Evettt canim cook haklisin.ben sana hic kizmadim yemin ederim sohbet olsun diye takildim.zaten bu surec cok geriyor insani biraz rahatlayalim diye yapiyorum ne yapiyosam.arkadaslar gulsun eglensinlerdiye..
beni de gezzzzdiiiirrrrrr
kız ne güzel avatarın var senin öyle, bende ondan istiyorum ama gerçek olsun istiyom
parsen diyecektin
bebişler üşümez dimi dordurma yersek:))
Tamam gel sanada dondurma ismarlicam soz..tesekkur ederim kizim o benim guzeller guzeli.insallah sanada banada boyle yavrular nasip olur canim..
Arkadaslar merhaba benim bebeklerin cinsiyeti belli oldu ikiside erkek
Usumez usumez bisey olmaz.dondurmalardan sonra fok baligi gibi denizi girer rahatlariz:)))))
maşalllaaaaaaaahhhh... cnm rabbim nazarlardan korusun hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahhh...
:)) canım canım
5. TOPİK BULUŞMASI
Canım arkadaşlarım 18.04.2014 CUMA saat00 de topik sayfamızda Kutlu Doğum Haftası nedeniyle toplanıyoruz.
"Dua eden kimse Peygambere salat etmedikçe duası perdelenir dergah-ı icabete vasıl olmaz." İBNİ MESUD R.A. dan
"Sizden biriniz ALLAH’dan bir dilekte bulunduğu zaman evvela O’na, şanına layık tarzda hamdü sena etsin. Sonra Peygambere salavat getirsin. Çünkü bu suretle arzusuna daha kolay kavuşur."
İBNİ MESUD R.A.dan
O gün hepimiz saat 14:00 de Salavat çekiyoruz, yarım saat sonra sayfaya bildiriyoruz.
Eki Görüntüle 1070327 Eki Görüntüle 1070325 Eki Görüntüle 1070326
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]
Sayı[/TD]
[TD]
İsim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1
[/TD]
[TD]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2
[/TD]
[TD]egunal
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3
[/TD]
[TD]blgk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]mybaby24[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım %70 lik bi şans gerçekten çok güzell.. inşallah bu şansı hemen yakalarsınız..
Pardon ya sen o yazıyı aynı zamanda parsenede yazmışsın o yüzden ona söylüyorsun phala da gelecek diye şimdi çaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?