2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Evettt canim cook haklisin.ben sana hic kizmadim yemin ederim sohbet olsun diye takildim.zaten bu surec cok geriyor insani biraz rahatlayalim diye yapiyorum ne yapiyosam.arkadaslar gulsun eglensinlerdiye..

aynı şekilde canm bende takılıyorum sana

beni de gezzzzdiiiirrrrrr

kız ne güzel avatarın var senin öyle, bende ondan istiyorum ama gerçek olsun istiyom

Tamam gel sanada dondurma ismarlicam soz..tesekkur ederim kizim o benim guzeller guzeli.insallah sanada banada boyle yavrular nasip olur canim..

5. TOPİK BULUŞMASI

Canım arkadaşlarım 18.04.2014 CUMA
saat00 de topik sayfamızda Kutlu Doğum Haftası nedeniyle toplanıyoruz.
"Dua eden kimse Peygambere salat etmedikçe duası perdelenir dergah-ı icabete vasıl olmaz." İBNİ MESUD R.A. dan

"Sizden biriniz ALLAH’dan bir dilekte bulunduğu zaman evvela O’na, şanına layık tarzda hamdü sena etsin. Sonra Peygambere salavat getirsin. Çünkü bu suretle arzusuna daha kolay kavuşur."
İBNİ MESUD R.A.dan

O gün hepimiz saat 14:00 de Salavat çekiyoruz, yarım saat sonra sayfaya bildiriyoruz.

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]
Sayı
[/TD]
[TD]
İsim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1
[/TD]
[TD]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2
[/TD]
[TD]egunal
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3
[/TD]
[TD]blgk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]mybaby24[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

canım benide eklermisin ben hem o gün test yaptırcam bi nevi banada dua etmiş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…