Ben Ayşe koyacağım, erkek olursa Mithat veya İlber, Diyelim ki iki kız oldu (keşkeeeeeee Allahım) diğerine de Zeynep koyacağım![]()
isimleriyle büyüsünler canım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Ayşe koyacağım, erkek olursa Mithat veya İlber, Diyelim ki iki kız oldu (keşkeeeeeee Allahım) diğerine de Zeynep koyacağım![]()
Ayyy çok heyecanlı ya benimde kasıklarımda ağrılarım var ama bilmiyorum ya bugün çok düşünmek istemiyorum sende hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah da bana da umut olursun canım
isimleriyle büyüsünler canım:)
Senin için hayırlısı olsun canım. Ben birazdan sonuçlarımı almaya gideceğim. Çok karışık duygularım. Bilmiyorum...
Onu bende kullanıyorum canım, günde kaç kere alıyordun
Sende istediğini koy canım bende burada sana kaynanalık yapıyorum![]()
Senin için hayırlısı olsun canım. Ben birazdan sonuçlarımı almaya gideceğim. Çok karışık duygularım. Bilmiyorum...
Guzel hisler karsilikli canim..
5. TOPİK BULUŞMASI
Canım arkadaşlarım 18.04.2014 CUMA saat00 de topik sayfamızda Kutlu Doğum Haftası nedeniyle toplanıyoruz.
"Dua eden kimse Peygambere salat etmedikçe duası perdelenir dergah-ı icabete vasıl olmaz." İBNİ MESUD R.A. dan
"Sizden biriniz ALLAHdan bir dilekte bulunduğu zaman evvela Ona, şanına layık tarzda hamdü sena etsin. Sonra Peygambere salavat getirsin. Çünkü bu suretle arzusuna daha kolay kavuşur."
İBNİ MESUD R.A.dan
O gün hepimiz saat 14:00 de Salavat çekiyoruz, yarım saat sonra sayfaya bildiriyoruz.
Eki Görüntüle 1070327 Eki Görüntüle 1070325 Eki Görüntüle 1070326
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]
Sayı[/TD]
[TD]
İsim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1
[/TD]
[TD]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2
[/TD]
[TD]egunal
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3
[/TD]
[TD] blgk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]mybaby24[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
arkadaşlar lütfen hemen cevap verin,çok üzgünüm çokk...cinsel perhiz süresini ayarlayamadık ya...zaten tedavi süresince ilişki yasak dendi,nereden baksan 6 gündür boşalmıyor eşim,perşembede yumurta toplanacakmış bugün öğrendik.ee nasıl olacak şimdi,zaten sayı az off yapması gereken tek şey 4 günde bir boşalmaktı,ondan kimse başka bişey istemedi ama onu da yapmadı yaaa ölücem sinirimdennn...
Ayy hiç kimse benimle ilgilenmiyo
Sivilce bastı her tarafımı ilaç dokunmuş olabilirmi ? Bugün 10. gün test yaptım negatif çıktı moralim yerlerde açtım efkarlı şarkıları
sonuç değişirmi ki ?![]()
Ben sabah aksam bir kahve kasığı bal tarcin corek otu kullandım. Suyla yuttum desem doğru olur çünkü yiyemedim tadı kötüydü. Yemek aralarında da iki incir yedim sabah aksam. 10. Gun yumurtam 20 mm olmuştu. Diğer asilamada bunlara dikkat etmedim ve yumurta 15 mm idi.
Kan sonuçlarını aldım eşimin canim hepsi çok normal çıktı cook şükür Allahıma:)))
Harikasın canim ya:) bende temiz kan sonuçlarımızı aldım havalara uçuyorum:)))
Sivilce bastı her tarafımı ilaç dokunmuş olabilirmi ? Bugün 10. gün test yaptım negatif çıktı moralim yerlerde açtım efkarlı şarkıları
bizdede olmuştu bi kez hastanelerde demiyorki baştan opu gününü.. canım tek çareniz hemen saat geçirmeden boşalması ve opunuda perşembe günü mümkün olduğunca geç saate aldırmaya çalış.. en azından 2 gün olur belki..
tamam canin bende senin gbi yapayim zamanim kısıtlı benimde cok sagolBen aslan pençesini ilk bir ay tek yaptım ikinci aydan itibaren hepsini birlşkte yapıyorum çünkü zamanım yok.hepsi birbirinden farklı bir tedavi için olduğu için sakıncısı olduğunu düşünmüyorum
Yok canım olmaz merak etme sanki adam aylarca boşalmadıeşin yalnız eve gelince bu işi halletsin bu akşam, yarın, perşembe sabahı boşalmayacağı için hatta nerdeyse 3 gün olmuş olacak
boşalmayacakmış canım,şimdi doktorla konuştuk bir sorun olmaz dedi...
canım benim eşim 7. gün verdi örnegi transfer günü. Sayınız ne kadar aşılamada 500bin çıkan sperm 3 gündü ozaman. Şimdi 5 milyon çıktı bence tamamen Allah'a bırak işiniiii...