Paşalarımın yanına gidiyorum 2 gün erkene çektim gidişimi acil hazırlığa giriştim zaman dar kolay gelsin bana
Akşama kadar buralardayım henüz size hoşçakalın demiyorum sadece haber verdim kızçelerim..
ben yola çıkıyorum,balıkesirde görüşürüz
canm ya bi organize et de kutlu doğum haftasıyken salavat çekelim bolca ne dersin:44:
Cumaya yapalım o zaman.
teşekür ederim ama esimin sorunu kilinefelter sendrmu 500 kside 1gorulen hastalık devlet hastaneleri umutsuz konusuyor ugraşmayn dyor cok arastrdm %30 şansmz var sadce sprm bulunması icin kaan aydostan randövü aldk o ilaclarla %70 şansınız olablr dedı tesede bulunursa hmen tup bebege baslycaz ınsallah...
inşallah canm 6mayıs benm için kötü bi gün senin için çooook güzel bi gün olur inşallah tatlmbnde çok seviyom kiii
süpeer olur canm harikasın
Lafta kalmasın lütfen kesin bekliyorum
Iyi yolculuklar kuzum
canımm aynen yıllardır en sevdiğim yerler buraları.. her sene gideriz.. yaşlanınca eşimle Altınoluğa yerleşeceğiz inşallah tabi.. :))
güneye indiğimizde hiç egedeki huzuru rahatı yakalayamıyoruz.. ege bambaşka canım..
Ayyy çok heyecanlı ya benimde kasıklarımda ağrılarım var ama bilmiyorum ya bugün çok düşünmek istemiyorum sende hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah da bana da umut olursun canımYok tatlım almadım daha kan vermeye gittim sabah bu arada sabahtan beri lekelenme yok belirti yok ama bugünün heycanından mı kesildim bilemiyorum. Akşam saat 16:30 da pozitif sonucumu alacağım inşallah.
Sen nasılsın belirtiler ne durumda ?
balıkesirin her yerine bayılırım canım.. erdek, altınoluk, ayvalık, sarmısaklı.. harikaa yerler her yıl gitmek isterimm.. şimdi orada olmak isterdim..
iyi yolculuklar sana cnm..
Benim alti mayis kina gecesi yedisinde evlilik gunum.guzel olur insallah tatlim.hayat iste..seviyorum kiz seni.baaaakkk bide sirinlik yapiyor yaaa....:)))
Bu konuda biraz araştırma yapayım sonra egunalden izin alayım tamam mı?
Oralar geldiğinde ara belki bende orada olurum. Unutma tamam mıHamile hamile deniz içi kafede Ayvalık tostu yer çarşıda gezinir, dar sokakların da turlarız
Tesekkur ederim canim.gel gezdireyim seni
iyi yolculuklar tatlımmm
süper olur bu dua organizasyonu
şimdiden söleyim ben varım
sen o günü ugurlu kılmışsın zaten canm öle de devam edecegne inanıyorumbüyük aşklar kavgayla başlar fıstıııkk
tmm canm haber edersin o zaman
Tesekkur ederim canim.gel gezdireyim seni
sen o günü ugurlu kılmışsın zaten canm öle de devam edecegne inanıyorumbüyük aşklar kavgayla başlar fıstıııkk
tmm canm haber edersin o zaman
tamam canım phalada gelir üçümüz hamile hamile turlarız.. iyi fikirr.. :)))
tamam canım phalada gelir üçümüz hamile hamile turlarız.. iyi fikirr.. :)))
Tamam olur sahilde elimizi karnimiza koyar gezerken dondurma yeriz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?